Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

magda eu acum cu David i-au suma minima...deci si la al doilea voi lua tot atata da?...si daca voi lucra 12 luni cu un salariu mai mare voi putea alege cealalta varianta cu 1 sau 2 ani, nu?
mersi

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159200&whichpage=21 Ady intra aici si te lamureste Marius cu CIC2.

noi abia ne-am intors de la tara.sunt obo rau.maine stau la povesti cu cea mai mare placere.

Alexxa,multumesc din suflet.Astept raspuns si de la Pishko,ca ea le are pe amandoua,adica-o vara de-a ei.daca le mai are,nu te mai necajesc pe tine doar pentru scoica.

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana
magda eu acum cu David i-au suma minima...deci si la al doilea voi lua tot atata da?...si daca voi lucra 12 luni cu un salariu mai mare voi putea alege cealalta varianta cu 1 sau 2 ani, nu?
mersi

Da, vei lua tot suma minima, iar daca vei lucra pe salariu mai mare vei putea alege varianta mai avantajoasa pentru tine (ca suma si ca perioada de stat in CCC).

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mersi magda asa ma gandeam si eu...
eram doar curioasa si tot am vrut sa intreb dar tot uitam....oricum mai este putina vreme pana atunci...sper

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Laura_B!!!

....sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

LA MULTI ANI LAURICIU

Noi suntem bine, am trecut si de hopul asta.
Lady, si eu am carucior si scoica - sunt in stare foarte buna... pot sa-ti trimit poze daca vrei...

Mergi la inceput

Ruxi,cati banuti vrei pe ele?ca sa stiu cum fac.Daca zice pishko ca nu le mai are,cu placere le iau

fete,bagati un ochi aici daca vi se pare interesant:

http://www.petitieonline.ro/petitie/aveti_dreptul_la_cel_putin_doua_ore_de_intimitate_totala_cu_bebelusul_dumneavoastra_imediat_dupa_nastere-p32138045.html

eu nu mai scap de greturi si usturimi la stomac..cat dureaza astea maica-mea???

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady, ai PM

Mergi la inceput

PM,back.dupa cum spuneam astept sa vedem ce zice si Pishko

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata gagici

eu la servici am avut un we in familie fainut tare..am facut si cozonaci..si mi-au iesit asa ca va ofer cu o cana de lapte si o felie de cozonac

Lady imi pare rau, eu am ce trebuie pt copilasi, dar le dau finilor si fratelui meu, sper sa gasesti cat mai repede ce-ti trebuie pt pitic, oricum mai e timp berechet pana atunci, se vor aseza lucrurile...
Cand vii la Brasov??? miercuri????ca sa imi fac planul pe ziua respectiva trebuie sa stiu cu o zi inainte, dar abia astept sa te cunosc si altfel...

LAURA
La multi ani draga mea, sa fii sanatoasa fi fericita alaturi de cei dragi tie...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput