Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 16
ralu80 spune:
Salutare tuturor...am zis sa mentin eu subiectul pe prima pagina daca tot sunteti plecate.Eu sunt acasa singura cu fetele pentru 3 saptamani..ai mei sunt plecati in concediu, C. vine mereu tarziu...dar scap eu si de asta. Maine am iar interviu(al 3 lea) la aceeasi firma, si va mai urma inca unul daca trec..lung greu domne drumul asta.
Hai sa va distrati frumos, pe la mare, pe la statiune sau pe acasa cele care ne vizionati.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu bafta muklta ls interviu. Sa sti ca iti tin pumnii si astept vesti.
Cat despre perioada de singuratate cu capritele...las ca trece
Eu din nou la munca, am aterizat in Pitesti aseara pe la 20.30, desfacut repede cateva bagaji si somn.
Ce sa va povestesc...cu 2 copii neascultatori si fara tati dupa eri nu mai merg niciodata nicaieri!
pe toata lumea.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Mersi Anca..im mare sunt ca si angajata, dar decizia finala se ia saptamana viitoare la urmatorul interviu...sunt tare fericita pentru ca voi face ce imi doream, dar va fi al naibii de greu o perioada, pentru ca am multe de invatat..practic cateva luni voi merge la serviciu ca sa invat.
Cu fetele ma cam inteleg(cu mici exceptii), imi este parca mai usor decat atunci cand sunt cu ai mei, imi organizez altfel programul, le suport mai usor istericalele pentru ca stiu ca ma enerveaza doar pe mine, nu si pe ai mei si parca trec mai repede momentele dificile.
Cred ca e greu singura cu copilul in concediu, desi eu cu Riana cred ca m-as intelege(sau ma intelegeam, ca de la un timp e tare dificila, nu mai asculta absolut deloc..trebuie luate masuri), dar trebuie sa aiba cu cine sa se joace ca e bai.
ank999 spune:
Neata!
Bravo Ralu! Despre ce este vorba, daca se poate? (Ma intereseaza ce iti doresti tu sa faci)
Mai si eu daca as fi fost doar cu Erica ar fi fost ok, dar in combinatie cu David e jale
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Jobul e pe administrare baze de date Oracle.
Anca, insemna ca nu e buna combinatia...sa stii ca si Riana se cearta/bate, de regula cu baietii, exceptie facand sor-sa care e fata. Ieri, de exemplu, am fost in vizita la finul meu, care are 7 ani si S-au certat, Riana l-a lovit, asa ca am luat-o de-o aripa si am plecat. Cu fetele se intelege foarte bine.
ank999 spune:
Si Erica se intelege cat de cat bine (mai sunt ciondaneli) Cu fetele, dar pe david il imita la tampenii si se bat de-i jale. Cred ca nu se mai suporta sa se intalneasca zilnic
ank999 spune:
Cat despre job habar nu am cu ce se mananca aia, da dau acu' cautare pe google ca sa vad si io
ank999 spune:
Salutare. Ce faceti?
Ma da mult sta Mirela in concediu
ank999 spune:
Neata fetele si un mare.
Vine week-endul! Yupi!
Planuri ceva? Vacante?
Eu zilele astea trebuie sa bag gateala si curatenie la greu ca am restante, dar cred ca o sa bag si ceva plimbari cu capra, iar pe tati il trimit la munca la apartament. Am auzit ca sunt ceva reduceri la hainute, asa ca trebuie sa bag un ochi ca trebuie sa ne pregatim si de gradi.
Duminica si luni e intrare libera la zoo.
Week-end placut.
ralu80 spune:
Neata..si eu am program administrativ azi, mancare, curatenie, si urla lenea in mine.....
Duminica planuim un gratar in gasca si cam atata.
Weekend placut tuturor.