Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

care stie in ce faza e luna?! vreau sa-i tai Mariei parul si as prefera sa fie luna crescatoare

Io habar n-am dar m-ai facut curioasa, de ce?

eu stiam ca daca vreau sa-mi creasca repede parul, sa-l tai in perioada de crestere a lunii. adica in general, o actiune care necesita crestere, dezvoltare, evolutie e bine sa se inceapa cand e luna noua (a fost in 2 iunie, luna e in crestere pana pe 15 iunie ). iar o cura de slabire, curatenie, lasat de fumat e bine sa ne folosim de fazele de descrestere

acuma ca am cautat pe net sa vad care-s fazele lunii (pe modelul de calendar meu ortodox care-l am anul asta nu e trecut...), am gasit asa:

"Daca forma lunii este de secera (in forma literei C) - luna este in descrestere, iar cand este in forma convexa (in forma literei D) - luna este in crestere? Litera descrie exact invers faza lunii - D - in Crestere, C - in Descrestere."

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Aha! am priceput si eu acum. Iote ca habar n-aveam de chestia asta. Ia sa incerc si eu data vitoare cand ma tund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Mi s-a sters mesajul lung .

Rescriu pe scurt.
Racusor am ras cu larimi. Cand ne mai vedem?

Cu ce creme le dati anti tantari?

Cum le protejati genunchii?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

hai ca la mine e usor cu raspunsul- inca nu avem tantari, ma gandeam la un aparat de bagat in priza in living si sper sa moara si tantarii din camera lui.

apoi, al meu nu sta in genunchi/4 labe, deci nu e cazul de protectie. dar fetele ziceau de pant lungi foarte, foarte subtiri, sau ciorapei lungi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

ha ha ha
Pe la 8 ma duc sa culc copilul. Sotul imi zice ca pleaca sa faca miscare. Eu stau si-l astept sa pot face dus si el sforaie de zor in dormitor.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Cris iarta-ma dar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris, Victo nici noi nu avem tantari in casa dar afara sunt.
Nu ii mai pot pune pantaloni transpira si in rochite f subtiri. Eu umblu cu 2-3 schimburi la mine. Azi ne-am schimbat in Carefour . E drept ca bause apa .

Rody asa stiam si eu -luna e mincinoasa spune D creste, spune C descreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tot io..transpira in rochite, tocmai pt ca e piele pe piele..cum sa zic..eu vara cd e enorm de cald, prefer niste panatloni flu flu, fff subtiri, unei rochii :)
dc e bumbac, sau in si sunt larguti (deci eu nu sunt pentru ciorapi din aia lungi, stransi pe picior) cred ca ii merge bine.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Noi acum am jumate de ora am intrat in casa din parc iar in parcare un catelus comunitar a pupat-o cu patos pe Medeea direct pe botic! Nah, facem anticorpi ce sa mai zic!

I-am luat si un balon din ala luuuung de tot spiralat din care a muscat tot parcul cu nesat, ma gandeam cu teama ca daca se sparge sa vezi ce urlat o apuca dar am avut noroc. Numai bine ca l-am spart eu in drum spre casa si am lasat copilul fara balon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

ha ha ha
Pe la 8 ma duc sa culc copilul. Sotul imi zice ca pleaca sa faca miscare. Eu stau si-l astept sa pot face dus si el sforaie de zor in dormitor.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

hihihi pai n-a precizat exact locul in care isi se va desfasura programul sportiv...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Saddie - Noi duminica am papat pisica bunicii - eu o tineam sa o poata mangaia - deja era frustrata sa o tot alerge si sa nu o prinda- si ea se apucase sa o muste de blana si urechi ( pisica persana). In schimb a mea sta la sters limba - cand o sterg cu servetel umed scoate limbuta sa o stergem si pe ea daca e cazul( nisip, iarba, petale, par de pisica - iah).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

io raspund la toate telefoanele..si sun inapoi indiferent de nr, de retea..:)

da, tu vorbesti, vorbesti, si daca nu te intreaba omul "daŽ tu sti cu cine vorbesti?", tot nu conteaza! ai gasit partener de discutie abia in final iti dai seama ca nu-ti e cunoscuta vocea

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Diana bun asa, deci si voi ati facut cunostinta cu pisica!

Ioi a mea ce fuge cand vreau sa-i scot ceva prostioare din gura! Si mai strange si buzele!

Mergi la inceput