Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 9
A_driana spune:
camy nu stiu daca ai facut cremvusti, dar banuiesc ca nu....
eu maine ii fac...de 2 zile ma distrez cu matele...sunt tare curioasa cum ies...
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
mai, sa stii ca nu i-am facut...din cauza timpului extrem de limitat...uite cat e ceasul si eu lucrez...si maine dimineata cand se va trezi Fla la 6 sa vezi distractie
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
buna ziua....cine da azi o ???????? pls..pls...pls...
ca nu mai pot de
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
o mare si aburinda pt voi...
si buna dimineata fete
My_Lady0091 spune:
neatza
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
pai si atat?
cred ca o sa imi stric iar calculatorul ca sa mai scrieti si voi cate ceva...
My_Lady0091 spune:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
eu vin sa va pove de cremvustii mei
i-am terminat si sunt fff multumita...au iesit f bine, gustosi, aspectosi, ce mai...cremvusti...
puteti sa-i incercati cu incredere, n-o sa va para rau, doar ca aveti nevoie de ajutor, singura nu se poate...
macar stiu ca papa si David ceva natural (cat de cat, chiar daca nu 100%)....mami m-a ajutat si ea ii super incantata de ei...
i-am bagat la congelator, asa ca o perioada va papa David cremvusti cati va dori, fara sa-mi fac pb ca din ce sunt facuti...
no am terminat cu lauda...va servesc si pe voi cu cativa virtuali
va pup
My_Lady0091 spune:
reteta-neaparat