Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bine v-am regasit, dragelor!

Intru din joi in pasti...sunt intr-un vartej teribil. Mai avem f putin de stat pe meleagurile natale... Pe 12 august decolam spre Montreal. Sa ne tineti pumnii... Am emotii atat de mari! Ba mi-e de-a dreptul frica (dar asta cred ca e semn ca nu-s complet nebuna! ).
Copiii sunt foarte nerabdatori..mie mi se topeste sufletul cand ma gandesc ca-i las singuri pe ai mei, care, dragii de ei, se tin asa de tari si ne ajuta din rasputeri sa reusim si acolo. Mi-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume si eu ii parasesc la batranete.
Insa ...ma intaresc cat pot si...merg inainte!

Alina...imi pare tare rau pentru mama ta. Ii doresc multa multa sanatate!

Nati, sanatate si voua! Voi va imbolnaviti numai in grup, sa nu cumva sa se supere careva. Sper sa fie bine analizele pana la urma si sa ajungi si la mare!

Grati...tu stii ca eu o consider pe Ozi un copil fenomenal! Este absolut extraordinara si o felicit si pe ea si pe tine!

Imi cer scuze pentru ca nu am citit decat pe sarite si pentru ca nu mai apuc sa intru pe aici. Mi-e dor de voi... Poate dupa ce ajung in Montreal si voi avea mai mult timp liber (asa visez eu ).

Va pup si va doresc numai bine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Intru din joi in pasti...sunt intr-un vartej teribil. Mai avem f putin de stat pe meleagurile natale... Pe 12 august decolam spre Montreal. Sa ne tineti pumnii... Am emotii atat de mari! Ba mi-e de-a dreptul frica (dar asta cred ca e semn ca nu-s complet nebuna! ).
Copiii sunt foarte nerabdatori..mie mi se topeste sufletul cand ma gandesc ca-i las singuri pe ai mei, care, dragii de ei, se tin asa de tari si ne ajuta din rasputeri sa reusim si acolo. Mi-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume si eu ii parasesc la batranete.

Drum bun spre Montreal si sa aveti o noua viata fericita!
Citat:

Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Multumesc!
Doamne Ajuta sa-i fie de-acum incolo!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alina multa bafta si poate cine stie...ne si vedem :)

Faza azi la gradinita cand sa o iau pe Emma. Se apropie un baietel si ii zice :
"-I love you!I love you!"
La care Emma:
"-Do you want to go home with me?"
Tatal baietelului:
"- So easy at this age!"

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Bine v-am regasit, dragelor!

Nati, sanatate si voua! Voi va imbolnaviti numai in grup, sa nu cumva sa se supere careva. Sper sa fie bine analizele pana la urma si sa ajungi si la mare!

Grati...tu stii ca eu o consider pe Ozi un copil fenomenal! Este absolut extraordinara si o felicit si pe ea si pe tine!

Imi cer scuze pentru ca nu am citit decat pe sarite si pentru ca nu mai apuc sa intru pe aici. Mi-e dor de voi... Poate dupa ce ajung in Montreal si voi avea mai mult timp liber (asa visez eu ).

Va pup si va doresc numai bine!

Povestea nasterii Anei

Drum bun si mult noroc, sa aveti parte numai de lucruri bune in noua voastra viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ziua buna,
Ce slaba e activitatea...nu prea mai stim ce fac clopoteii, cu ce se mai ocupa...
Azi terminam gradinita, e ultima zi. Maine ii trimit la mama, ca sa fac bagaje in liniste si vineri in zori am plecat in vacanta.
Nu prea mai pot de nerabdare .

Mi-e tare greu sa ma gandesc cum ne vom organiza cand ne intoarcem...cu bunicii care sa stea cu copiii si sa-i duca zilnic sau la 2 zile la bazin...bunici care vor fi zob dupa 3 luni de vacanta.

Apoi, la sf lui iulie i-am programat vreo 10 zile pe copii cu cele 2 bunice din dotare sa mearga intr-un sat de munte, la o tanti la care mergem cam in fiecare vara.
Speram sa fie ok, sa se descurce, ca noi tb sa fim la servici.

