Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Marryan daca toate analizele iti ies bune, tensiunea buna nu sunt motive de ingrijorare.Eu de vreo sapt. am inceput sa fac plimbari seara ...........asa cam o ora si se cunoaste. Aseara venisem de la serv cu niste picioare umflate, dupa plimbare deja se vedea diferenta.Eu cred ca la noi este si din cauza pozitiei sezand la birou.

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu-24

Citat:
citat din mesajul lui marryan

neata si de la noi

am citit tot din urma dar nu prea am retinut mai nimika

doar ca avem doua mamici care au aflat ce se ascunde in burtika, mai bine zis au confirmarea, baietel si fetita, sa va traisca mari si sanatosi, la termen.

Camady tu zici ca ai avut si la prima sarcina picioarele umflate si miinile, spune-mi te rog ai luat ceva medicatie pentru asta? sau pur si simplu trebuie sa rabdam asa cum este pina du pa ce nastem?

La mine se umfla rau de tot si nu ma simt okay asa

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Maryyam-pentru picioare umflate masajul facut de sot e cel mai bun. Seara inainte ed culcare iti cocoti frumos picioareele pe o perna si il pui la masat 15-20 de min, chiar se simte diferenta.
Succes!!!

25+ cu

Rallu multumesc tare mult pu sfat, stii ca imi face sotu masaj insa ma simt asa de aiurea cu pioarele unflate, si nu am nici incaltaminte larga, toate imi e ingusta, eu am picior mic marimea 6 si acum mi sa facut butuc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

marryan ... nu prea e ok sa stai asa daca zici ca se umfla rau de pe acum.
vb cu medicul tau. la mine la prima sarcina umflatul si tensiunea mare au fost semnele care au prevestit preeclamsia de la nastere.
evident ca nu e o regula asa ca nu te panica. cel mai bine te sfatuieste medicul.
dar pana ajungi la el ce pot sa-ti spun este ca ar trebui sa renunti de tot la sarea in mancare. cel mult poti sa pui un strop din aceea fara sare. adica cu 1/3. fara mezeluri, branzeturi sarate, semipreparate ... etc

mami de (30.06.2005) si 22+

elly multumesc, eu am tensiunea sub evidenta, ca e mika la mine nu e mare, si medicul mia dat tratament dar el este contra indicat in trimestru 3 de sarcina si eu nu il iau,
eu daca imi tin picioarele in apa rece simt ca imi revin si daca nu merg mult pe jos, adica nu ma misc mult la fel nu se imfla tare, dar oricum seara cind ajung im pare ca am degete de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.
intrebare de baraj.
cum aveti scurgerile?
deci, eu am intrerupt progesteronul de ceva timp si acum vad ca din cand in cand imi curge ceva inodor, incolor, inodor. ca apa asa.
mi-e frica sa nu fie lichid amiotic.
stiu ca-s panicata :D
sambata la eco mi-a scris ca lichidul amiotic e normal.
este posibil sa fie lichid?
nu-mi curge mult.
cateva picaturi de cateva ori pe zi.

merci de ce mi-ati zis de tensiune.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Marryan daca toate analizele iti ies bune, tensiunea buna nu sunt motive de ingrijorare.Eu de vreo sapt. am inceput sa fac plimbari seara ...........asa cam o ora si se cunoaste. Aseara venisem de la serv cu niste picioare umflate, dupa plimbare deja se vedea diferenta.Eu cred ca la noi este si din cauza pozitiei sezand la birou.

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

camady si la mine daca merg sa vede mai tare, tensiunea e in regula, analizele la singe miau zis ca am VSH -ul mare 42 unii medici spun ca e pe fon de sarcina, altii zic nu e normal...sincer nu stiu ce sa cred, dar medicatie care scrie clar in prospect ca este contraindicat in sarcina nu vreau sa il iau, si nu imi dau seama de ce medicii il prescriu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Neatza fetele ,

Am o rugaminte : nu stiu care dintre voi stie dar vreau un raspuns (daca se poate):
- cate zile sunt exact de prenatal/postnatal
- cate zile trebuie lasate neaparat postnatal
- trebuie sa aducem concediul luna de luna la sediul firmei?
- banii pe pre/postnatal ii luam de la firma si asta inseamna 85% din brut sau net?
- dupa ce nastem trebuie sa ducem ceva acte noi undeva sau se ocupa firma?

buna,

Iertati-ma daca ati mai vb depre asta ... dar nu am retinut atunci!!!!

Felicitari pentru fetele cu vestile bune!!!

28+ cu robert-mihai

Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Sunt 126 de zile prenatal- din care trebuie obligatoriu minim 42 dupa nastere sa le iei, trebuie sa iti calculezi in asa fel incat sa ramai dupa ce nasti cu 42 de zile de prenatal, dar asta se va ocupa medicul tau, il rogi pe el sa iti calculeze. Si ar mai fi varianta in care sa vi la serv pana in ultima clipa si sa iti iei cele 126 de zile dupa nastere , asta tu decizi.
Banii pe prenatal ii plateste firma 85% din brut ,eu asa stiu, iar indemnizatia de bebe o plateste statul cu 75%.

Cam atat stiu...restul trebuie sa aflu si eu te pup si o zi buna

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatza.
intrebare de baraj.
cum aveti scurgerile?
deci, eu am intrerupt progesteronul de ceva timp si acum vad ca din cand in cand imi curge ceva inodor, incolor, inodor. ca apa asa.
nu-mi curge mult.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May , ce naiba ...tu nu esti batuta , zau.

Scurgeri are toata lumea , plus ca acum mai si transpiram ...ia si te calmeaza si nu mai cauta motive de dat cu capul in pereti

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatza.
intrebare de baraj.
cum aveti scurgerile?
nu-mi curge mult.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Eu nu am luat nici un medicament, progesteron sau mai stiu eu ce, si eu am scurgeri dar sunt absolut normale atat timp cat nu au miros puternic, ciudat, nu au culoare roz-maronie....deci sunt lucruri absolut nirmale.Nu mai intra in panica pentru orice chestie ca o sa o iei razna. Iar cat despre lichidul amniotic, nu extista asa ceva, clar. te pup si o zi buna

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am fost acum la baie si iar mi-a curs un pic, dar de data asta am fost pe faza si am luat pe mana sa ma uit mai bine, ca eu port tampoane si nu vedeam exact daca e albicioasa sau fara culoare.
acum era albicioasa, dar nu groasa, nici ca apa, un pic de tot mai groasa ca apa.
e normal sa ai asa?
si sa simti cand iti mai curge?
sorry de intrebari dar pana acum eu luam ovule cu progesteron si mi se mai scurgeau alea si nu-mi dau seama cum trebuie sa fie o scurgere normala.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saluti,am fost si eu ieri la eco. Are bebita 1,200 kile la 27 sapt. A zis dr ca e foarte bine dezvoltata si cam cu o sapt jumate mai mare. Calca pe urmele lui frate-su.

Cat am asteptat pe hol la maternitate (dr era in cezariana) era o mamica ce nascuse de curand un bebe de 5,400 kile Prin cezariana. Efectiv am crezut ca nu aud bine.

bujo mami de Filip si 27+ cu

Mergi la inceput