Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 8
busymummy spune:
Camy - sa-ti creasca mare vorbaretul
Si Dutzu a inceput sa-si dea drumul: pa, papa, apa, mama, tata, coca(Bunica), mati(Mari - strabunica), tata, baba(Andi), utete(uita-te), tutu(masina), kk, pipi. Si face precum o gradina zoo: cal, pisica, rata, caine, gasca, sarpe, vaca, cocos, broasca, tigru/leu, ciocanitoare.
Cu sanatatea nu suntem bine... dar ne revenim noi
Va pup.
vias spune:
dar de ce nu sunteti bine cu sanatatea????
sper sa va reveniti cat mai curand! Sanatate multa!!!
Lady ce o face?????? au inceput deja greturile??
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Lady ce o face?????? au inceput deja greturile?? Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
da(dar fara finalizare deocmadata).
fac dulceatza de cirese("cese" cum le zice fii-mea si compot
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
citat din mesajul lui camy_pus dar de ce nu sunteti bine cu sanatatea???? sper sa va reveniti cat mai curand! Sanatate multa!!! |
Multumim... pai am zis ieri ca ne-am pricopsit cu enterocolita: varsaturi, febra, tot tacamul... abia acum a reusit sa bage un pic de orez in gura... si asa urla de foame...
Da suntem curajosi si ne dregem noi
vias spune:
pe mine va rog eu sa nu va suparati daca o dau in bara cu mai toate...eu citesc, dar si uit
asa ca draga mea Mummy, va doresc din suflet insanatosire grabnica...si sfaturi nu-ti dau ca esti dna dr ...desi eu am atata experienta in enterocolite
Lady deci asa...dulceata de "cese" sunt cu poftele pe mine..desi nu-s
eu astept un coleg sa lucram si acasa.... si numai apoi o sa merg sa-l iau pe Fla
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
getik1 spune:
buna fete eu nu am vesti bune deloc ary a facut varicela 2 sapt trebuie sa stam in casa si este jale mare, febra plans marait cazut din picioare groaznic
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
Busy
getik
camy..spor
Ady...iar ti-am trimis sms din greseala
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |