Sint eu rea? (despre soacra:)
Raspunsuri - Pagina 2
cipcipcip spune:
Bebe03, urit ce a spus soacra ta, ca nu vrea sa fie "argat", cu alte cuvinte nu poti deci sa-i ceri niciodata ajutorul. Acum depinde si cum ai intrebat-o, poate e o persoana care are nevoie de ceremonie cind ii ceri ajutorul
Wow, unde-as mai fi chemat-o eu pe soacra sa stea la noi 2 saptamani in lipsa noastra. Ar fi venit in 2 clipite si la intoarcere nici nu mi-as mai fi recunoscut casa, "frumos" decorata cu mileuri, picturile ei pe pereti, mobilele mutate, rufele albite toate, indiferent daca au imprimeu sau nu, iar partea cea mai dificila ar fi fost sa o facem sa se mute inapoi la ea acasa
Denitzel, si eu te pup
La mine si mama daca are de gind sa faca ceva la mine ma intreaba inainte, nu face de capul ei. Asa e la noi si mie asa mi se pare normal.
cipcipcip spune:
Cleo78, inteleg ce vrei sa spui, dar nu stiu daca sint intoatdeauna bune intentii in cazul unor sfaturi date de ex, exista persoane care dau sfaturi ca sa se simta superioare, nu ca le pasa neaparat de cea carei ii e adresat sfatul. Sau soacre care pur si simplu nu isi agreeaza nora din anumite considerente si atunci sint rele, fac comentarii ca sa raneasca etc.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcipcip Bebe03, urit ce a spus soacra ta, ca nu vrea sa fie "argat", cu alte cuvinte nu poti deci sa-i ceri niciodata ajutorul. Acum depinde si cum ai intrebat-o, poate e o persoana care are nevoie de ceremonie cind ii ceri ajutorul Wow, unde-as mai fi chemat-o eu pe soacra sa stea la noi 2 saptamani in lipsa noastra. Ar fi venit in 2 clipite si la intoarcere nici nu mi-as mai fi recunoscut casa, "frumos" decorata cu mileuri, picturile ei pe pereti, mobilele mutate, rufele albite toate, indiferent daca au imprimeu sau nu, iar partea cea mai dificila ar fi fost sa o facem sa se mute inapoi la ea acasa Denitzel, si eu te pup La mine si mama daca are de gind sa faca ceva la mine ma intreaba inainte, nu face de capul ei. Asa e la noi si mie asa mi se pare normal. Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010) |
hihi, neapretate? tztzttz, nu stiu cum poti tu sa stai fara mileuri, fara bibelouri, si mai ales fara apret
dincolo de gluma, multa rabdare si tact. la fel cum faci cu copiii. Bravo voua ca va descurcati singuri - sunteti intzarcatzi, vad.
Morala: nu esti rea. Ai o limita de acceptabilitate. Uman, de altfel.
Marox spune:
Cunosc citeva frantuzoaice maritate cu portughezi si cred ca soacrele portugheze sint toate la fel: bagacioase, dar bine intentionate. Si portughezii, in general, sint foarte familisti, tin la parerea parintilor, ii consulta pentru orice fleac, se viziteaza tot timpul. O colega e chiar exasperata, prietenul ei, o duce in fiecare vara in Portugalia 3 saptamini, timp in care stau in casa bunicilor lui si nu fac altceva decit sa iasa seara cu prietenii si sa vada rudele. A zis ca in vara asta il lasa sa plece singur in vacanta .
ralutzy_che spune:
nu cred ca esti rea. fiecare are dreptul la intimitate, mai ales cand este vorba despre casa si oalele tale. e bine ca poti s-o ignori, uneori mi-as dori sa pot si eu face asta dar sunt cam aiurea in ultimul timp si imediat ma supar chiar daca nu e cazul. ce spui tu ma face sa cred ca eu sunt aia exagerata si rautacioasa si soacra mea e ok.
portugal spune:
Cip nu esti rea dar asa sunt in general soacrele Portugheze am si eu o bucata.Ele stie tot ele fac totul perfect. Cand nui sotul acasa parca ami descrii soacra mea cand e fiusu acasa sta linistita ca stie ca nui place sa umble ia prin lucruri.Dar am noroc ca nu vine mereu la mine .