Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
fetelor ... va dati seama ca nu mai e mult si ne mutam la ... "In floarea copilariei"?? nu-mi vine sa cred ca gazele noastre se indreapta catre 4 anisori ...
ce nostalgie ma apucaa .. ma duc sa citesc de pe la odisee ...
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
La multi ani, ginnette ! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ginnette spune:
Multumesc Helen si Alinact!
Multumesc tuturor celor care m-au urat si pe FB.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
Ioanact spune:
Buna!
roli acum am reusit sa vad si eu pozele. Foarte frumoase!
Justinei i-a iesit primul canin jos (inaintea maselelor), azi dimineata. Asteptam si pe cel de-al doilea , tot jos..si cei de sus sunt umflati..cred ca o sa-i iasa unul dupa altul, cum a fost si la incisivi.
De doua zile ma sperie cum face , pe langa faptul ca tipa: se trage de par, se tranteste pe jos, de durere. 
Abia astept sa-i iasa sa nu mai sufere, si sa poata si ea sa se joace linistita.
ALINA
de
Blogul fetelor!
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 POZE DIN BG Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Roli , foarte frumoase pozele . Oraselul ala era Sozopolul ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTEPovestea nasterii
emabucuresti spune:
Buna dragelor,
long time no see,
iata-ne si pe noi pe aici , cu un La multi Ani Roxana spus cu tot dragul desi cu intarziere!
La multi ani si celorlalte mamici sarbatorite in ultima vreme!, La multi ani Bogdan de lalaD si pupici la toti clopoteii!
Noi am fost plecati luna trecuta in antalya, in patru, formatie completa, a fost frumoos si mai vreau! Sasha a avut un pic de deranj la stomacel ( de ce mi-a fost frica nu am scapat), dar bine ca nu a fost mai grav, ne-am tratat in camera vreo trei zile si la intoparcere si-a recuperat cu brio greutatea si in special burtica lui mare.
Roli v-am admirat pozele din vacanta! Si pe Tudor carliontat l-am admirat!
Ati fost la Club Vila Bran dragelor? E asa frumos si distractiv pt copii precum se spune? Acum vrem la munte, eu ma gandesc la vila susmentionata dar s-ar putea sa mergem totusi dupa fi-miu cel mare in cantonament pe munte, la o cabana mai spartana, hihi.
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
Roli , foarte frumoase pozele . Oraselul ala era Sozopolul ? Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTEPovestea nasterii |
E Veliko Tarnovo.
Ioanact spune:
La multi ani, GinaM !
La multi ani, Anandrei ! (scuze pt intarziere)
ALINA
de
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
La multi ani, madalina28! 
ALINA
de