Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz, inca e o parola provizorie.

Si chiar nu ai ce vedea prin cont

Cand o sa avem o parola finala trimit, nu te supara, da?

Eu mi-am salvat fisierele cu date despre mamici si zilele de nastere. Dar nu stiu daca varianta finala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Crissy eu m-am putut conecta inainte sa schimbi parola asta ultima si nu ma delogasem de asta mai puteam vedea mailul. Cand am dat refresh la pagina mi-a aparut din nou pagina de login iar acum nu ma mai pot loga.

Asta inseamna ca la fel a putut intra si cineva care nu avea parola noua

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Nah la asta nu ma mai pricep. Eu am presupus ca cineva care avea parola noua a facut chestia asta. Nu mi-am dat seama ca se poate si altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nici mie nu mi se pare normal ce se intamPla dar sunt de acord ca nu merita atentie. Cu rabdare se recupereaza tot. Eu aveam user si pass salvate si nu au mers, a trebuit sa o scriu pe cea noua. Merg sa culc copilul si revin
Eu vreau filmu de la rodi ca nu am apucat sa il salvez :(

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

sa inteleg bine:daca cineva era logat dinaintea schimbarii parolei,ramanea logat pana cand vroia???
Daca e asa e clar ce s-a intamplat...

Atunci singura solutie sigura e o noua adresa de mail nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mi se face greata de asa comportament! Nici nu as mai vrea sa discutam ca ma si gandesc ca cel/cea care a facut asta - categoric in mod intentionat- sta acum si ne citeste si se amuza. Si ma oftic sa ii dau satisfactie.

Am citit intre timp 2 capitole din urma. Am pierdut faza cu Gabitza, nu stiu ce s-a intamplat…. No, pai acuma din atatea “ia o pauzari” #61514;, sunt atatea pareri diferite, dar nu trebuie sa ne suparam…. Eu sunt tare fericita si linistita ca stiu ca va am acolo pe undeva, insa din pacate asta e viata, nu pot apuca sa va scriu mereu.De aia, asa cum zicea si Larisa, e probabil ca dupa ani sa ne rarim, dar nu neaparat pentru ca nu am aprecia ce avem aici, ci pentru ca intervin noi si noi lucruri in viata….

Vazut si eu poze cu marea intalnire de la Iasi si Cluj, i-am aratat si lui Paul, era si el impresionat ca ce frumos ca v-ati intalnit, a avut pana si rabdare sa se uite la poze.
Aaa si sa nu uit, Aelita, noi – toata familia - savuram pozele cu minunatiile tale!!!!

Cu marea intalnire:
1. noi deja avem rezervari si pe iulie si pe august, deci intr-adevar oriunde am hotari sa mergem cred ca trebuie sa ne grabim. Cu atat mai mult cu cat avem ceva pretentii, nu pentru noi, ci in virtutatea faptului ca suntem cu atati copii mici dupa noi si vrem ceva serios. La noi rezervarea se face cu avans- deabia atunci putem bloca camerele, mai ales ca acum e plin sezon si sunt atatea cereri.
2. Da, neaparat trebuie numit cineva responsabil, care sa centralizeze pretentiile si sa le trimita la “prestator”.
3. Trebuie sa intelegem ca nu vom fi toate multumite, dar sa incercam sa ajungem la un numitor comun si cel mai important sa nu invinovatim organizatorul, pentru ca de aici apar tot felul de discutii si se struca atmosfera. Eu zic ca principalul e sa ne intalnim, chiar daca vor aparea tot felul de “lipsuri” organizatorice. Cu atat mai mult trebuie sa fim intelegatoare, ca asa intalnire cu atati bebei nu stiu daca s-a mai vazut #61514;

Propun sa hotarm cat mai repede data, ca sa vedem ce gasim liber.

Eu va facusem oferta, dar acum cu povestea cu contul....nu stiu unde sa o trimit. Astept sugestii.

Nici nu mai stiu cate eram in lista......

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ori una dintre fete a schimbat acum parola si urmeaza sa ne-o dea, ori cea care a sters tot a schimbat acum si parola si rade din umbra.

ai dreptate cu prima parte! ii dau sa pape Isei si revin. nu am apucat sa citesc tot...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

puiutz, inca e o parola provizorie.

Si chiar nu ai ce vedea prin cont

Cand o sa avem o parola finala trimit, nu te supara, da?

Eu mi-am salvat fisierele cu date despre mamici si zilele de nastere. Dar nu stiu daca varianta finala.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Stai linistita, Crissy, inteleg, nu ma supar eu asa cu una cu doua

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Doar o minte bolnava si frustrata putea face asa ceva...pt mine e clar cine a facut asta

ce bine de mine ca nu am banuieli...

tre sa va ajung din urma cu cititul si apoi va mai dau eu cateva lamuriri. daca nu le stiti cumva deja...

CRIS, abia acum am vazut PM, dar cred ca e deja tarziu. iti raspund mai tarziu, daca nu ti-a raspuns CRISSY deja

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Bai eu intreb pe sleau: Anne avea parola noua?

Imi pare rau dar nu ma pot gandi la altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

eu cred ca avea parola...din cate imi aduc aminte...a vazut filmuletul facut de rodyka

Mergi la inceput