Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mirela, cand mergeti la Cheile Gradistei? Si noi mergem acolo in a doua jumatate a lui iulie, poate ne vedem!

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

viss asta am observat si eu, despre asta discutam aseara cu al meu sot
dar.....pe langa caleasca noastra careia tre sa i scoatem rotile ca sa aibe loc in portbagaj........fapt care ne lasa fara spatiu pt alte bagaje......caruciorul asta e parfum
asta e, or mai dormi ei si in cur
daca aveam o duba, aveam loc pt tot, ca deh, tre sa iei dupa tine juma de casa, doar pleci cu 2 bebei si tre sa iei de toate....de la lingurita pana la ...eu mai stiu ce naiba....ca daca le iei la bani marunti, parca ai avea nevoie de tot ce folosesti acum, acasa.

mi s a parut tare ieftin, de asta tot inclin sa l cumpar
banii sunt putini, nevoile mari....

dar vb ta......abia astept sa iesim din vacarmul asta care se cheama BUcuresti, sa scap de strada asta ingusta pe are circula un milion de masini si tramvaiul asta nenorocit
vreau si eu liniste si aer curat
abia astept......
noi urcam la Cheile Gradistei, la moeciu

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi


mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Viss,noi am fost anul trecut la Olanesti,prin iulie cu mucosii si de multe ori inainte de ei doar cu sotul
Eu si sotul,inainte de a ajunge in Bucuresti datorita jobului,am locuit in Craiova (acolo ne-am si nascut),asa ca ne era la indemana sa mergem in We la Olanesti
Ai nevoie de spatar care sa se lase aproape orizontal si dupa 6 luni.... se intampla de multe ori sa adoarma in carucior si in fund nu e tocmai comod. Plus ca poate mai intarziati pe la o terasa,plimbare si aerul de munte/mare ii doboara.
Eu i-am trecut de la 5-6 luni in caruciorul sport,umbrela...il folosesc si acum. Ininte aveam acelasi monstru ca si tine,Tako...enorm de greu
Cel umbrela,si-a scos banii cu varf si indesat,a fost la munte,mare, nunti,etc... in parc si acum tot cu el cand nu luam tricicleta...si la mare anul asta tot cu el voi merge

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

manu saptamana viitoare pe joi
stam 7 nopti
mi ar place sa ne vedem

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mirela, se pare ca noi ajungem cand voi plecati... pacat, mi-ar fi placut sa ne vedem...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

Buna, fetelor!
Am citit ultimele voastre postari si constat ca am noroc cu carul!!! Copiii mei sunt magistral de cuminti Nu stiu carui fapt se datoreaza aceasta cumintenie, dar eu nu inteleg asta cu "nu pot sa fac nimic, tot timpul ma dedic lor". Ai mei au imediat 3 luni. Adorm si dorm singuri in camera lor, fiecare in patutul lui, fara plansete si fara mine de fata. In timpul zilei, mai adorm in scoici sau in landou in curte sau la plimbare.
Bineinteles, mai au si ei zile mai proaste cand sunt mai maraiti, dar imi dau si eu seama ca nu sunt robotzi sa-i pornesti si opresti cand vrei.
Cu mancarea stau f. bine: au 5 mese pe zi, dorm noaptea de la 23.30 pana pe la 07.00 de la 2 luni. Luca are 6,2 kg, iar Carla are 5 kg.
De la 2 luni beau si suc de mere, portocale si piersici. Le place f. mult, cred ca ar fi fericiti daca le-as da numai suc
Probabil ca acest program fix l-au deprins si in maternitate, unde am stat 16 zile si unde totul era f. strict. Odata ajunsa acasa, eu am incercat sa le pastrez un program, sa nu-i decalez cu masa, sa aiba ore de somn suficiente, sa nu-i tin f. mult in brate nici eu, nici restul lumii. Vad ca pana acum a functionat...
Noi ii ducem peste tot - la restaurant, la padure etc.
Peste 1 sapt. plec cu sotul meu intr-o excursie 4 zile, doar noi 2 , iar picii raman la mama, care-si va lua concediu.
In august plecam toti 4 la mare la Mamaia, ptr. 10 zile. Abia astept!
Sambata am avut botezul. Mama, ce chef am tras!!! A tinut 12 ore Dar pot spune ca abia mi-am revenit cu somnul si eu si sotul meu. Ei au fost super cuminti la biserica, la inceput Carla a marait un pic...Le-a placut in apa de mama focului...De fapt, la ei baita e momentul cel mai asteptat al zilei...Efectiv se lumineaza la fata cand ii bagam in apa!
Hai ca am cam exagerat cu povestitul!
Va pupacesc pe toate si va doresc copii cuminti ca ai mei, concediu placut si multa sanatate!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mmammarutza, da exista si copii ca ai tai. Auzisem povesti dar pana nu am vazut unul cu ochii mei nu imi venea sa cred. Are o prietena de-a mea un bebelush din asta model, care doarme de rupe, sta singur si vorbeste cu jucariile zeci de minute fara sa solicite atentie, mananca la ore fixe si nu are nici o pretentie.
Sa va fie de bine si voua botezul si concediu placut!



