Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(47)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciact Adryy...hahahhaa...daaaa ff optimista...de cand am auzit ca ii mai ia 550 din salariu sotului, si asteptam si disponibilizarile ![]() singura chestie..de vreun an de zile m am convins ca Dzeu nu ne lasa, mereu ne ajuta, si chiar daca se inchide o usa cu siguranta alta ni se va deschide ![]() ![]() mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011 |
Asa e. Ai mare dreptate.
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luciact/luciact.jpg)
luciact spune:
Doloress o singura carte am gasit pe cont, si anume Mami, tati, ma auziti?
citesc si eu Cabinetul Psi, numai discutii in contradictoriu..nu mai inteleg nimic,unora le place sa faca pe Gigi contra
adry, andu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
Citat: |
* ALINUSH, e doar o faza, sincer! eu cred ca o sa treaca. o mica paranteza, totusi. soata mea e painea lui dzeu, schimba, spala, da bibsi, si totusi balaurul din mine se mai trezeste vorbind uneori si-i spune "da cana aia din dormitor n-o puteai spala?" sau " bine ca stai la televizor, cand ala mic vrea joaca" ... si brusc, primesc o palma peste cap si un prelung ecou -vorba poeziei- ma intreaba din ceruri "pt ce esti bou?" ... si eu raspund "hormonii, doamne, nu io!" si scap. dar bag la cap ca exagerez... incheind paranteza, nu vreau sa minimizez ce simti si chiar inteleg ca soata ta nu pune manuta la nimic prin casa, dar incearca sa iei o pauza, mergeti undeva cu cea mica, sa schimbati decorul, ia-l la o discutie ca intre barbati, asa, cu bratul pe dupa umeri. i-o fi greu sa se obisnuiasca cu situatia, nu sunteti nici casatoriti, asa ca poate are probleme cu "commitment"ul... dar legal nu are mari sanse sa "ia" fetita, cum bine a mai spus cineva, Magnetism parca, aveti nevoie unul de semnatura celuilalt atunci cand vreti sa plecati cu fetita in strainatate. oricum, poti vorbi cu noi si orice crezi, sa stii ca nu esti singura! suntem multe care am trecut prin asta - iar in suntEM ma includ si eu ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
In fine , nu stiu unde l-am gasit
![](bang.gif)
Oricum daca situatia va continua in ritmul asta , ma vad nevoita sa imi iau zborul, una ca imi mananca zilele si alta fata nu merita sa traiasca intr-un astfel de mediu(aseara a venit la 23, abia adormisem fata si el intra ca cenzurat pe usa si sperie fata- nu este ea destul de speriata).
gata , mi-am zis sa nu va mai indispun si uite ca iar m-am racorit.
Sanatate la puiutzi bolnaviori si putere la mamicile obosite si un butoi de cafea tare pt. mine.
va pup si va ubesc
Alina,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
povestea printesei de zapada
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
neata de pranz
de cand s au nascut copii astia n am avut o noapte mai horor ca asta
de nu m am rugat la sfintii sfintilor ca sa i linisteasca si sa ma pot pune si eu in pat
stateam in cur pe scaun cu capul pe marginea patutului cu o mana pe unul si cu alta pe altul
pe Robert il inteleg,nu se simte bine, dar Razvi???? e in asentiment cu frasu, doar sunt gemeni
inca i se mai vad bubele pe el, de fapt sunt niste pete,
macar de ar fi putut sa mi spuna ce l doare ca sa stiu ce sa i fac
doamne, urla ceva de speriat, cum il pun jos se pune pe urlat si tre sa l iau in brate ca l sperie si pe frasu
azi dimineata s au trezit la 6 fara, i a apucat cacarea pe amandoi in tandem
sters, schimbat,impachetat, pus in patuturi......cascau de jale dar nu li s ar fi inchis ochii
i am luat in pat cu mine, unul pe mine, unul langa mine in cur
am zis ca macar daca sunt langa mine vor sta linistiti, da de unde,
ei percep patul mare ca locul lor de joaca, ca acolo se joaca pe timpul zilei
pana la urma unul a adormit in patut si pe Robi l am pus in carut si a adormit acolo
am mai prins si eu o ora de somn
s au trezit, le am facut fructele, au papat....zic, gata o sa se joace linistiti.....vise de noapte taica, vb lui tata
Razvi s ar fi jucat, chiar s a jucat un pic, dar frasu a urlat si l a iritat si pe el
la un mom dat chiar l am lasat sa urle si am plecat la bucatarie sa spal vasele, ca simteam ca daca stau cu langa el il arunc in cosul de gunoi, a adormit intre jucarii suspinand
offf
greu cu copii bolnavi care nu stiu sa spuna ce i doare
greu creste carnea de om
multe lunite sarbatoritilor de azi, sa creasca sanatosi si linistiti
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Hello fetele.
