Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sa aveti o noapte linistita si un somn lin!!! ca eu nu am somn deloc...am dormit prea mult iarasi dimi si la pranz

va poooooop

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

inca una si ma duc pt ca e app ora 00 putem face urarile:

la multi ani fericiti sarbatoritei de azi: felicia!!!

sonia si sergiu de viss!!!
cristian de spiridusha!!
christina de stefy!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

sarut mana dulce lavi!!! atenta mereu. tu nu uiti pe nimeni nicodata!!!
IDEMsi de la mine!!

sarbatoritilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Strumpfi te oferi sa imi dai id tau de mess ca sa iti trimit poze sa le pui pe picasa?? eu nu ma pricep am mai spus-o si dupa poate imi dati si mie parola sa vad si eu comorile voastre ca tare mult mi-as dori sa pot compara si eu puiu meu si tare curioasa ma faceti si pe mine cand tot vb de poze. nurofen i-am dat o singura doza si dupa 5 min mi-a vomitat asa ca nu i-am mai dat(mentionez ca el nu vomita aproape niciodaa doar ff rar da inapoi ce mananca in plus dar de data asta era branzit deci clar nu i-a convenit)iar urechile vad ca nu il mai dor nici cand apas pt ca i-am pus picaturi.
va pe toate si astept raspuns.

mamica fericita de de zambaret 21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

la multi ani si din partea mea sarbatoritilor

mamica fericita de de zambaret 21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

la multi ani celor mici care se serbeaza aziiiiiiiiiii

stefy imi pare rau ca nu te mai vezi cu fetele ...da poate gasiti o gaurica mica .... e si pacat

yasmi felicitariiiiiiiiiiii pt dintisorrrrrrr
noua la 6 luni ne-a iesit primul
sa stii ca nu imi iese rochita chiar ca in model
dar sunt multumita in mare
vineri abia este gata

somleac domle m-ai datr pe spate cu familia voastra
E MINUNATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
si sotului am aratat-o
toti sunteti frumosi
care mai de care
ce sa zicei de cea mica
felicitari mamico
cea mai mare realizare asta e: copii

strumphule
nu am uitat de tine
zilnic ma gandesc
doar ca sunt atat de prinsa
ca uite la ce ora va citesc si scriu
dupa botez
ne mai linistim
si va fi ok
da tie bebelina nu iti ia suzeta?
ca sa nu mai vrea doar titi in gurita?
vezi ca si tie iti trebuie citita molifta de 40 de zile ca sa poti intra in biserica
iar fetei molifta de la 8 zile
cand se pune si numele copilului

lalely ce te mai inteleggggggggggggg
antonia meqa la fel de rea a fost de colici
te termina psihic plansul lor
eu plangeam cu ea odata cateodata
ahahahahha
rabdare ca vor treceeeeeeeee

aaaaaaaaaaaaaaa
si apropoooooooooooooo
noua ne-au trecut coliciiiiiiiiiii
suntem ultramegafericitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deea ce ati mai facut?
ati incercaty sa luati legatura cu institutul din hanovra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hop si eu din nou
simona si eu vreau lenjerii frumoase
nu am vazut pe nicaieri
da nasa din bucuresti mi-a zis
ca la IKEA
exista de o persoana
ea a zis ca ia 2 le coase la masina ca sa faca si pt pat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

voi stiti de unde pot cumpara lenjerii frumoase pt camerele copiilor?? Ca nu am nici una pt ei si mie mi se pare ca vin ca nuca-n perete celelalte...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

dai un search pe google si gasesti o multime..doar c sunt cam scumpe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara fetele

Acum doarme da de cum am ajuns acasa numa intr-o gura a tinut-o, si s-a agatat de tzitzi ca maimuta si cum voiam sa ma dau jos din pat cum oaaa oaaa... ii sarea somnu cum ma simtea ca plec, si iar o mufam sa adoarma, ca altfel nu doarme decat mufata la tzata sau leganata in brate si asa am tinut-o de pe la 3 la 6 pana a adormit mai profund dar s-a trezit de 3 ori urland , o chinuaiau ceva vise cred pentru ca pana sa apuce sa urle o vedeam cum se stramba ... are asa un mod de a dormi cu ochii deschisi si intredeschisi, ii da peset cap, da din maini, picioare, se cearta si se lupa ea acolo in visele ei habar nu am ce ar putea visa un bebe asa mic de sa o faca sa se trezeasca plangand asa rau Am spus ca o sa vad unde este o biserica ortodoxa romaneasca aici in Londra sa ma duc sa ii citeasca preotul , ca zicea maica mea ca poate de aia e asa , cine stie... o sa vad cand si cum, ca pana ins ept cand mergem in tara sa o botezam mai e mult si poate se mai linisteste si ea dupa ce i-o citi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

viseaza ca scapa tata
glumesc..si eu ma intreb uneori ce pot visa asa tragic ca vlad al meu asa e cu somnul de mic..si inca nu si-a revenit, tot somn agitat si cu vise groaznice, cosmaruri are..si n-a trecut cu nici un citit si mers la biserica..
ce pot sa-ti spun din ce-am observat eu pana acum e ca ei retraiesc in vis tot ce s-a intamplat in ziua respectiva/in perioada dinainte de somn..visul la ei e un proces de invatare/acumulare/fixare de informatii prin retrairea experientelor din zi..de ex daca are o zi agitata cu tipete, scandal si mai stiu eu ce asa e si somnul..
daca e o zi linistita cu rasete si joaca si somnul e linistit..
asa ca eu am invatat ca singurul lucru care pot sa-l fac e sa-i asigur pe cat pot o zi linistita fara certuri si plansete..e cam greu ca uneori nu-mi iese, pur si simplu cateodata nu te intelegi cu el oricat de binevoitor ai fi..

Mergi la inceput

bbyasmi, multa sanatate mamicii ar trebui sa se rezolve usor la o clinic privata, doar e o interventie care se face in multe clinici si fara internare ..te pup si sper sa fie bine

Mergi la inceput

strumph, legat de alaptare..in toate articolele de specialitate explica ca la sfarsitul lunii a doua spre luna a treia are loc procesul de adaptare a laptelui la cerere..daca pana acum sanii erau plini si formau laopte de mai si ramanea, acum laptele se creaza exact in cantitatea ceruta de bebe..consecintele sunt ca sanii nu-i mai simti plini, nu mai curg rauri rauri..dar laptic este suficient pentru bebe..chiar se spune ca dupa lunile de inceput, laptele se formeaza cand suge bebe, deci n-ar trebui sa-ti faci probleme..
eu ti-am spus aici teoria, stii ca si pe mine ma mai apuca gandurile astea negre cu lapticul dar incerc sa nu ma mai gandesc si sa alaptez la cerere si de cele mai multe ori totul decurge normal..mai apar indoieli cnd e bebe f agitata si refuza sanul, dar sunt convinsa ca are alte motive, ceva o deranjeaza..burtica, oboseala, solicitarea de peste zi..

Mergi la inceput