Si mai speram in cateva zile de vacanta pe la Sf Marie, cand vrem sa facem o mica tura prin Ardeal (Sibiu, Sighisoara, Alba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina sa aveti drum bun si sa va astepte numai lucruri bune si o viata frumoasa in noua voastra casa!
Sunem aici si asteptam cu nerabdare primul tau mesaj de peste ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alinush - Doamne ajuta! Sa fie cea mai inteligenta mutare din viata voastra si sa va aduca numai bine! Cu parintii tai...eu cred ca dupa o perioada se vor reloca aproape de voi...daca nu, am convingerea ca ii va face feciciti sa va stie pe voi bine si fericiti!

Roli - vacanta placuta!

Pe mine deja ma darama ideea de vacanta a fetelor...ma toaca intr-una. Ieri am fost cu ele la bazin si m-au facut zob, maine cred ca le duc din nou si trebuie sa le gasesc cate o activitate in permanenta ...altfel se plictisesc Noi cand eram copii...eu nu-mi aduc aminte sa ma fi plictisit....ne gaseam tot felul de jocuri, alergam, habar n-am ce faceam, dar NU NE PLICTISEAM! Asa sunt si ceilalti copii? sau numai fetele mele sufera de plictiseala si mamodependenta?

Uitati cateva fotografii cu noi : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209440669097435.49778.100000945117398

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

long time, no see ... nu stiu caci nu mai gasesc timp de nimic, mai ales ca pe eva n-o mai duc la gradi desi e deschisa pana pe 30 iunie .. ma toaca marunt astea mici impreuna .. Doamne ce se bat, scheauna, cearta, paruie etc .. cred ca ies din vara asta cu parul alb ..

sambata am fost la o nunta la caracal, a fost super ok si ne-am distrat tare ... asa de tare incat am venit acasa luni seara .. erau cam suparati ai mei si soacra-mea dar ata ete ..

mada ce super ca aveti legume bio! si te cred ca sofiuca e incantata de viata la curte, ca sa zic asa .. mi se pare si mie mult mai usor sa-ti cresti copilul la curte .. vreti sa va faceti si casa?

grati felicitari lui ozi si bravo lui duduc ptr gradi .. tin pumnii sa-i placa si sa nu aveti probleme!

pe mine deja ma ia groaza cand ma gandesc iara la circul pe care-l va face eva la gradi ... si asa ma intreaba cati ani mai merge la gradi, ca ce mai face ea dupa, ca dc tb sa mearga la gradi .. vai viata mea .. cred ca voi pasa la sotz dusul la gradi ..

roxanici felicitari pentru noul job!! bravo si tin pumnii! eu zic sa nu te stresezi cu vorbitul, incearca s-o duci la un logoped sa-si dea cu parerea ..

naty v-am vazut pozele pe FB, sunteti toti niste frumosi, in frunte cu burticica cu floricica cea mica!! stef a crescut mult si are un paruc tare frumos, iar anuca e o domnisoara mama,mama! va pupic

roli sa-i fie de bine botezul micutei, sa fie sanatoasa! cand plecati in vacanta?

alina multa sanatate mamei tale! Doamne ajuta sa fie bine! felicitari justinei pentru primii pasi si lma finutei! tare frumusele fetite ai! si cochete .. nu mai zic!

alinus de plus ... bravooo!! ma bucur tare pentru voi si va tin pumnii stransi sa reusiti in canada!!! va voi tine pumnii stransi stransi si sa ne dati numai vesti bune!

eliza ce dialog tare!! sunt niste scumpi cu ce scot pe gurita de-ti vine sa-i mananci ...

noapte bunaa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

hello!!!
Alina abia astemptam sa ne povesteti cum e acolo,si sigur o sa ne dai numai vesti bune.
Alina de Ct multa sanatate mamei tale si felicitari justinei pentru primi pasi.
Nati v-am vazut pe FB deja,frumoase foc fetitele tale si burtica la fel.Peste cativa ani cand o sa iesi cu ele in oras ce o sa va mai distrati...ca fetele
lauriciD ai venit din vacanta si pe aici nu dai?
Roli maine plecati,va invidiez...Vacanta placuta!
Ma asteptam sa m pagini intregi de citit...

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Jelimoni tu nu ne mai povesteti nimic?

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput