Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Pupici si de la noi fete dragi!
Pup bebeii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede!

Ma plangeam ca Stefan nu se intoarce. Acu i toata ziua pe toate partile! ASeara si azi dimineata am vazut ca-si scapa capul des stand pe burta. O fi normal???? El il tinea mult timp fara sa l scape.

Roxx nu stiu pe nimeni in imobiliare!

Alinush stiu ca e greu cu un sot cu care nu te intelegi. Al meu stiu ca ne iubeste mult, nu ne jicneste, aduce si bani, insa nu sta prea mult pe acasa (de aia va si intrebasem). Asta nu inseamna ca lipseste sa aduca bani mai multi, in nici un caz.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Simo dar tu ce patisi draguta?

Duminica seara am luat si noi decizia de a ne muta. Dupa 3 (trei) saptamani fara gaze, duminica nu a mers liftul (si stau la et 8) - am urcat si coborat de 2 ori cu copilul in brate, plus o data am carat si carutul ca apoi l-am lasat in masina. Apoi ieri nu am avut apa calda si am avut si o pana de curent in mijlocul zilei. Si cireasa de pe tort a fost un gandac pe care l-am zarit si omorat la mine in dulap. Vrem sa ne mutam la bloc de 4 etaje ca acolo e mai usor de administrat fiind mai putina lume. Si am zis ca daca tot facem pasul sa ne mutam de la 2 camere la 4. Am inceput cautarile desi habar nu am cati bani as putea lua eu fiind pe indemnizatie, sotul are pe cartea de munca salariul minim - de, angajatori nesimtiti, ca sa putem lua trebuie sa vindem si apartamentul in care stam acum deci cumva trebuie sa se suprapuna vanzarea cu cumpararea ... Habar n-am cum o sa facem. Dar noi vrem!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Carmen, Ralu m-as cupla si eu cu voi la sala. O sa studiez programul. Eu mergem ( acu un an) la o sala in Pantelimon dar nu am companie. Daca as avea cu cine sa merg m-as baga chiar daca e mai departe (ce mi-e Pantelimon ce mi-e Berceni ca eu stau in Titan)

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

De o sapt jumate am inceput si noi in forta diversificarea. 5 zile i-am dat suc de mar apoi 5 zile suc de mar si morcov. In w-e ne-am intalnit cu nasii care isi crescura picea pana la 1 an in Franta. Cand le-am zis isi facura cruce cu 5 maini. Mi-au zis ca acolo e interzis sa le dai fructe (mai ales) si legume crude pana la 1 an. Ca sunt prea acide si le distruge flora intestinala. Ca trebuie sa le fierb. De azi am inceput sa ii dau piure si i-am fiert marul si morcovul. Lui i-a placut ( copilu asta e hamesit - orice ii bag in gura mananca cu o pofta ...) dar imi ia ff mult pana le fierb, apoi pana le racesc. I se lungesc urechile pana sunt eu gata. Dar cand ma vede cu castronelul plescaie si face niste ochi .
A! Ma asteptam sa dea piureul afara asa cum zicea Loutzy si mai citisem si eu, dar ti-ai gasit! Copilul asta nu risipeste nimic. Totul trebuie mancat!
Si ca tot vorbeati de greutatea copiilor, si noi la categoria grea: la 4 luni si jumate 8,3 kile si 66 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine - in fine, e pranzul... Da'o cafea virtuala nu strica nici acum.

Abramburika, ma bucur ca ai venit sa ne povestesti, felicitari inca o data si bafta in continuare.

Ati vazut ca s-a dat drumul la nasteri la odiseea iulie-august?

Lucia, nu-s eu a mai credincioasa, dar are o fata de la o odisee pe care o spionez o semnatura de te ridica de jos: (... pauza juma de ora s-o gasesc)
"Intr-o zi un om a murmurat: Doamne, vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele, dar el nu a auzit. Apoi a intrebat mai tare: Doamne, de ce nu imi vorbesti? Si un tunet a zguduit cerul, dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus: Doamne, lasa-ma sa te vad, si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat. Apoi a inceput sa strige: Doamne, fa o minune, si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins, dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste" (iaura21 - precizez sursa, sa nu-mi ceara derpturi de autor)
Deci pe principiul "Un sut in fund, un pas inainte", ce nu ne omoara ne intareste.

Al meu ma cearta cand spun "bine ca nu-i mai rau", dar mie mi se pare ca daca ne luam visele si dorintele cu baby-steps, avem sanse mai mari sa ne implinim si sa fim fericiti decat daca ne impunem teluri irealizabile.
Dar bine ca suntem sanatosi. O raceala, o bubita trec.
Iar am dat peste un blog care m-a facut sa plang: Bibi

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput