Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele

brambu recunosc ca am fost putin zgarcita cu pozele de la mare dar sunt mari si se incarca greu..o sa incerc sa mai pun...plus ca avem cred ca 1000 si pana selectez din ele

corina nu te speria si tu asa rau pt o pata mica...vrei sa ii faci rau lui bebe. e bine ca te-ai programat, mergi sa vezi ce si cum.elimina stresul ca nu e bun

eu inca tusesc mai ales dim si seara de zici ca mi se rup plamanii, ii multumesc lui dumnezeu ca nu ma doare burtica ca nu am scurgeri de alta culoare. sper sa treaca mai repede ca e stresanta rau tusea asta

luny referitor la contul de picassa si eu sper ca nu o sa de-a nimeni parola si userul la cunostinte, asta e facut doar pt noi cele active.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Brambu, iti tin pumnii!

17+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

daca nu dati parole si useri la neconoscuti, e ok... stiu cazuri cand s-au copiat pozele, s-au regasit pe net, folosite de catre necunoscuti, chiar eu am patit-o acum niste ani, am gasit un cont clona pe Hi5... greu se scapa de el..
la randunici, s-a dovedit ca ne citeau si ne urmareau din umbra multi necunoscuti ciudati... sunt sigura ca si aici suntem citite de mult mai multi oki curiosi, care nu au curaj sa vorbeasca, sau pur si simplu... de distractie sau whatever... nu mai intru in alte detalii..
tipa care m-a contactat pe pm zicea ca va stie pe multe de la aspirante... imi pare rau ca am sters pm-ul ca nu mai stiu id-ul sa vi-l spun.. dar atunci, de ce mi-a trimis mie mesaj sa-i dau cont si parola, si nu voua pe care va stie?..
ideea e ca nici asa nu e ok.. daca vreti sa va cunoasteti si sa vedeti poze, faceti cont comun la aspirante si acolo e ok sa vada pozele si ele...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Servus fetelor!

Lia esti fantastica, internet, fasolica, perfuzie...combinatie inimaginabila.

danansi eu am dureri de cap, si daca nu trec cu o gura de cafea...stau cu durerea. Cat am fost racita, dr. meu mi-a zis sa iau paracetamol simplu, si nu m-a mai durut nici capul...dar na acum nu vreau sa abuzez.

dianamerci am vazut ca sunt in lista acum

fetelor eu am redus utrogestanul de la 4 la 2 de vineri seara, la recomandarea medicului, urmand ca sapt viitoare sa-l scot de tot.
in schimb ma doare burtica, asa ca niste intepaturi (pe care le aveam si cand luam 8 utrogestan/zi). Intepaturile mele sunt cam persistente si destul de repetitive zilnic. mai iau No spa pt ele, dar vroiam sa stiu daca simtiti si voi asa ceva.

va pup

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

la mine pt migrene paracetamolul e apa de ploaie...m-ai mi se face si rau de la el
acum mi-am luat panadol(e tot paracetamol da in dozaj mai mare) si in caz de nevoie o sa iau o pastila, se inghite si mult mai usor

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Alinuk, tocmai ce-i spuneam Corinei parca, si eu am intepaturi, chiar acum una.. isi face bb loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Cafea ptr toata lumea!

Petro, ce zici? isi face cafeluta efectul? La mine vad ca da. Tot cu durere de cap ma trezisem si eu.
Iti tin pumnii ptr maine.

Alinuk, la fel si eu...daca nu trec durerile cu o cafea, stau asa, ce sa fac...
Si eu am intepaturi si mai stiu ca sunt normale...creste bebe.

Corina, te asteptam cu vesti bune.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Neata!

Cafea ptr toata lumea!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

OMG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
N'am apucat sa citesc mai nimic, de miercuri Emily are varicela Noroc ca atat eu cat si cumnata'mea (si ea e graviduta, naste in noiembrie) am avut'o deja.. Oricum ne'a dat toate planurile peste cap, sambata a trebuit sa mergem la o nunta, plus ca operatie la urechi era joia asta si deci o sa o amanam...Am sunat azi la scoala si cica jumatate din clasa are varicela...restul erau imunizati deja... Oricum acum e mai bine, incep sa se usuce bubitele...
In rest sunt bine, astept nerabdatoare ecografia de miercuri!
Corina si Brambu sa veniti cu vesti bune!
Bella sanatate! O sa ma uit si eu la hotelurile astea de care tot vorbiti ca par f bine... Noi tot mergem la spanioli, e mai aproape si cred ca mai ieftin (de aici..., prima vacanta cu bb2 as vrea sa mergem la Mallorca, am ramas incantati ultima oara...dar asta o sa fie abia la anu pe vremea asta...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Bella

M-am uitat acum la pozele tale. Mai la tine (poate si la altele se vede burtica de gravidutza)!
La mine ..care fac 17 sapt in 2 zile se vede mult mai putin .... daca nu mergeam la ecograf sa stiu ca are dimensiuni normale bebe ..intram la griji.

La celelalte fete cum e burtica? Se vede?

Nu zic ca nu e deloc ...dar e micuta inca ..nici nu zici ca-s gravida.

A zis prietenul meu ca incepe sa-mi faca poze o data la 2 sapt sa vedem cum evolueaza bebe si eu. O sa le pun pe masura ce le am.

Pup toate fetele!

bebe

Mergi la inceput