Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Rody sunt seri cand reusesc sa o pun la ea in patut si seri cand nu reusesc. In seara asta a adormit repede si cum toata casa e cu fundul in sus (de la mocheta) am profitat ca dormea bine si am facut transferul ca sa mai strang un pic. Am vazut ca se foieste si m-am dus sa o verific. Acum e cu mine: canta cu telecomanda intr-o manuta si termometrul in cealalta. Parca nu mai frige asa de rau.
Dr a zis asa febra care cedeaza = virusi si nu se da antibiotic doar antitermice.
Febra nu cedeaza posibila infectie mai grava gen infectie urinara.
Denisa nici sa nu treci prin asa ceva. Nici nu stiu de ce e Btz asa suparata! Poate am ratat ceva -se discuta de Tratament gatrosucu sau fara antibiotic.
Of si barbatul asta al meu cand e ceva mai grav nu e cu noi. Ma apuca plansul cand ma gandesc.
Multumesc Rody si Denisa! Noroc cu voi fete dragi.
La 1.15 cand am scris edit-ul nu mai frige puiul rau, doarme linistita langa mine. Am pus termometrul gen liniuta mica de plastic(aplicare pe frunte) pare a avea 37-38. E mult mai bine.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Diana, cum a trecut noaptea? Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu febra, ca nu a avut.
Denisa, somon dupa 2-3 ani, e foarte gras.. Pt inceput e voie pastrav si mai era unul, cred ca salau.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Diana, sa n-o imbraci, sa n-o invelesti. putina rabdare (stiu ca e greu), sigur va scadea febra de la supozitor, sunt cele mai bune! sa-i dai lichide. noaptea oricum temperatura e mai mare, urmareste-o pana dimineata. dar cum de nu mai dormiti impreuna? ![]() |
diana, cum sunteti? la febra 40 se administreaza un Novocalmin supozitor...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
si acum neata mamici!
noi matinali, la 6.30 a dat desteptarea...asa ca va servesc cafeluta(ca eu am baut-o deja...)
larisa, concediu placut! si sanatate Alexiei...
ref. la genunchi, chiar ma gandeam ce buni ar fi niste pantalonasi cu genunchiere din acelea moi, de cauciuc... nici nu ar aluneca pe parchet si nici nu si-ar batatori genunchii...si sa stiti ca in cautarile mele pe net (ca ma gandeam sa omologhez treaba asta...
) chiar sunt in SUA astfel de pantaloni, dar pe la noi n-am gasit...
pt tantari, eu am un spray, cica e bun pt toata familia...chiar trebuie sa-l caut sa vad...aaa, am si plasa la carucior(dar asta doar daca sta in el...) chiar ma gandeam pt Grecia cum o sa afcem...dar sigur o sa-l dau si pe el cu cceva crema/spray...ca doar n-o sa-l las sa-l piste tantarii, pe care ii urasc...(urasc si mustele, chiar mai mult decat tantarii...
)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
La multi ani Amelia si Analisa! La multi ani Giuliano! La multi ani Robert! La multi ani Anne! Sa cresteti mari si sanatosi!
Eu is treaza de la 5 juma, cand i-am dat LP, a stat el treaz pana la 6 juma si apoi eu nu am mai reusit sa adorm. asa ca mi-am baut si eu cafeluta...
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Neata si de la noi.
Si Raul a dat trezirea la 6,30 si nu a vrut sa mai doarma. Eu nu mai stiu ce sa-i dau de mancare la amiaza. Dimineata ma mai descurc cu fructe si biscuiti si ii mai fac soldatei cu unt, gem sau pateu. Dar la amiaza si dupamasa chiar nu mai stiu ce sa-i pregatesc...
Larisa, concediu placut!!!
Pantalonii cu genunchere sunt ca si casca de protectie. Cat credeti ca se vor tara in 4 labe? un pic, pana se ridica. Asa a fost si cu casca de protectie...am tot cantat ca-mi tb, dar dupa ce a invatat sa cada, nu se mai lovea la cap.La multi ani Amelia, Analisa, Giuliano, Robert si Anne!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
LML / LMA sarbatoritilor zilei!
Diana, cum mai sunteti? La 40 faci impachetari in prosop inmuiat in apa calaie (nu rece). Asta dupa ce administrezi antitermic (1/2 novocalmin cum zicea eladea; novocalminul e interzis sub 3 ani dar se da in caz de forta majora).
michelle, de lamuriri. Eu nu am mai citit legenda (de fapt calendarul meu nici nu are, e din ala mic de tip 1/2 de A4), am luat-o logic: daca e bulina umpluta inseamna ca e luna plina
. Ce fain ca aveti multi bebelaci in zona... Am vazut si in poze ca va faceti vizite prin rotatie, mi se pare o idee super.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Neata Sarbatoritilor zilei!
Diana, cum e puiul?
Eu sunt suparata, tocmai ce voiam sa ies din casa si cica nu se poate ca s-au apucat de deratizare :((
E un fum pe casa scarii, nu pot iesi. Geamuri, usi inchise..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Buna dimineata si de la noi,
a fost o noapte excelenta, de la 9 seara pana la 7 dimi, fara nicio trezire, nici macar pt. suzeta Asa ca azi ma simt mult mai odihnita, numai de ar trece si raceala asta.
Pt. tantari, mie mi-a zis o prietena anul trecut ca sunt in Cora ceva dispozitive mici (asa ca o brosa) care se prind pe tricou, carucior etc. si alunga tantarii. Trebuie sa merg sa caut, si daca gasesc va zic mai multe.
Cris tot am vrut sa zic ce m-ai impresionat cu perseverenta in cazul lui Alex. Ai un suflet extraordinar!
Ref. la dorinta de independenta a lui Vladut, eu zic sa il lasi sa pape singur, sa nu fie frustrat, ca e deja baietel mare. Daca ti-e frica sa-i dai felia de paine in mana (desi la cati dinti are sigur nu se ineaca), taie-i bucatele si pune-le in fata lui. Poti sa-i dai asa si banana de ex. L-am vazut pe cretulin in poze, e adorabil
Diana cum e Eva?
Larisa, sanatate Alexiei si concediu placut!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)