Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, nu prea ai ce sa schimbi ca sa dispara tot :(((((

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu pot sa cred... ce jenant... si erau poze cu puiutii nostri... si datele noastre, si intalnirea din vara. Oricum, celei care a facut asta ii spun doar sa e lipsita total de respect. sa ii fie rusine! sper ca acest tip de comportament sa nu il invete copilasul de la ea...jenant de-a dreptul...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

io nu mai inteleg nimic. ce se intampla aicisa? voi parca ati schimbat si parola nu? eu nici nu am noua parola....dar...totusi cine sa faca asa ceva si mai ales de ce?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Ai ma cum sa fie posibil asa ceva ,e nesimtire curata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Acum poate zic eu o prostie dar nu se pricepe cineva(cu cunostinte de IT) la reperarea IP-ului celei care a facut asta???

Se poate sparge asa de usor o adresa de mail?!?!?! Ca eu si pe mailul personal am unele date care imi trebuie si nu le am salvate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

poate a fost o greseala, nu imi vine sa cred ca ar face cineva asa ceva intentionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu tot consider ca pe undeva e o greseala. Adica, daca as fi vrut eu sa fac asa ceva, nu ma chinuiam sa le sterg, schimbam direct parola si nu v-o mai dadeam. Dar nu stateam sa sterg poze si documente si sa las email-urile. Si chiar nu pot sa cred ca e cineva asa rau printre noi. Doar daca nu a dat cineva parola cuiva din afara grupului...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iar daca vreuna dintre mamicile active sau nu pe forum doreau sa nu apara la comun poze cu copilasii loc, cred ca puteau spune intr-un mod decent. sau sa stearga doar albumul lor... jenant...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nu-mi vine sa cred... sunt dezgustata!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

nici pe picasa numai e nimic:(

Mergi la inceput