Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 17
ank999 spune:
Ralu si in mine urla numai cand ma gandesc...
Sa aveti gratar placut duminica.
Sa aveti un week-end super ! Are 3 zile
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Salutare fetele. Cum ati petrecut?
Mirela gata concediul?
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri, cu sanatate, noroc si multe bucurii!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
buna fetelor! gata, m-am intors. v-a fost dor de mine?!
am vazut ca ati fost active pe forum cat am lipsit, asa ca ma bucur ca nu ati uitat sa mai scrieti cate ceva.
sa stiti ca am avut laptopul la mine si am avut si acces la internet in hotel (ca doar era de 4*), insa nu am avut timp sa intru pe calc de nici o culoare. am avut un program ff incarcat. dar sa o iau cu inceputul.
- drumul la ducere a fost ingrozitor!!! am plecat la 3 noaptea si am ajuns in jur de 12-13 acolo. le-a facut am meu sot un ditamai "patul" in spate in masina si puteau dormi linistiti tot drumul, insa ii stiti pe ai mei pitici cum sunt. in afara ca era f aglomerata strada, parca toti se gasisera sa plece pe undeva in weekendul ala, si muuuuuulte sate unde trebuia sa respecti cei 50km/h, bineinteles ca am avut parte de ceva reprize de voma. a inceput rebeca pe la 6-7 dimin, s-a trezit ca o doare burtica si ca vrea sa coboare. dupa ce a vomat de vre-o 3 ori sanatos a mai avut inca 5 incercari fara succes, deci iar am oprit masina si ne-am coborat. rares a avut doar o repriza de si inca 2 incercari. plus plangacelile de rigoare "da' cand ajungem!, da' cat mai e? eu vreau acasa la pitestiul meu! nu mai vreau in masina! eu nu vreau la felix! de ce nu m-ai lasat acasa pe mine! vreau la lucica! mi-e dor de lucica! sa vina lucica sa ma ia!" etc pana si noi ne plictisisem si ne saturasem de stat in fund in masina, pe mine ma "jucau" cu pitioarele si cu fulduletele pe burta de simteam ca mi se intoarce stomacul pe dos si ca imi explodeaza vezica. INGROZITOOOOOOOOOOOOOOR ce sa va mai zic...
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
- la intoarcere am zis ca nu mai facem aceeasi greseala, ca plecam seara si ii culcam direct in masina. asa ca am plecat la 10 seara si s-au culcat pe la 11. au dormit aproape tot drumul. de fapt rares s-a trezit abia cand am parcat masina in curte si l-a luat tati in brate sa il urce in casa, iar rebeca se trezise cam la 15 km de pitesti. a fost mult mai bine asa, ca au dormit tot drumul de intoarcere. am ajuns pe la 5 dimin in pitesti.
- hotelul a fost super. conditiile de cazare ff bune, camera mare, spatioasa, frumoasa, baia mare si curata. nimic de reprosat. am avut o saltea gonflabila si am pus-o intre paturi si se incadra perfect acolo. am dormit bine toti 4.
- mancarea dimin era bufet suedez plin cu de toate: mezeluri de tot felul, salate de tot felul de cruditati, cu paste, cu legume mexicane, vinete/conopida cu maioneza, cu peste, cu sunculita, legume pane prajite( conopida, vinete, dovlecei, ciuperci), oua ochi si omleta, branza cu mamaliguta, costita prajita, cabanosi prajiti, cremvusti fierti, cereale de 3 feluri, lapte dulce si iaurt, pepene, chec si cozonac, ceai, suc, cafea, apa plata. la pranz si seara mancam ce ne comandam, ca la orice restaurant de altfel. aveam o fisa de cont de 1440lei pe care nu am reusit sa o consumam toata, desi au tot venit niste rude din oradea pe la noi la masa. am luat niste vin de banii ramasi. sotul meu a incercat toate mancarurile lor traditionale: gulas, tochitura, varza a la cluj, ciolan cu fasole, m-a innebunit cu niste clatite cu branza sau ciocolata (isi lua la fiecare masa cate o portie din fiecare) si bineinteles ca ma ispitea si pe mine si luam o portie cu branza. eu am mancat tot felul de ciorbe pe care le comandam pt copii, si cum ei nu mancau pt ca sunt niste sclifositi, tot eu ma omoram cu ele in proportie de 60%. de pui cu piure sau cartofi prajiti nu mai vorbesc, abia mancau jumate din portie amandoi... au fost din cale afara de enervanti la capitolul mancare.
