Psihiatrie infantila-pareri?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sigur stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sigur stie.

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

De ce esti asa sigura?

Mergi la inceput

asta am dedus eu citind subiectul asta :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Viviana, ai inteles bine: mamica este cea care a vrut sa caute ajutor de specialitate.
Din cate am inteles, de data aceea nu au spus nimic ceilalti copii:poate dormeau, poate mergea tare radioul sau poate nu au fost atenti la cel mic. Nu stiu exact. Ideea e ca mamica a oprit masina cu alte ocazii,dar atunci a vazut centura scoasa abia cand au ajuns.
Si DA, au schimbat masina,asta insemnand un efort financiar pentru care au redus la minim alte cheltuieli. Copiii sunt prinsi in centura masinii, nu sunt lasati de izbeliste pe bancheta. Haideti sa nu mai batem moneda pe aspecte financiare,nimeni nu e-n pielea lor si-n casa lor ca poata spune ca e ieftin un scaun. Sincer nici mie nu mi se pare.

Sar intentionat peste posturile rautacioase,am vazut ca sunt persoane care tin mortis sa se manifeste pe aici desi le-am anuntat cordial ca nu tin cont de parerea lor.

Insist de asemenea sa nu mai folositi expresii jignitoare de genul "tata absent-mama deprimata-copil nedorit" . Eu am spus ca tatal are un job care este foarte solicitant, cum sunt majoritatea joburilor de azi. Bineinteles ca nu poate face si munca de babysitting, dar nu este absent. Copilul nu este nedorit,pentru ca daca nu era dorit nu s-ar fi nascut.Mamica a fost foarte hotarata sa-l pastreze. Ce am spus este ca n-a fost programat - ceea ce este cu totul altceva.

Asa cum mai devreme am spus ca anumite posturi au ajutat-o pe mamica sa fie mai increzatoare ca va gestiona problema,la fel tin sa anunt ca rautatile din ultimele doua pagini trebuie sa inceteze, pentru ca nu sunt de nici un ajutor,ba chiar din contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Oana, din punctul meu de vedere, nu ai niciun drept sa expui problema acestei familii chiar si prietena. Si ar fi bine sa numai primesti niciun fel de feed-back din partea celolrlati pana nu apare mama, tata sau cineva din familie abilitat sa vb de acest copil.

Poate situatia sta altfel de cum ai perceput tu, o straina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana
la fel tin sa anunt ca rautatile din ultimele doua pagini trebuie sa inceteze, pentru ca nu sunt de nici un ajutor,ba chiar din contra.

Wow, asta insemnand ce? Cu cat i se spune mamei mai hotarat ca nu ii esti de folos si ca ii judeci aiurea copilul, cu atat va crede mai tare ca el are nevoie de psihiatru?

blackgirl are dreptate, e urat ce se intampla la subiectul asta.
Atata mister, nici macar nu spui daca mama citeste sau nu subiectul, ii tot ridici in slavi pe parinti si ne servesti fel de fel de povesti cu scaune de masina mai scumpe decat o masina .
Poate ar fi bine ca mama sa-si faca un cont (nou) si sa intre la subiect, discutia devine din ce in ce mai penibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:

Si DA, au schimbat masina,asta insemnand un efort financiar pentru care au redus la minim alte cheltuieli. Copiii sunt prinsi in centura masinii, nu sunt lasati de izbeliste pe bancheta. Haideti sa nu mai batem moneda pe aspecte financiare,nimeni nu e-n pielea lor si-n casa lor ca poata spune ca e ieftin un scaun. Sincer nici mie nu mi se pare.

Dar de second hand au auzit? Spunei lu' mamica, in alte tari e obligatoriu scaunelul pentru copii. Daca esti prins fara, primesti o amenda de te ustura.
Eu tot cred ca tu esti "mamica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Ei bine, aici nu e obligatoriu. Nici eu nu am folosit la copii, dupa 4 ani.
Poti sa crezi si ca sunt taticul, sau oricine vrei tu, scopul meu nu e sa-ti demonstrez ceva tie.

BTW, asa ca idee,mamica a vrut sa intre,dar a renuntat dupa ce a citit al treilea post de pe topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
Asa cum mai devreme am spus ca anumite posturi au ajutat-o pe mamica sa fie mai increzatoare ca va gestiona problema,la fel tin sa anunt ca rautatile din ultimele doua pagini trebuie sa inceteze, pentru ca nu sunt de nici un ajutor,ba chiar din contra.

De ce "rautati"?

De unde stii tu ca sunt sau nu folositoare?

Cand ceri un sfat, accepti riscul de-a auzi ceva neplacut. Dar folositor. Cel mai adesea, cand ai nevoie de sfaturi, de asa ceva ai nevoie. Nu de "confirmari" si "asigurari" ca ceea ce faci e bine si nu trebuie schimbat.

Mergi la inceput

Citat:

BTW, asa ca idee,mamica a vrut sa intre,dar a renuntat dupa ce a citit al treilea post de pe topic...

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

Yeah, right....
Bine ca n-a fost vorba de psihiatru, cine stie cat de afectata ar fi fost :)).
Incep si eu sa ma gandesc la varianta blue-eyes :D.

Mergi la inceput