Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
buna si de la mine dragi fete
ce dor imi e de voi dar de azi am net acasa sper sa pot intra mai des si sa putem discuta mai mult!
Incep prin a spune La multi ani dragele mele A_driana care azi implinesti o foarte frumoasa varsta si pt Busy si Laura pt ziua onomastica!
Va doresc multa sanatate, fericire si tot ce e mai frumos sa vi se intample!!!
Voiiam sa va povestesc ceva de Fla, care a inceput sa vb foarte bine: deja spune "mai e"?? atunci cand in farfurioara lui se termina ceva ce lui ii place, "taie" zice la cutit, "papuc, papuci" evident ca la incaltaminte, "poua" la , "apte" la lapte, "apa", "papa", "kk", "pipi", "pa" atunci cand pleaca, "papaka " la capac, "mae" la mar, "mamaie" la mama mea, "tataie" la tatak meu, "poc-poc" la ciocan, "bimbi" la surubelnita...
revin ceva mai tz!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Pupici de la noi pentru strumful vorbaret
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
scriu de acasa...si ce bine esteeeeeeeeeee
A_driana, dar nu faci cinste cu nimic?????pai cum???
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
dar vad ca e capitol de vacanta greu de tot
vias spune:
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Vad ca pe aici liniste totala, ce faceti ? Ia sa va "trezesc" cu o cafea,mama-mama ce bine miroase
My Lady- pentru tine am ciocolata calda sau un frappe, un pic mai racoritor,ce doresti ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
fetelor, multumesc frumos pt urari
fac cinste ...
si dovlecel umplut la cuptor, pizza, spuma de capsuni, inghetata....si tot ce mai poftiti voi...
va pup pe toate
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
pizza ..e...hai ca et iert ca o dai si azi..desi e tarziu
A_driana spune:
...am vrut sa le dau aseara...dar eu la 21 deja dormeam...m-am culcat inaintea lui David, m-a luat o coma de somn ca pur si simplu n-am mai putut sa stau...
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
ce as face si eu o pizza poate totusi ma incumet si fac si eu azi