Vad ca toate aveti cate o suparare mai mica sau mai mare. puiutii bonaviori sa se faca repede bine.
Lucia cunosc sentimentul. Si sotul meu lucreaza in MAI.
Va pupacesc.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
alinush cand e sa n ai intelegere nu ai
ca ai scris ca nu sti unde l ai gasit.........asa mi zic si eu cateodata
faza e ca la inceput toate sunt bune si frumoase, ai impresia ca ai gasit omul painea lui Dumnezeu, dar dupa un timp incepi sa i vezi si partile negre, dar ori e prea tarziu, ori nu mai poti da inapoi, ori naiba mai stie
e o vb : decat vai de 2, mai bine vai de 1.
pacat ca sunt si copii la mijloc, copii care n au nicio vina, care trebuie sa creasca in liniste si armonie in speranta ca asa si vor forma un caracter frumos
nu tre sa fie partasi la certurile parintilor, nu tre sa ia cunostiinta de frustrarile lor, nu e treaba lor ca tati are nervi si nu e in stare sa si i controleze si din cauza asta vb urat, tipa, tranteste..............
ai grija de tine si de fata si da l in aia masii
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luciact/luciact.jpg)
luciact spune:
Mirela pupam mami obosita dar lasa ca se fac ei mari motanii
si sa vezi ce or sa te mai rasfete
si rasplateasca cu zambete si pupicei
Alinush imi pare rau, nu stiu ce sa iti spun...in mod normal decat singur in 2...mai bine singur, dar cum este si o mica printesa la mijloc, trebuie vazut intai interesul copilului si ce e cel mai bine pt copil, parerea mea...,
madalina_m spune:
Hello fete dragi!
In primul rand multa-multa sanatate bolnaviorilor bebei si mamici. Sunt convinsa ca e tare greu. Si noi am avut azi-noapte primii muci. S-a trezit la 3.30 ca nu putea sa respire. Cred ca l-a tras un mic curentel. I-am pus ser, tras cu aspiratorul (ala cu gura), plans, scos un muc si culcat la loc. A si tusit o leaca si imi faceam planuri de mers la farmacie dupa oscilo dar dimineata s-a trezit bine. Probabil tusea ca s-a inecat cu ser.
Am lipsit o leaca mai mult sau mai putin justificat. Duminica noapte am avut o mega insomnie, ca atunci cand eram gravi si luni nu am fost om. Nici ziua nu am reusit sa adorm desi piciu a fost cuminte si a dormit. Ieri am facut diverse trebi ca a venit soacra la mine si mi-am vazut de ale mele.
Maimutzakis ca ma dadusi disparuta.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Alinush..
e ceva in aer totusi..e miercuri,nu stiu ce se intampla.
ma bag in butoi cu voi.
am primit niste vesti care mi-au cam distrus visele..orizontul.
acu tre sa replanific,sa o iau de la capt..tot cu vise si cu multa ambitie.
mama masii de viata.
ma ridica familia,omul minunat si copii pe care ii am. ma rog sa fie sanatosi.
restul nu mai conteaza..sau cel putin asta imi spun acum sa imi ridic moralul.
ma rog..ma duc sa-mi bag picioarele in ceva.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
madalina_m spune:
Si noi tot scutece Babylove folosim si sunt super incantata. Noapte il schimb la 12 ore si ziua, daca face numai un kk, de vreo 4 ori. Nu am avut deloc probleme. Bineee, mai iese cate un kk pe afara, dar asta se intampla si cu Pampers si cu Huggies. Huggies au fost ok, dar fara sa ma dea pe spate. Absorb bine dar sunt cam grosi si hartiosi si foarte scumpi.
Sunt curioasa de Libero. O sa ii incerc dar deocamdata am luat un mega-pack Babylove.
In afara de scutece am mai luat tot felul de minuni pt bebe de la DM si am fost multumita de toate. Iar preturile foarte mici.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica