Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
dianalaura spune:
Brambu, esti belea cu poftele tale...sper sa nu visezi ceva ce nu gaseti destul de usor..ca vei avea ceva de furca..
Eu pofte nu am in mod deosebit, de exemplu mi s-a intamplat sa vreau sa beau un pahar de fanta, dar daca nu am avut in acel moment, nu mi-a mai trebuit sa imi cumpar..mi-a trecut pofta.
Everything, pai o sa te trec cu carucior roz daca asa arata ecograful, daca se schimba sexul intre timp, schimbam si culoarea caruciorului.
Dana, felicitari pentru fluturasii din burtica
diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
corina_s spune:
fetele, eu sunt putin ingrijorata..azi am vazut pe chilot o secretie maroniu deschis..pana acum aveam secretie alb galbuie (m-am ales si o candida)..scuzati detaliile
si m-a intepat si burta azi
am citit si pe net de astfel de secretii si am inceput sa ma panichez..e putina..si doar pe tamponul zilnic..nu si pe hartie
maine imi sun dr..off alte griji..
13+
luny spune:
brambu, multu, am vazut o groaza de poze, care mai de care mai frumoase
Corina, daca se face rosu, fugi la dr... daca ramane asa, n-ar trebui sa fie ingrijorator, mai apar d-astea in sarcina, ar trebui niste utrogestan... intepaturi si eu am, zilnic, isi face loc bebe..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ela82 spune:
buna seara burticutelor!
Corina, nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar te ce nu iti suni doctorul sa ii zici de problema ta? Cu siguranta ai fi mult mai linistita, chiar daca nu te vede in seara asta, macar ai un raspuns avizat.
Te si sa fie totul bine!
Noapte buna tuturor si sa aveti o saptamana usoara si plina numai cu vesti bune!
Cu ajutorul lui DD sunt 13+ cu Alexandru
ela's baby
corina_s spune:
luny, ela
am sunat dr, si a zis sa fac o eco sa vedem ce e..nu m-am dus in seara asta la urgenta..ca la medlife nu aveau acum ecografist si sa merg la municipal si sa stau vreo 2 ore sa astept..mai bine stau linistita in pat
mi-am facut programare pt maine la eco..sper sa fie bine
13+
Lia73 spune:
neata feteleeeeeee
poftiti la o
corina asteptam vesti de la tine
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17
dianalaura spune:
Neata!
Merci de cafea Lia! Acum o beau si pe cea reala!
Acum dimineata sunt scurta, i-am promis lui Stefan ca il las pe el la calculator, pana plecam. Cum dr a zis sa nu il duc in colectivitate pana nu il operez, sa isi revina, si nu am cu cine il lasa, il duc cu mine la munca, si cand va putea mama sau sor'mea o sa vina dupa el. Nu am alta solutie. Adevarul ca sor'mea e acasa la mama, ar putea linistita sa il ia inainte de 10 fara ceva, dar na...tre sa doarma fata (are 26 de ani, dar e genul care doarme dimineata pana tarziu, mai ales daca a stat pe net asta-noapte pana tarziu). Asa ca nu vreau sa ii impun nimic, pana la urma ii e nepot, nu e copilul ei. Asa ca ma descurc cum pot, si pana pe la 1 cand tre sa il culc de amiaza pe Stefan, sper sa apara si sor'mea.
diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
luny spune:
neatza!
dragelor, voi aveti poze pe contul comun... va sfatuiesc sa aveti grija cui dati acces si parole/useri.. eu d-aia nu vreau sa pun nimic acolo, sunt patita de la randunici.. apar multi 'binevoitori' ciudati si ochi indiscreti, care cine stie ce au in cap...
va spun sincer, aveti grija ce puneti acolo, in contul comun, si cui dati acces!
.. mie tocmai mi-a cerut acces cineva care nu e in Odiseea noastra..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Neata!!
dana - na, ca tot vorbeai, m-am trezit cu o durere de cap teribila. Sa vad dupa ce beau cafeluta .
luny - da' ce s-a intamplat la randunici cu pozele? Pai, corect ar fi, din partea fiecareia, sa nu dea datele de acces la nimeni care nu are legatura cu odiseea. Nu conteaza ca e prietena, verisoara etc.
Eu evit sa pun poze cu copilul dezbracat (la baie, la mare etc.) sau sumar imbracat. In general vorbind, pe net. Tentatia e mare, apar acum bebelusii, fiecare e "cioara" in felul ei, copilasii fac fel si fel de nebunii si pozitii haioase, dar ipostazele astea le tin pt. noi, in fam.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
corina - asteptam vesti de la tine, tinem pumnii sa fie bine. Dar te inteleg asa de bine cu stresul si gandurile care iti trec prin cap!!
SI maine e ziua cea mare: amnio! Si m-au mai chemat si de la genetica pt. rezultatele la niste teste efectuate in sarcina asta. Doamne-ajuta sa fie bine la ambele!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!