Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna dimineata la toate fetele !

May , tensiunea ta e foarte buna . Maxima nu e mare , e normala si la fel si minima(care trebuie sa fie jumatate+1 din maxima).

Seidana , asteptam poze ! Sunt foarte curioasa!

Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica!

Eu de vreo 2 zile ma uit la burta si nu imi vine sa cred cum creste ...e asa simpatica si tuguiata. Mi-am luat 2 rochite mulate si le port asa mandra de zici ca n-a mai avut nimeni rochii pana la mine.

azi nu am nici un chef de munca...si e abia miercuri ...

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Neata!
Aseara am reusit sa va citesc si eu dupa munci si un castron maaaaaare de capsuni. dar am terminat abia acum de dimineata ca am cazut franta. Am avut o zi grea la munca. Noroc ca azi stau acasa!

felicitari fetelor pt rezultate la eco!

Maaama rallu ce te invidiez. Unde ati stat?!?

May … cunosc sentimentul. nici eu nu prea inghiteam copii … nici cu apa rece. Nu-mi placeau si pace. Nici nu am avut in jurul meu si ce vedeam “prin vecini” erau numai miros de caca si urlete. Si placerea unde era?
Asa ca pot sa-ti inteleg colega. Am in jurul meu gagici care abia bine dupa 40 au fost lovite de sentimentul matern numai ca nu le-a mai ajutat varsta, altele … nici macar atunci.
Abia in urma cu cativa ani … la vreo 3, 4 dupa ce am nascut-o pe fii-mea am avut o revelatie …
Dar vorba ta, nu se stie cum e mai bine.
Eu traiesc cateodata cu senzatia ca ii facem din egoism ...

Cu tensiunea, eu stiu ca tensiunea ideala, cea de aviator, e 12/6 cu pulsul 60. 11 si 13 sunt acceptabile si mica este de la 10 in jos si mare de la 14 in sus. Asta la tensiunea mare; la cea mica se invarte in jurul lui 6. deci 9 e mare pt cea mica. Ati inteles ceva?!?

Jade
vrei un colac sau o franghie sa aruncam dupa tine in butoi? Poate te scoatem de acolo azi …

App de curatenie. Pe mine m-a lasat femeia de vreo luna. Toate gandurile mele bune catre ea acum. Era fix ce aveam nevoie, gravida la 40 de grade.
Cu curatenia e cat de cat ok, cu toate ca acum nu ma urc pe scaune sa spal faiante si geamuri,, clar. Marea problema si la mine e calcatul. Ma omoara statul in picioare si caldura de la fier. Ca in dormitor unde am masa nu am aer conditionat.
Asa ca am in permanenta 2 cosuri pline de rufe din care scot zilnic ce imbracam si dau un fier dimineata. Extaz nu altceva …
Am vazut ca bubuie netul de anunturi de menajere dar eu tot timpul am avut pe cineva recomndat. Asa mi-e cam tarsa. Nu ca as avea mari valori in casa ci chiar si un inelus de 5 lei de-al copilului tot nu-mi convine sa dispara.

mami de (30.06.2005) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata si de la noi

am citit tot din urma dar nu prea am retinut mai nimika

doar ca avem doua mamici care au aflat ce se ascunde in burtika, mai bine zis au confirmarea, baietel si fetita, sa va traisca mari si sanatosi, la termen.

Camady tu zici ca ai avut si la prima sarcina picioarele umflate si miinile, spune-mi te rog ai luat ceva medicatie pentru asta? sau pur si simplu trebuie sa rabdam asa cum este pina du pa ce nastem?

La mine se umfla rau de tot si nu ma simt okay asa

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Neata fetelor

Inca o zi de munca....offfff dar de vineri intru in co pana la 20 iupyyyyyyyy....am cate un botez pe week-end si intre o e "ieseala" la mare doar eu si bebe, sa ne facem de cap- tati este in delegatie . Am citit ce ati scris mai sus...dar nu mai retin cine a spus de oua umplute cu ton mimimiamam chiar suna bine poate fac si eu:).
aaaaaaa si mai am o intrebare la voi, naste cineva la Elias???
va pup si va doresc o zi usoara

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

neata si de la noi

am citit tot din urma dar nu prea am retinut mai nimika

doar ca avem doua mamici care au aflat ce se ascunde in burtika, mai bine zis au confirmarea, baietel si fetita, sa va traisca mari si sanatosi, la termen.

Camady tu zici ca ai avut si la prima sarcina picioarele umflate si miinile, spune-mi te rog ai luat ceva medicatie pentru asta? sau pur si simplu trebuie sa rabdam asa cum este pina du pa ce nastem?

La mine se umfla rau de tot si nu ma simt okay asa

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Maryyam-pentru picioare umflate masajul facut de sot e cel mai bun. Seara inainte ed culcare iti cocoti frumos picioareele pe o perna si il pui la masat 15-20 de min, chiar se simte diferenta.
Succes!!!

25+ cu

Mergi la inceput

marryan ... nu prea e ok sa stai asa daca zici ca se umfla rau de pe acum.
vb cu medicul tau. la mine la prima sarcina umflatul si tensiunea mare au fost semnele care au prevestit preeclamsia de la nastere.
evident ca nu e o regula asa ca nu te panica. cel mai bine te sfatuieste medicul.
dar pana ajungi la el ce pot sa-ti spun este ca ar trebui sa renunti de tot la sarea in mancare. cel mult poti sa pui un strop din aceea fara sare. adica cu 1/3. fara mezeluri, branzeturi sarate, semipreparate ... etc

mami de (30.06.2005) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

http://www.s f a t u l medicului.ro/hipertensiunea-arteriala

Am gasit informatii utile despre HTA ...Poate le poasteaza cineva pe prima pagina sa le avem la indemana

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

si am uitat ca am schimbat semnatura

doamneee pana acum ne-au capiat cu fitnessul acum la fiecare deshidere de pagina cu nivea!

mami de (30.06.2005) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata,

pup fetele, sunt in zona insa am intrat mai rar ca am o urgenta la servici.
suntem bine, abia astept si eu sapt viit sa merg la eco.

o zi buna

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetele ,

Am o rugaminte : nu stiu care dintre voi stie dar vreau un raspuns (daca se poate):
- cate zile sunt exact de prenatal/postnatal
- cate zile trebuie lasate neaparat postnatal
- trebuie sa aducem concediul luna de luna la sediul firmei?
- banii pe pre/postnatal ii luam de la firma si asta inseamna 85% din brut sau net?
- dupa ce nastem trebuie sa ducem ceva acte noi undeva sau se ocupa firma?

Iertati-ma daca ati mai vb depre asta ... dar nu am retinut atunci!!!!

Felicitari pentru fetele cu vestile bune!!!

28+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput