Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ramonella si a mea are cate un mucisor alb-galbui,uneori si verde,mai ales dimineata.E fonfanita si plange,dar ii pun putin ser si o aspir,iese mucul si gata.Pediatra mi-a zis ca ei fac muci de la aerul conditionat,de la praf sau inca se mai curata nasucul dupa nastere...deci sa nu-mi fac griji.Mi se pare cam devreme sa-i dai Panadol daca e vorba doar de nas putin infundat.La raceala ar trebui sa fie nasucul plin,sa ai ce scoate cu batista bebelusului.

POZE IRIS
mami Iulia cu LEIA MARIA(25.05.2011) siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

IULIA82-asa e. Experienta isi spune cunvantul

Si eu sunt mult mai relaxata si lucrulile merg 'de la sine'. M-am obisnuit sa fac cam orice alaptand: citesc, mananc, colorez cu Radu, mai si adorm. Imi doresc sa fac asta cat mai mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DANUK- folosesc pompa de la Avent cea manuala.Din sanul din care papa ea mai scot vreo 10 ml si din celalalat in jur de 60-70 ml.Acum laptele uneori iese mai usor alteori mai greu. Dc fac dus mai cald imi iau pompa si scot laptele imediat ce ies de sub dus ca uneori tasneste singur. A si inca un pont. chiar dc dai in gol de cateva ori cu pompa, dc te mai masezi putin dinspre exterior sper areola vei mai colecta ceva laptic.

IULIA- ai mare dreptate. mai bine nopti nedormite acum pt alaptat decat mai tarziu pt tratamente.

Prima mea fetita desi avea mari probleme cu refluxul , vomita, nu lua in greutate un f bun medic conferentiar de la IOMC mi-a spus ca numai laptele meu de mama o ajuta si intr-adevar tot timpul analizele de sange ii ieseau f bune desi nu lua in greutate.

MANUELA- ce frumos ai scris.... si eu fac la fel alaptand: atipesc noaptea pe fotoliu cu ea in brate, ii citesc fetei mai mari povestea de seara, uneori ii dau si sa manance.... cate poti face numai cu o mana.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

fetelor, ce frumos vorbiti despre alaptat!

Tzuna, multumesc pentru pont: si eu am tot pompa manuala de al Avent, credeam ca s-a stricat..dar se pare ca nu! Ceea ce e foarte bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Si eu am fost tentata la Julia sa-i dau LP cand urla seara si eu credeam ca urla pt ca nu se satura, dar am trecut peste momentele alea si am reusit s-o alaptez exclusiv pana am inceput diversificarea (5 luni jumate) si-apoi am continuat pana la 11 luni.
Cred ca multe mamici trec la LP pt ca ele cred ca bebe nu se satura si deasta plange dupa ce suge, sau vor sa-l vada crescand mai repede, sau vor sa doarma mai mult noaptea, etc.

Eu nu ma mulg desi mi-am cumparat pompa manuala de la avent.M-am muls de 2 ori in primele zile si-atunci m-am chinuit vreo ora sa scot cate 15-20ml.Cred ca n-am prins eu tehnica, asa ca-l las pe bebe sa se descurce cum stie el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, fetelor!
aveti mare dreptate in legatura cu alaptatul, eu sunt intru totul pro alaptat: imunitatea copiilor e de invidiat, iar legatura care se creeaza intre mama si pui e, pur si simplu, fantastica. mie partea de inceput, pana am inceput diversificarea, mi s-a parut cea mai simpla, ca eram mai mereu pe drumuri , cu mancarica calda, sterila, dar mai cu seama gratis, la purtator.
abia astept sa imi alaptez si baietelul, mi-e asa de dor!!! plus ca deja imi curg sanii, ma cam dor, se pregatesc intens.
am fost iar la control. pana luni cica n-ar trebui sa vina bebe, dar sa stau cumintica, pe langa casa, daca vreau sa o astept pe dr mea. bebe pare sa aiba 3600 g, e foarte bine pozitionat pentru nasterea vaginala si dr e de parere ca voi naste super repede si data asta. sunt atat de relaxata, nici nu ma recunosc...
va pup dulce!
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tzuna, ziceai ca a mancat 80 la san si apoi inca 50 completare....
de unde stii ca avea nevoie de completare? plangea? ca si eu la proba suptului tot vro 80 ml vad ca papa dar nu mai cere dupa aia. si la varsta asta stiu si eu ca trebuie sa manance cam 120 ml...
eu dintr-un san plin vro 80 ml maxim scot si cand o mut la celalat nu mai vrea sa manance... o fi bine? daca mai scad din aia 80 si ce varsa din cauza refluxului, cu ce mai ramane oare?

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

apropo, e 1 iulie. ar trebui sa ne mutam la 365 zile, nu?

Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

O asteptam si pe Andreea,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

pico, ! promit sa nu intarzii prea mult!

Mergi la inceput