Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Eu propun si altceva...Fiecare nou venita in delfinariu sa treaca de o perioada de proba de 2-3-4 saptamani pana i se da parola ca nu se poate sa o dam cuiva care azi ne spune "buna"...mai scrie 2-3 zile si apoi are acces la toate datele noastre

ar trebui sa facem o sedinta "privata" si sa hotaram . pe DC nu prea se poate...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Singura solutie sigura mi se pare crearea unui cont nou si stergerea celorlalte

Acum nu prea am timp sa ma gandesc si sa actionez, am un proiect important de terminat si cu termen limita (si urgent) asa ca rodi, crispro, michelle (ooana e plecata, aelita intra rar), cele care schimbam capitolele aici, propun sa facem o conferinta pe mess intr-o seara/dimineata si sa stabilim ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Am sunat si un pediatru din bucurest: panadol, nurofen - alternativ. Si daca face iar 40 novocalmin si bagata in cearceaf ud. Asa ati zis si voi.

Nu scade sub 38. Ma tot gandesc la Biencuta de Michelle - poate avem si noi infectie urinara.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Of, .Intr-un grup asa frumos a aparut un comportament atat de urat. Chiar ma gandeam, cum de in parc vezi mame si mame si nu cu toate poti relationa ok si aici pe net se intampla ceva atat de frumos, cu intalniri si legaturi si sustinere?! Sunt trista si revoltata de cata energie depune o mama in a face rau altora.
Eu initial am inteles ca cineva a sters minunatul filmulet facut de Rody, apoi am priceput ca e sters tot. Imi vine sa-i zic ca lui fiimiu-CE RUSINE!
Nu ma pricep ce ar fi bine de facut, ma mai gandsec poate imi vine o idee, sunt trista ca aici unde ne simteam in siguranta si relaxate sa apara o asemenea rautate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

DianaEva, ce a mai mers la noi la febra ca tocmai au avut si ai mei aproape 40, pe langa ce ai zis tu, i-am dezbract si tinut cu pielea lipita de pielea mea, apoi facut dusulet cu apa progresiv mai rece, cat am vazut ca e ok copilul, multe dusulete pe zi si dat remedii homeopate recomandate de racusor-saru mana din suflet, la noi au fost mai eficiente si mai rapide decat nurofenul si multa multa hidratare apa si sucuri de fructe sau legume cu vit C.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Singura solutie sigura mi se pare crearea unui cont nou si stergerea celorlalte

Acum nu prea am timp sa ma gandesc si sa actionez, am un proiect important de terminat si cu termen limita (si urgent) asa ca rodi, crispro, michelle (ooana e plecata, aelita intra rar), cele care schimbam capitolele aici, propun sa facem o conferinta pe mess intr-o seara/dimineata si sa stabilim ce si cum.

eu sunt de acord cu stergerea celui de delfinasi si crearea unuia nou . asa nu se va sti nici user-ul de catre toata lumea, decat de cele care automat vor primi si parola.

cat despre conferinta, daca va pot fi de folos... eu nu-s printre cele care schimba capitole, eu doar ma bag in seama zilnic pe-aici . ma multumesc si daca doar imi comunicati concluziile

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Merci. Am cedat ii dau suculet de la hipp numai sa bea ceva, si am luat iar urtica urens sa fac eu mai mult laptic.
A adormit in brate iar. Of puiul meu mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

mamici, cirese avem voie sa dam la bebei? al meu face 10 luni peste cateva zile. inca nu am intrebat pediatra.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Dus inseamna si pe cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz_Mic,Baby_78,Bumblebee,as dori sa stiu de ce sunt printre acuzatele de astazi?Doar pentru decizia mea de a parasi aceasta odisee sunt mai nou si vinovata de ceea ce s-a intamplat astazi??Cum puteti sa ne acuzati,pe mine si Anne,ca v-am facut rau?Doar ca am plecat?Ma scuzati,dar cred ca este o mare prostie.Intai gasiti dovezi si apoi acuzati.
O seara buna!!!!

Mergi la inceput