Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - felicitari pt. reusita!! Cum ai procedat, treptat, inlocuind din mesele de lapte sau deodata, uns sanii cu diverse etc? Laptele celalalt il bea acum?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Da magne +b6 se da pentru contractii si chiar functioneaza zic eu chiar mai bine ca no spa si scobutil.
pica: noi am planificat din 23 iulie pana pe 1 august!
Mi-ar placea sa ne vedem!

pe toate

+17 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Lia doarme ca era treaza de la 4. A zis ca-i bine. Nu fa si tu ca sotul ei acum sa o suni sa intrebi ce-i cu ea de-i absenta!

Mie mi-a dat magneziu (polase) pt. ameteli. Si ma simt perfect acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

pica, miere multumes cpt raspunsuri. cred ca m-am convins si nici nu mai e cazul sa ii zic dr de america. stau nenica acasa unde e cal di bine, nu trb sa ma lupt cu n avioane, cu fus orar, cu umblat aiurea prin magazine sau mai stiu eu pe unde. ca acolo se merge in grup si doar nu si-or face aia program dupa mine

lasa ca nu pleaca america de acolo. si cum a intervenit acum plecarea poate sa mai vina si la anu si peste 2 ani. asa ca gata am terminat cu subiectul asta...stau acasica frumos. si mai punem si banii deoparte

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

dana - felicitari pt. reusita!! Cum ai procedat, treptat, inlocuind din mesele de lapte sau deodata, uns sanii cu diverse etc? Laptele celalalt il bea acum?

Petro, intai am incercat sa ii introduc LP sau LV inainte de somnul de la pranz...arunca sticluta de nu se vedea. Prefera sa se culce asa, pe uscat decat sa primeasca biberon (David nici acum nu imi bea altfel de lapte.) Seara il pacaleam cu suzeta si cu burtica mea (el toata ziua ar sta cu degetul in buricul meu si mi-ar mangaia burta) Ii spuneam: "hai sa iti dea mami suzi si burtica"...incet, incet a uitat si de suptul de seara. Dimineata a fost cel mai simplu ca ii spuneam ca vom cobori in bucatarie(adora camera asta si implicit haleala)
In legatura cu aversiunea lui fata de lapte, m-am gandit sa il las o perioada asa, fara sa mai insist, pana mai uita. In schimb dimineata primeste tot timpul musli cu lapte sau branzica iar seara iaurt. Am noroc ca adora lactatele.
daca nu ramaneam insarcinata l-as fi alptat pana renunta el. Dar devenise insuportabil de dureros ptr mine...am simtit ca mi-am atins limita. Oricum ma bucur si sunt mandra ca l-am alaptat un an jumate.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, eu la prima sarcina am luat 15 kg, vreo 5 le-am lasat la nastere, apoi restul au scazut treptat, in 2 ani de alaptat am scazut cu 29 kg fara sa am nicio restrictie de la mancat, adica faceam din alea grele (mancat ciocolata la miezul noptii, cina numai la 11 noaptea..) Dupa ce l-am intarcat pe fi-miu am pus rapid 4 kg

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Da, da, ai si de ce. Si pt. alaptat si pt. intarcat. Felicitari inca o data!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Fetele, eu la prima sarcina am luat 15 kg, vreo 5 le-am lasat la nastere, apoi restul au scazut treptat, in 2 ani de alaptat am scazut cu 29 kg fara sa am nicio restrictie de la mancat, adica faceam din alea grele (mancat ciocolata la miezul noptii, cina numai la 11 noaptea..) Dupa ce l-am intarcat pe fi-miu am pus rapid 4 kg

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Deci in concluzie: alaptati cat mai mult. este sanatos ptr bebe si va ajuta sa va recapatati si silueta.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

dana eu as alapta da sper sa am si lapte. ca de la dorinta pana la practica e drum lung. mama pe mine ma alaptat 4 luni si alea chinuite ca nu avea suficient. acum stiu ca nu e o regula sa nu am nici eu lapte da presimpt ca asa va fii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Eu nu mai zic nimic de alaptat, ca mi-am facut prea multe vise cu G. si s-au naruit toate. Dar da, sunt pro-alaptat si la cerere ... ceea ce la Silvia nu a fost tocmai asa. Da' acu' m-am facut mare si abordez altfel problema . Sa ajungem sanatosi cu totii pana acolo.

Mergi la inceput