Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

eu stiu cui am dat parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, ai mail de la mine.

Michelle, iti trimit PM acum.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crissy, ti-am trimis si un Pm, pls verifica daca poti.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La contul delfinasilor am schimbat eu parola, noroc ca mi-a zis rosy pe mess si am schimbat repede, pana nu se mai face vreo magarie.

E pusa la viteza, cand gasesc una potrivita o schimb din nou si o trimit celor care schimba si subiecte. Pe urma facem sedinta si stabilim ce facem in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

eu am primit parola azi de la Bumblebee si eu am fost prima care a vazut ca Docs e gol. De fotografii am aflat de la voi ulterior...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Ma gandesc ca poate una din persoanele "retrase" s-a hotarat sa isi stearga si pozele personale. Nu e de condamnat dar de aici pana la a sterge cu totul un mail cu date personale, poze, amintiri...e cale lunga..Acestea sunt persoanele care au perceput acest forum ca pe un camp de lupta si s-au suparat pe unele idei, pareri si sfaturi.....
Nu e normala atata rautate. Acea persoana chiar are nevoie de ajutor specializat din pacate

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

si eu aveam parola si chiar am incarcat un filmulet cu maimutica mea cataratoare....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

crissy ce bine ca ai fost pe faza! Imi era teama ca s-a pierdut contul de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Puiutz se poate descarca de pe picassa.

daca sunt publice albumele sau ai link la ele...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

La un moment dat zicea cineva ieri, alaltaieri ca poate intra pe picasa cu parola veche. probabil s-a schimbat parola doar pt contul de gmail, nu si pt cel de picasa- eu de ex, am cont pe picasa, dar nu si pe gmail. si atunci acea persoana, citind postarile noastre, ca se poate intra pe picasa cu vechea parola, asa s-a si gandit sa faca.

Oricum, cine a facut asa ceva e o persoana rautacioasa, bolnava, razbunatoare. da, are nevoie de maaaare ajutor!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput