Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 3
lauri_ca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Carla Maria si Matteo Cristian ![]() Ariana de bubster ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010Luna 10 POZNA - Luna 11 |
La multi ani si din partea noastra!
Multumesc pt. comentariile la poze, va
pe toate.Am vazut poze cu baieteii de la Cluj, frumosi unul si unul.
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
bambo, multumim de cafea. si felicitari ptr MAMA 
cris, iar esti treaza la ore imposibile
. nu de alta, dar de la 5 is si io treaza, ca azi-noapte am facut o mare boacana. cand i-am preparat lp de seara, am scapat nu stiu cum cutia din mana si, ca asa zice legea lui Murphy, a cazut exact cu gura-n jos. ar mai fi fost un sfert de cutie, dar au mai ramas 3 masuri. asa ca la 5 dimineata s-a lasat trezirea cu urlete, ca lp nu i-a ajuns, apa nu vroia, ceai nici atat... asa ca i-am pus 50 ml lv si 50 ml apa
, dar m-am bucurat cand nici asa nu a vrut sa bea. pana la urma a adormit asa maraind langa mine in pat
.
am uitat sa iau tel de pe noptiera si tocmai a sunat a doua alarma (de atentionare ca e ora de plecat la scoala
) si pana s-o aud eu Isa era in 4 labe, speriata, cu ochii mari-mari (ca in video cu bb ce se trezea de la sforaitul lui tati). am luat rapid tel si am iesit, am pandit-o prin deschizatura usii sa nu cumva sa cada din pat, dar si-a gasit rapid locul si doarme iar 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
crispro spune:
Bumblebee, drum bun la Buc, distractie faina la concert!!! ca nu stiu daca mai intru azi (sau daca mai intri tu). Nu te ingrijora pt V. va fi bine!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
neata fetele!
am avut o noapte buna, i-am dat doar de 2 ori sa pape...no, alta viata, ce sa zic...![]()
asaaaa...vroiam sa zic si eu ca mi-a parut tare bine sa ii cunosc pe Raul si Matei(plus parintii din dotare...
)...sa-i revad pe Victor si Mihai...
si mamicile lor, evident...![]()
tati de Matei merita titlul de babysitter sef, in grad de cavaler...![]()
copiii per total au fost cumintei, un marait ici colo, de somn sau de foame...in rest numai de bine...
mi-ar placea sa repetam experienta asta de cate ori e posibil...si sa ne reunim mai multi delfinasi si mamici(dar si taticii sunt bineveniti...
)
va scriu mai multe de la Turda, acu sunt prinsa cu bagajele...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Rodi, pai la cat Lp a baut aseara, nu e de mirare ca nu a mai vrut acum de dimi... tot am calculat azi noapte, o fi fost vreo 330ml total in bibele vostru.
al meu de cateva zile masa o are la 6-7 dimi, excelent, doar ca nu prea papa - acum de ex a papat doar 100lp. si aseara la 21 a papat 170lp. atat.
inca doarme... ca seara adoarme cam pe la 10, asa ca pana la 10 dimi e somnic.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Neata fetele
Am, ajuns la Ludus. Am avut un week-end plin, mai avem un pic si mergem si noi la mare. De abia astept...
Eu nu am facut poze la marea intalnire, nu am avut ap foto la mine
.
Bumblebee, distractie maxima la concert!!!
Dupa ce le-am vazut pe fetele de la Cluj, m-am hotarat sa mai tin o tura de cura, incepand de azi. De azi devin iar irascibila de foame, deci ignorati-ma cand o iau pe ulei...![]()
La multi ani Carla, Matteo si Ariana!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
baby78 spune:
Carla Maria si Matteo Cristian 
Ariana de bubster 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Am vazut si eu pozele! Ce delfinasi frumosi...dar si mamicile...una si una 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
Doamne ce mamici frumoase si ce delfinasi minunati!! 
sunt invidioasa pe voi fetelor, sa stiti, ca v-ati intalnit!! 

niste scumpi! si mamicile una si una!!!
intalnirea de la munte e weekendul ala cu 15 august (adica lunea libera), cand am putea sa stam mai mult, doar ca o sa fie full la munte. chiar trebuie din timp aranjat.
AMR 4 zile pana la prima aniversare ![]()
![]()
crispro spune:
M-am uitat iar la pozele de la intalnirea din Cluj, ce faine sunteti mamicilor!!! si copilasii is superbi! se distreaza ei de numa! tare mi-au placut pozele! 

ioi, copilul inca doarme. tare aiurea program si-a facut. si ieri tot la 11 s-a trezit, i-am dat fructe, a mancat putin, cam 100ml, si la 13 masa de legume. si nu a avut ieri decat un somn. azi probabil va fi la fel...
Sa-l ajutam pe Alex

si