Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Diana, din pacate degeaba facem lista cu fetele care stiau noua parola. Rodica a reusit sa se conecteze, vad ca si saddie la fel. Posibil sa fi fost cineva care nu stia parola noua dar avea salvat USER si PASSWORD (pt a intra automat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu zic sa tratam din acest moment cu IGNORE!! Nu merita atentie nici cat negru sub unghie. Ba mai mult, trebuie sa fim unite, sa nu lasam samanta de scandal sa intre aici. Daca este vorba de vreo fata care a plecat pt ca a fost lezata de discutiile de aici, bine ca a plecat.

Fetele, va pot ajuta cu ceva? Eu am salvat destule carticele, cantecele. O scoatem la capat, lejer.. Sunt altele mai rele in viata asta, nu o razbunare patetica..

Cum spuneam, eu in we pe 6 aug am cumatrie (nu am cum sa lipsesc) pe 13 luam din par.. Cel mai mult mi-ar conveni ultimul we din aug, dar mi se pare ok si 20..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

cripro, am vazut mailul de la tine. verific indata si PM

Parola am schimbat-o pt tot ceea ce tine de google: gmail, fotografii, DOCS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu zic sa tratam din acest moment cu IGNORE!! Nu merita atentie nici cat negru sub unghie. Ba mai mult, trebuie sa fim unite, sa nu lasam samanta de scandal sa intre aici. Daca este vorba de vreo fata care a plecat pt ca a fost lezata de discutiile de aici, bine ca a plecat.

Fetele, va pot ajuta cu ceva? Eu am salvat destule carticele, cantecele. O scoatem la capat, lejer.. Sunt altele mai rele in viata asta, nu o razbunare patetica..

Cum spuneam, eu in we pe 6 aug am cumatrie (nu am cum sa lipsesc) pe 13 luam din par.. Cel mai mult mi-ar conveni ultimul we din aug, dar mi se pare ok si 20..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Deci ultima varianta pt. intalnire era 20 aug? Cred ca e ok si pt. noi, sper numai sa nu se iveasca ceva neprogramat si de neevitat.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Alina ai dreptate insa ramane un mare Cine??? oricum sanatoasa nu e!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Crissy eu m-am putut conecta inainte sa schimbi parola asta ultima si nu ma delogasem de asta mai puteam vedea mailul. Cand am dat refresh la pagina mi-a aparut din nou pagina de login iar acum nu ma mai pot loga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ce nu ne doboara ne face mai puternice...vom fi si mai unite...bumblebee are dreptate nu merita atentia noastra...deci ignore...ea are de pierdut nu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crissy, trimite-mi si mie parola noua, promit ca nu fac prostii

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am si eu carti, retete, multe carti de copii (somn, papa), plus cutiuta muzicala completa, plus fisierul cu cateva date (tel, mail ) mamici.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Crissy eu m-am putut conecta inainte sa schimbi parola asta ultima si nu ma delogasem de asta mai puteam vedea mailul. Cand am dat refresh la pagina mi-a aparut din nou pagina de login iar acum nu ma mai pot loga.

Asta inseamna ca la fel a putut intra si cineva care nu avea parola noua

Mergi la inceput