Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cand citesc povestile voastre despre pampersi mie imi vine sa bag capul in pamant.
Andrei a decretat de mai bine de juma de an ca e baiat mare si nu mai vrea pampers de noapte. Cateva luni n-a facut deloc pe el. Cam de 2 luni,daca are 1,2 nopti pe sapt in care nu face, in rest e jale, ma trezesc cu el in mijloc de noapte ud pana in gat, cand il schimb, il mut in patul meu langa taica-sau (care nu se trezeste) si eu ma mut pe canapea.
Marc....pai de el ce sa mai zic...aproape in fiecare noapte face balta in care doarme pana dimineata . Rar, se trezeste si ce fac...il inghesui si pe el in pat cu Andrei si sot.
M-am saturat si de schimbat pijamale si cearceafuri de cel putin 2 ori pe noapte, apoi am adoptat metoda cu mutatul, dar nu mai rezist nici cu asta.
I-am trezit sa faca pipi, degeaba, pana dimineata invariabil inca o balta in pat, i-am lasat in balta, degeaba...eu una nu mai stiu ce sa fac, da stiu clar ca nu mai rezist la treziri si mutat pe canapea noapte de noapte, in conditiile in care la 6 jumate sunt in picioare.
Drept urmare, chiar in seara asta le-am pus pampersi la amandoi sa ma odihnesc si eu ca nu mai pot.
Iar in vacanta, nici nu discut fara pampersi ca n-o sa car cu mine 10 cearceafuri si pijamale si sa spal acolo.
Cand mi-oi mai reveni cu oboseala, mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Poftiti la o cafeluta...
Cu intarziere LA MULTI ANI,pt.Marc!Poze nu ne pui?
Roli...daca te consoleaza cu ceva,asa e si la noi...primele 2 luni a fost ok nu a facut pe ea,se trezea si cerea la oalita.acum de vreo 3 luni si ceva schimbam si cersafuri si pijamale la greu,am incercat si sa ii pun pampers dar in afara ca se irita f urat nici nu e de acord plange si nu vrea pampers...eu nu mai stiu cum sa fac...chiar nu mai pot asa cu 4-5 ore de somn pe noapte si alea chinuite.

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare si de la noi!

Vad ca tot vb de pampersi, Sof nu mai poarta de vreo 3luni pampers deloc, de vara trecuta am scapat de cel de zi, ramasesem doar cu cel de noapte, pe care i l-am scos dupa o luna in care in fiecare dimineata era uscat, in acest timp nu a fost decat un singur accident si o data s-a trezit singura, in rest se culca la 22 si se trezeste la 9 dar nu face picatura pe ea.
Roli esti martira cu doi, eu nu i-as fi scos pampersul in ritmul asta, nu as fi rezistat sa ma trezesc noapte de noapte,dc ma trezesc nu mai pot adormi inapoi.

Gatta sanatate multa Sarei!Of mititica ce greu treb sa-i fie!

Am muncit foarte mult in ultimele sapt si ma laud cu o gradina de toata frumusetea am pus rosi, ardei gras si usturat, dovlecei, gogosari, castraveti, fasole de 3 natii, verdeturi, vinete, varza, bame si pepeni mi-au iesit toate ramane sa tina vremea cu mine si sa nu dea vreo mana.Sofi este bine ma ajuta in gradina- face "munca in echipa", si-a facut prieteni printre vecini si de cum se trezeste hai mami la teren, ma inebuneste dc acum un an urca scarile singura acum dupa primele 3 trepte spune ca a obosit nu are decat 16kg si nu stam decat la et 4 fara lift dc nu o iau in brate plange si se jeleste de ma stie toata scara, la fel si cu mancarea nu vrea singura deloc dupa primele linguri spune ca o doare mana sau ca a obosit, de mancat mananca foarte bine si de toate, legume si fructe, ciorbite si diverse mancaruri cu sos sau fara care pana acum ceva timp nu le manca, este pur si simplu inebunita dupa peste nu conteaza care cu mamaliga si usturoi sa fie.
Cu gradinita sunt foarte incantata am fost ieri sa vad listele si in grupa ei vor fi doar 25 de copii, educatoarele sunt foarte blande nici prea tinere nici batrane undeva la 35-40de ani,va merge la grupa mijlocie.Asteptam si noi sa plecam in vacanta dar mai avem pana la sf lui iulie insa se va recompensa asteptarea cu perioada lunga care vom fi plecate.
Cam atat despre noi sa aveti vacante placute fara peripetii cu clopotei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Roli, aici exista niste training pants care au un gel in ei care in contact cu apa devine rece si ii trezeste. Personal n-am incercat dar am auzit de bine de ei. Nu stiu daca sunt si in Romania: Huggies Pull-Ups Cool Alert Training Pants se numesc.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Stiti cine nu a mai scris de multa vreme?LauraD!!!!Pe unde esti?cum sunt puiutii tai?

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

scriu si eu un picut...
Dudu e cu pampers noaptea si dimineata pana la 9 (face kk in el cum se trezeste...inca nu e baiat mare mi-a zis). Peste zi sta fara si nu avem probleme.
Din pacate a facut rosu in gat...febra mare noaptea trecuta si dimineata la o ora dupa nurofen febra 39 din funduletz. Nu-i dau decat antitermice pentru ca nu se vede inca puroi pe amigdale, nu tuseste si nu are alte simptome.
Altfel, a fost admis la gradi...grupa de 20 de copii. Sper sa fie bine.

Ozi a terminat clasa a sasea tot cu media 10. A fost un an foarte bun mai ales la romana si nu la asteptari la mate. Sper sa-i mai creasca mintea... Ca veni vorba de mate... duminica, la concursul de inot, la spate, i-au sarit ochelarii...a inotat primii 50m cu ei pe varful nasului si cand a intors i-a luat intr-o mana si a terminat cursa asa...practic a vaslit cu o vasla si un ciomag (mana stransa)...toata tribuna ii striga sa arunce ochelarii...ce zice mandra: ochelarii costau 90ron iar cu primii 50 ratati nu mai aveam sanse la podium asa ca am ales sa termin cursa cu 90 ron in mana decat cu 90 dati pe alti ochelari...

Eu programez vacanta de vara...pentru ca am avut de achitat datoriile imense lasate de operatiunea renovatul, ne-a prins vara fara rezerve asa ca sotul mi-a comunicat ca daca vreau turul Europei, marea e la Eforie, daca vreau mare prin strainataturi, atunci fac turul Romaniei. Greu de decis... Ozi vrea in tabara dar mi-e greu sa o las singura....presimt ca voi tabara ppe soacra mea la Brasov la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

FELICITARI Ozi !!!

Si multa, multa sanatate lui Dudu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

N-am mai scris demult pt ca am reusit sa-mi gasesc alt job - din iulie plec ... uraaa, sunt asa de fericita , mai ales ca-i "las cu chilotii'n vine" cum se zice.
E mai departe de casa - fac cam 1h si ceva, dar este incomparabil mai bine , la salariu in primul rand; am si avantaje gen: 24 zile lucratoare de concediu, program pana la 5:30pm
Ce mai, sunt super multumita.

Am vorbit cu ei si au inteles ca trebuie sa am duc cu Ade la mare (noi mergem tot la Eforie N) si apoi din 18.07 incep la noua firma.

Gata cu laudatul.

Vad ca vorbiti de pampers: eu Adelei i l-am scos pe cel de zi, de anul trecut, din martie, insa la cel de noapte, probabil ca pe la 5-6 ani o sa-l scot. Desi o scol la 11:00pm si la 3:00am tot il gasesc ud dimieata - bine, acum si bea apa pana la 9:00seara (dar nu renunt la lichide pt ca este lucrul cel mai indicat sa evit belele gen infectii urinare). Eu perseverez si o trezesc de 2 ori pe noapte; vom vedea - nu prea m-agit cu asta.

In schimb am alti pitici: tot nu-l pronunta pe 'v'; in loc, il pronunta pe 'b'; nu mai zic ca 'sh' si 'tz' nu-i iese; de 'r' nici vorba; plus ca, la cuvintele care incep cu 'st' le zice 't' (de ex: ea zice uite-o tea=stea).
Pe 'f' acum il pronunta - inainte era 'p' - adik 'putule' - acum este 'flutule'.

Mda... sunt incolonati toti piticii pe chestia asta.

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor mari si mici!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor va multumesc pentru urarile adresate lui Marc!

Eliza, n-am auzit pe la noi ce tipul asta de scutece, dar cu siguranta, daca or exista sunt f. scumpe, asa cum sunt toate chestiile care iti usureaza viata la noi in tara.

Azi dimineata aveau amandoi pampersii mustind de pipi si ei se laudau ca n-au facut pe ei .

Pana dupa vacanta pampersi, am zis, ca sunt zobita. Nu-i cert, dar le-am explicat ca daca vad pampersul uscat 7 zile la rand, il scoatem.
Azi noapte nu m-a trezit nici unu, da de la 4 nu am mai putut dormi.

Gratiela, felicitari Ozanei! Dar cum nu o lasi in tabara? E mare si desurcareata si o sa se simta tare bine cu copiii ei.
Pe mine nu m-au lasat in tabere pana in clasa a 12-a si eram frus trata si furioasa, ca sa nu mai zic ca eram salbatica.
Pt vacanta, eu as alege mare in Bg sau Grecia si turul tarii. Eu l-am facut si ai multe locuri frumoase vazut. De fapt am facut de 2 ori circuite in tara si tot mi-au ramas multe si frumoase de vazut. Daca te hotarasti asa te ajut cu info de pe unde am fost si ce mai stiu.

Ginette, felicitari! Ce bine ca ii lasi balta, o merita din plin!

Mergi la inceput

Fetelor voi vorbiti de vacanta...ce frumos...
Eu nici nu visez...luna viitoare am licenta,cu banii sunt in pom,abia in toamna sper sa fug cateva zile la munte.Sper macar bunicii sa plece vara asta la mare si sa ia si gaza cu ei...
Gatta cand mai intri da-mi si mie un PM cu nr tau de tel,ca atunci cand am vb nu l-am salvat si pe Fb nu il mai gasesc si nu mai stiu incotro sa o iau cu gradi,daca nici in toamna nu reusesc sa o dau...nu stiu ce ma fac...ca nu mai am cu cine sa o las :(

Mergi la inceput