mirela0521 spune:
- bazilele si tratamentul au fost suuuuuuuper. sper ca macar pt o perioada sa imi fi rezolvat problemele cu spatele si cu reumatismul. bazinele exterioare erau mari. unul pt copii cu apa calda si aveau un mic topogan si un dinozaur pt care se tot urcau copii si il calareau, apoi sareau de pe el, un bazin mare de 1,7 m care avea apa mai rece un pic dar tot termala era, si unul cu apa fierbinte care avea si un fel de ciuperca din care cadea apa si iti facea masaj la ceafa si spate, altete ca niste dusuri, altele pe marginea bazinului, stateai in fund pe o bordura si apa fierbinte iti venea cu putere prin spate din duzele alea. erau si 2 bazine interioare cu apa calda de 1,4m la care mergem sa mai schimbam atmosfera cand se plictiseau de plaja piticii. unul avea tot felul de chestii din care iesea apa in jet puternic si iti facea "masaj" pe spate, ceafa sau burta. celalalt era fara "bulburuci" si era mai liber. rares era innebunit dupa el pt ca putea sa sara in voie in el si sa faca scumfundari. a invatat sa innoate singur!!!! am avut colace, dar el nu a fost interesat de ele. doar rebeca a innotat cu colacul. in schimb a tinut in primele zile niste chestii pt brate, iar cu ajutorul ochelarilor speciali care ii acopereau nasul sa nu ii intra apa, isi tinea respiratia si se scufunda. arunca tot felul de obiecte in bazin, dupa care sarea si se scufunda ca sa le recupereze. a fost ff incantat de bazin si de scufundari. nu il mai scoteai din apa, indiferent ca eram la bazinele interioare sau la cele de afara. rebeca in schimb se plictisea destul de repede. isi cauta ale jocuri. ba ma ungea cu crema pe mine, ba pe ea, ba mergea la nisip sa se joace etc.
mirela0521 spune:
ce sa va mai povestesc ca nici nu mai stiu. in mare am stat mai mult la hotel, pt ca nu aveai motive sa pleci de acolo. am mers de vre-o 2-3 ori in satul de vacanta sa cumparam cate un porumb fiert si cate o jucarie la copii (rebeca si-a ales o alba ca zapada si cei 7 pitici normal, nu a vrut fara pitici, iar rares un biliard maricel), plus ca au mai fraierit-o pe mama si i-a luat rebecai o papusa care se da in leagam si rares un luptator de wresling. am mai fost de 2 ori in orasea pe la rudele noastre si au venit ei de 3 ori pe la noi la hotel, cam atat. mai mult acolo am stat.
ank999 spune:
Mirela am bucur mult ca v-a placut. Ati fost si cu ai tai?
Da departe e...Poze?
ank999 spune:
Neata fetele si poftiti la o cafea fierbinte ca e tare urat afara.
A...sa va povestesc...fiemea s-a indragostit. E un baiat de la bloc de vreo 7-8 ani, pe care il alearga cat o tin picioarele. Cand il vede se fastaceste se agita, tipa. Aseara i-a spus si mamei lui ca ea se sacatoreste cu el si lui la fel. El i-a spus ca nu vrea si azi noapte isi facea copila planuri cum sa faca o capcana sa il prinda acolo si sa-l tina sa se sacatoreasca cu ea.
ralu80 spune:
Neata tuturor..pe la pranz.
Bine ai revenit Mirela. Ma bucur ca v-a priit concediul, desi nu e usor cand mergi cu copiii.
Anca, fi-mea cea mare e indragostita de verisorii primari ai sotului meu, care stau la Oradea. Unul are 14 ani si celelalt 10. Ma intreaba mereu, usor stanjenita, cand mai mergem pe la ei. Are noroc ca merge iar cu socrii mei peste vreo luna. Are si la gradi un crai, cu care spunea intr-o vreme ca se casatoreste.
Ce frumosi sunt fluturasii din stomac la varsta asta..cred ca sunt reali, ca-i aveam si eu.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Neata fetele1 Gata cafeaua?
Ralu eu care ma miram si nu stiam ce sa-i zic. Credeam ca schemele astea se intampla pe la scoala, da aseara mi-am amintit ca si eu am avut iubit la gradi
Vad entuziazmul ei si mi se pare amuzant. Azi s-ar putea sa plece la tara cu ai mei pana duminica, iar pana la intoarcere posibil sa-i treaca.
Mai mult aseara am aflat ca una dintre prietenele ei e in aceeasi situatie de ceva timp, anuntata si deci ...rivale...