Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Are 38 de ani si nu vrea?Poate are probleme...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

seidana ai PM

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

27+

Mergi la inceput

rallu, mi-ai facut pofta de o baita

andra

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Fetelor sunt pe aici , dar fara nimic interesant de spus
Sunt putin in vizita in butoi si am o stare de tot rahatu
Nu are rost sa va stric buna dispozitie

andra am intrat eu pe grup sa ti dau accept dar nu apari
mai incearca o data

_

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Ralu, bine te-ai intors.

Rach,nu, ea mi-a zis ca nu vrea. fara sa o intreb eu sau ceva. a zis ca pur si simplu nici ea nici sotul ei nu simt nevoia.
sunt si femei asa. nu se stie pana la urma cum e mai bine :D
eu acum ca mi s-a trezit instinctul nu ma vad fara bebe. dar inainte de 32 de ani ma enerva si ideea. n-aveam nicio treaba cu copii. ma enervau toti bine nici acum nu-s prea lesinata dupa copii altora. nepotii mei da, altii eah sa nu-mi stea prea mult in cap

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Jade, iesi din butoi ca n-am loc de tine ma asezasem si eu confortabil.

hai sa plonjam din el, din butoi, si vorbim de sex si mancare

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

jade, suntem alaturi de tine descarca-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, fetelor!! Off, nu mai vine vacanta asta, am obosit rau de tot si caldura ma termina...
In primul rand, zubi, seidana, camady, may, racheel, marryan, Hayat, oanaiasi, andra, didianana, lai , va multumesc din suflet pentru urari si cuvintele frumoase! Sa va auda Doamne-Doamne si sa fie totul bine in final pentru toata lumea
seidana ar trebui sa o lasi totusi mai moale cu efortul, curatenia , mai ales daca ai avut contractii in ultimul timp. Eu verigheta am scos-o de mult, preventiv, nu vreau sa risc sa o tai daca ajunge sa imi sugrume degetul.
Racheel felicitari pentru vestile bune de la eco, e scumpica tare bebelina ta
lore si eu mananc cirese si capsuni tot cu sacosa, ieri mi-am cumparat 2 kg de cirese si am mancat pana am simtit ca pocnesc
may imi pare rau tare de finuta ta ca are probleme, mai ales a afle intr-o situatie ca asta, poate totul va fi bine pana la urma
Cat despre amenajarea camerei pt bebe, ca tot vorbeati voi, momentan nu am ce amenaja, va sta cu noi in camera. Speram ca in 1-2 ani ni se va implini visul de a ne muta la casa, ar fi super , atunci vom amenja si noi.
Saptamana viitoare merg si eu la medic, ar trebui sa ajung saptamana asta insa nu am timp, e perioada cea mai incarcata acum, cu scoala pe final, ultimele evaluari, medii, absente, rapoarte, m-am saturat.
Bebelina mea a fost miscacioasa tare ieri si azi-noapte, la un moment dat ma lovea rau in vezica si col si chiar ma durea, imi tineam respiratia cand imi tragea cate una. Si am simtit-o si azi-noapte, pana acum nu am simtit-o nicioadata in somn. Cred ca a devenit mai puternica si loveste cu simt de raspundereAm devenit tot mai constienta de prezenta ei si abia astept sa o tin in brate, pana acum parca nu realizam ca mi se intampa mie cu adevarat. Mi se umplu ochii de lacrimi cand ma gandesc la ea. E foarte amuzant sotul dimineata cand pleaca, ma pupa pe mine si apoi o mangaie si pe ea, adica burta mea
aum am realizat ca am uitat sa schimb semnatura

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May, eu inca vomit dimineata, oare va mai trece starea asta? ca deja m-am resemnat, cred a vomit pana nasc

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Feteleeeee? cioc - cioc?

Racheel, bravo mami pt fetitza ta jucausa, a ajuns la un kg,wow..va dati seama ca in 6 luni bebe creste un kil, si in 3 luni tre sa se mai faca inca 2?

Dbunny, stai cu picioarele in sus, pe pereti, serios, am citit eu ca e chair recomamndat pt gravi,chair si fara probleme

Rallu..ce super cu piscina, eu sunt moarta innebunita dupa apa, m-as duce si eu aici la piscine d'alea din strand, ianinte ma duceam fara probleme, dar acum, parca mi-0e asa un pic teama sa nu iau vreun microb ceva din apa

Si deci Jade e in butoi.......pai Jade, ce ai?te capiasi si tu?iesi repede de acolo ca se supara bebe

May...eu mi-am dorit copii de cand ma stiu io..de cand eram mica..si dupa ce m-am maritat,de abia asteptam sa fac bebe dar na, au intervenit altele si altele si tot asa..acuma d'abia astept sa se nasca asta micu si sa trec repede la bebe 2..efectiv iti umple viata si imi apre rau ca nu m-am apucat muuult mai devreme, dar recuperez eu

pooop toate burticile..adik acuma nu mai sunt burtici,sunt burtoace...

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput