Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 4
alina_satena spune:
Multam faina ptr cafeaua matinama Mariana.
Eu am avut o cearta cu randunoiul aseara si acum dimineata a continuat
.
Acum va las
la 

si am o zi asa
.
Dar trec eu peste toate

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Multam faina ptr cafeaua matinama Mariana. Eu am avut o cearta cu randunoiul aseara si acum dimineata a continuat ![]() .Acum va las la ![]() ![]() si am o zi asa .Dar trec eu peste toate ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina,
! Capul sus
! Gandeste pozitiv
! Sa ai spor in tot ceea ce ti-ai propus!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Va las doua pastile cu buna dispozitie
!
"Un marinar roman naufragiat de ani de zile pe o insula pustie,vede cu mare incantare intr-o zi o nava in departare si o barca apropiindu-se de tarm. Nu dupa mult timp barca ajunge la tarm iar unul din ofiteri ii inmaneaza bietului naufragiat un teanc mare de ziare si-i spune:
- Capitanul vrea sa citesti toate ziarele astea si apoi sa ne anunti daca mai vrei sa fii salvat..."
"Un turist la un hotel vorbeste cu receptionerul:
- Tariful nostru este urmatorul: 100 dolari pe noapte, pat si micul dejun sau doar 10 dolari daca va faceti singur patul.
- Foarte bine, imi aleg varianta sa-mi fac singur patul.
- OK! Poftiti fierastraul si ciocanul, ramane doar sa faceti rost de cuie."
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Foarte tari bancurile.Sper sa ies cat mai repede din aceasta stare.Fetelor voi cum iesiti din aceste stari care nu sunt deloc bune,ce metode aveti?
nyny spune:
Neatza...
Mariana sarumana pt cofee
...
Tatiana sanatate multa printeselor

Alina sorry de cearta cu sotul
... din pacate mai sunt si momente d-astea. Acum cativa ani eram mai suparacioasa de fel, ma inchideam in mine, pana nu imi trecea supararea nu puteam sa vorbesc. Noroc cu el ca nu suporta sa nu vorbim si ma tragea de limba pana clarificam toate problemele si reveneam la normal. Acum, de cand sunt copiii, m-am schimbat mult, nu pot sa mai stau suparata... ma dau cu altele si uit destul de repede. Joaca-te cu micuta, iesi din casa daca poti, nu te mai gandi la ce a fost de dimineata, iar cand te intalnesti cu sotul vorbeste cu el.... zic si eu
. Mai lasi si tu de la tine, mai lasa si el... va dati unul dupa altul, altfel nu se poate, trebuie sa ajungeti la un numitor comun pt puiul vostru. Ea sigur nu va vrea certati
Mamica fericita de Mara si de David
magdalena67 spune:
Fetelor, spuneti intotdeauna ce aveti de spus, ce va deranjeaza, ce va necajeste, dar nu stati suparate la modul de a nu vorbi cu partenerul vostru si nici nu acceptati ca el sa nu vorbeasca cu voi.
Asta e un sfat de la o femeie care are in spate 25 de ani de casnicie.
alina_satena spune:
Fetelor am incercat sa nu stau suparata pe el,dar el nici nu ma baga in seama cand vine de la serviciu daca ne-am certat.Acum mi-a dat mesa k citez"nu te consider mama,te consider o fata care se crede superioara tu desteapta si toti prosti".
Acum eu nu stiu ce sa spun,consider ca fiecare ar trebui sa o ia pe drumul lui,au fost prea multe terte persoane care s-au bagat intre noi.
magdalena67 spune:
la un astfel de mesaj Alina, intradevar ar cam trebui reanalizata situatia. Nu ai de ce sa te chinui, de fapt v-as sfatui ca niciuna sa nu acceptati sa traiti nefericite, caci chiar nu se merita.Aveti copii, fiti fericite alaturi de ei, dar nu indurati in casnicie. Aici ar trebui sa va simtiti cel mai bine, sa fiti cele mai fericite.
alina_satena spune:
Am indurat prea multe si el la fel,nu stiu de ce nu intelege ca si el trebuie sa lase de la el.El daca ne certam nu vrea sa rezolvam problema,trece peste in loc sa discutam aceea problema,si asta este un motiv al certurilor au fost prea multe probleme nerezolvate care acum au iesit la suprafata cu o intensitate mai mare.Consider ca fiecare ar trebui sa isi revizuaisca comportamentul,cred ca am facut prea mult pe menajera ptr el si m-am delasat total si si-a pierdut interesul fata de mine ca femeie,dar no asta este,el nu aprecieaza ce are lng el.
Sa speram ca voi putea s atrec si peste aceste sututri cu bine si cu sfaturle voastre.

alina_satena spune:
Am uitat sa va las un fresh cu pepene rosu,galben,babane,kiwi si portocale si ptr cele cu vicii un cappucino cu rom