Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roe_oana

Lilly79 felicitari pt bebe Victor!!!
Foarte frumos nume ati ales
Cum a decurs nasterea, cum ti s-a parut clinica, personalul etc...?

Mihai 04.06.2011

Multumesc
Clinica si personalul de 10+

Nasterea a fost ok in sensul ca durerile urate au durat f putin, dar m-am dilatat f greu si am avut nevoie de oxitocina (cred) pt contractii eficiente si apoi catre final alergau toti spre sala de nasteri ca venea bebe grabit
Victor a avut mici probleme din cauza ca s-a nascut f repede si nu a eliminat ceva lichid din plamani si in noaptea de dupa nastere a trebuit sa stea la caldurica si apoi monitorizat inca o zi.Dar acum e f bine, ne-au dat drumul inainte de-a implini 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Luiza felicitari!
Bun venit pe lume bb Matei

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

A nascut Ramona(Ramonella)!!
"Am nascut azi (adica ieri) ,la 18.30 un baietel de 3200g ,52cm si nota 10.Il cheama Raul Gabriel si e tare frumusel.A fost foarte rapid ,dar foarte dureros"

Bine ai venit pui mic,sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

NASTERE USOARA, SILVY!
HAI, BEBE LILY!

FELICITARI, RAMONELLA!
BINE-AI VENIT, BEBE RAUL-GABRIEL! SA FII SANATOS, PUIULE!

lilly, ma bucur ca victor a fost bine la scurt timp, avand in vedere debutul sau precipitat! multumim si ca iti faci timp si actualizezi situatia noastra pe forum, desi-i cam uitat de mamici.

pupici!
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Buna fetelor wow de cand nu am mai intrat pe forum, cate dintre noi au nascut!!! Cate povesti frumoase si sufletzele aduse pe lumeV-am citit pe diagonala si se pare ca nu sunt singura pt care parca timpul s-a oprit in loc.. NU MAI AM RABDARE! ma invart prin casa, nu mai pot sa stau in fund, chiar si intinsa mi-e greu, ma dor oasele, gata, vreau sa vina bebe Maine mergem la doctor, sunt curioasa cat aproximeaza ca mai avem.FELICITARI DIN SUFLET MAMICILOR SI CURAJ CELOR CARE URMEAZA!38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Felicitari Ramonella! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Bafta burticilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui Pico

Alextasi vezi topicul primele 365 zile din viata unei comori.

Scuze ca am dat buzna la odiseea voastra!! Dar a trebuit sa zic un WOW!!! 4 fete!! Incredibil de frumos!! Cum e sa ai 4 fete? Voi vreti si un baiat? Sau?

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 38 ZILE!!!!!

Ce m-a distrat reactia ta!
Pai, a fost cam asa... 3 fete am vrut.A patra as fi preferat(inainte de a naste,acum NU!) sa fie baiat.
La Bianca(number 4) nu stiu cand am ramas gravida pt ca ne-am protejat,cel putin asa am zis noi.Am ramas si am hotarat sa pastram bebele. Am si un sot care m-a/ma sprijinit(a)f mult si cam asa.
Dar am hotarat sa-mi leg trompele cand termin cu alaptatul.

Desi la inceput ma gandeam cum o sa ma descurc,ce o sa fac...vreau sa spun ca este extraodinar de frumos.E putin mai greu dar e foarte frumos cu mai multi copii.

Andreealydia, noi suntem bine. Biancuta are colici si noaptea adoarme pe la 11-12,ziua vrea f mult in brate(e adevarat ca o mai doare si burtica) si eu nu apuc sa fac mare lucru.
Dar mi-am luat un wrap de care sunt multumita e un fel de handsfree,eu asa ii zic. fete care deja il folosesc spuneau ca nu le doare spatele,eu sunt cu el in piuneze...bine eram dinainte. Dar imi place tare mult.
Joi Ioana are serbarea de sfarsitul clasei I si pe urma intram in vacanta si sa vezi atunci distractie.

Mergi la inceput

Erata : imi place tare mult wrap-ul, nu cu spatele in piuneze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna !
Am de vanzare 2 scoici auto Jane Matrix Cup (pret achizitie = 1180 lei)folosite la gemenii mei de 1 anisor si 1 leagan Graco (pret achizitie = 900 lei).
Starea produselor e f. buna (pot trimite poze pe mail).
Le dau cu 25 - 30 % din pretul de achizitie.
Cine e interesat imi poate da PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ramonella iubita sa iti traiasca piticul, sa fiti sanatosi si tu bb Raul Gabriel!! Refacere rapida si bb necolicos, sanatos si papacios!!! Felicitari mami si taty si Bea

Felicitari Lilly! Bine ai venit bb Victor! Recuperare usoara, lapte in tzizi, bb necolicos, sanatos si papacios! Felicitari, mamico! mare si tie, si lui Julia, si lui taty si mai ales lui bb Victor!

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput