scurgeri la bebeluse

scurgeri la bebeluse | Autor: giuliaramona

Link direct la acest mesaj

Buna!Am o fetita de 7 luni si acum 3 zile am observat k are o secretie maronie.Am zis sa o mai las sa vad dak se mai intampla.Astazi am observat din nou numai k pata de pe pampers era galbuie.Am fost la dr noastra si mi-a zis ca s-ar putea sa fie un exces de hormoni si ar trebui facuta o ecografie.Pana vom face ecografia poate ma poate ajuta cineva,sa imi spuna daca a avut asemenea pb,pt k deja sunt f nelinistita.Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliaramona spune:

Chiar nu s-a confruntat nimeni cu asemenea pb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

giuliaramona a mea fetita a avut o secretie dar im primele zile de viata si mi-a zis dr ca e ceva hormonal nu mai stiu exact..dar te rog sa ne spui si noua ce inseamna,ce are fetita ta dupa ce faci ecografia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

giulia, deduc din cele scrise de tine faptul ca ai observat acele pete suspecte pe scutecul copilei, corect ?
in cazul acesta vin si te intreb : ai observat/verificat daca scurgerea este prezenta si in zona genitala a fetitei ?
pentru ca, daca ai verificat si nu ai observat nimic, e posibil ca petele din scutec sa provina din zona anusului, poate a avut gaze sau a scapat un pic de kk in scutec.

sau, daca a fost un pic constipata si s-a fortat cand a facut kk, e posibil sa aiba o mica fisura anala, iar petele observate de tine sa fie de acolo.

a, si inca ceva : anumite medicamente pot schimba culoarea urinei. i-ai dat vreun medicament fetitei tale, in ultima perioada ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_ella2005 spune:

Mergi si fa-i ecografie si sa ne spui si noua ce hormoni s-au vazut la eco...Logica mea imi spune ca excesul de hormani se vede un urma analizelor, nu in urma unei ecografii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaramona spune:

CorinaDani:Secretia este din zona pasaricii pt k in momentul in care i-am departat labiile era si acolo. m_ella2005:Stiu k pt a depista excesul de hormoni trebuie sa mergi la endocrinolog...nu m-am exprimat eu corect...dr a zis sa merg mai intai la ecograf pt a vedea dak e cumva inflamata,caz in care imi va da trimitere la Parhon. oanap85:Iti voi spune ce are dak vom depista la ecograf

Mergi la inceput