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1975 spune:

Buna si de la noi. Eu ca de obicei intru fff greu. Dimineata cei mici dorm pana la 9, ca si mine de altfel, apoi iesim afara pana pe la 12, venim acasa, papam, mai stam putin si apoi facem nani pana la 3.30 -4 . De multe ori si dupa masa asta mai fac nani pana pe la 7 apoi iar papa si iesim afara pana la 9, dupa care facem baita, papa si nanica pana a doua zi cand ne trezim sa papam un biberon de lapte pe la 5-6 si iar somn pana 9 ... si uite asa ne-am facut si noi un programel de care suntem tare multumiti toti 4.
La copilasii mei le curg balele, ceva de speriat. Ianis doarme cu degetul mare in gura, Luca molfaie tot pumnisorul. O fi bine , n-o fi bine sa-i lasam, habar nu am. Le mai bag suzeta, dar o scot afara imediat si isi reiau degetele la molfait.
Mamarutza, esti o norocoasa, si eu dupa tine... hahaha
Si ai mei acum sunt cuminciori, dar am avut si zile in care nu stiam incotro s-o apuc . Ai inceput repede diversificarea, ma bucur ca le place suculetul. Eu totusi mai astept o luna.
Ce bine de voi ca plecati in concedii ... sotul meu nu vrea sa plecam nicaieri. Nu are curaj si a zis ca nu s-ar simti bine daca i-ar lasa pe cei mici cu altcineva... e un fricos si jumatate, dar asta e, ma conformez ... poate anul viitor.
Va pupam
Mami de 2 bebei minunati Luca si Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-gabitza- da, acum imi aduc aminte de unde mi-a venit, mi s-a trezit ideea ca treb sa luam si alt carucior. am vazut in pozele tale, caruciorul ca al meu si pe cel sport- tip umbrela.si, asa am sa fac, cu doar 2 mil in plus il poti folosi pana la 2 ani , pana la urma 2 mil ptr 2 ani, e putin dc o iei asa.ca noi sub nici o forma nu putem baga Tako in opel corsa vechi- al nostru. mai avem si doar 2 usi-si copii mei cei dragi,dupa care am plans si m-am zvarcolit pe toate partile luni/ani merita si ei sa stea mai comod..si dc comoditatea lor o subimplica si pe a noastra..in rest, am primit multe hainute, tot ce a fost de primit am primit, chiar si zona de activitati,nu le-am cumparat scumpeturi..ca doar ei cresc asa repede..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura
am vazut pozele, au crescut frumos, sunt extraordinari!! ma bucur sa te mai citesc din cand in cand!


salutari tuturor si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc, luminita! Voi ce faceti? Cum mai sunteti?



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput