Aspirante optimiste,Felicitari Mihaelafalt!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Mihaela felicitari sarcina usoara si la termen sa ai

Bella, 16 saptamani ai?Ce repede au trecut...Cum a fost in vacanta?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Neatza fetelor si va multumesc de incurajari
Lorena condoleante pentru pirderea suferita, acum trebuie sa fi tu tare si sa-l sprijini pe sotul tau, imi inchipui ca este foarte greu dar cu timpul o sa isi revina
Gaby cezariana o fac cu doamna doctor care mi-a supravegheat sarcina Statescu Mariana la spitalul Judetean, maternitatea este renovata, este foarte curat si toate noi, se pare ca am noroc de conditii umane
Mihaela te felicit pentru sarcina si sanatate multa va doresc.
Va pup pe toate

38+ cu Matei

AMR 3 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumesc mult fetelor de urari, chiar am inceput sa simt mirosuri diferite.
Va pup

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Daca ai inceput sa simti mirosuri diferite, curand o sa inceapa si greturile

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor!

Mihaela felicitari, o sarcina usoara,la termen si un bebe sanatos

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

MIhaela felicitari inca o data!!!! sarcina usoara sa ai

MIha si eu am rh negativ, am facut vaccinu ala la 48 h de la nastere si acu nu mai e nici o probl. la urmatoarea sarcina voi face aceleasi dozari de anticorpi la 12, 18, 32sapt si gata. in rest nu enici o probl. asa k stai linistita. hai k mai ai un pic. stiu k acu e cea mai grea perioada. burtica creste repede, bebe se misca si nu iti mai da un sut sau pumn p la coaste, ficat,vezica..dar trece rpd. ai sa vezi.

Lore putere multa si sustine-l p sot k are mare nevoie de tine. nu te supara p el k e nervos, na..e o pierdere si e normal sa fie asa. si ai si tu grija de tine k dc e bb acolo in burtica sa nu ii faci rau.

sunt prin zona

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

bebelu, si eu am Rh - si doctora nu m-a pus sa fac nicio dozare de anticorpi
Natalia a mostenit rh + al tatalui,?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Miha sarcina usoara si bebe cuminte

Luiza, super, imi place tare de Statescu, e f simpatica si se pricepe. In facultate mergeam la Bucatanski, dar dupa ce am vazut-o pe ea, nu am mai plecat. Am zis ca o sa trecpe la ea la consult cand ajung la vara in oras. pe burtica sa se ia si la mine
Miky, cum mai esti?
Eu am ajuns aseara tarziu acasa, asa sunt de relaxata...desi de ieri simt dureri de cm, dar sunt abia z22.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetele!

va astept la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lorena, condoleante, incercati asa va ganditi ca macar nu mai sufera...fii alaturi de sotul tau.
Mihaela, experienta mea cu Surecheck e ca a iesit pozitiv cam la 2 zile intarziere si dupa intervalul trecut pe prospect…eu sunt sigura ca esti gravida, si eu am avut simptomele tale chiar la inceputul sarcinii. Stiam ca daca a 2-a liniuta e la fel de groasa ca lina de control, e pozitiv, ca linia de uscare e ca o zgarietura fara grosime...Vorba nu mai stiu cui: ca sa iasa a 2-a liniuta, trebuie sa reactioneze cu ceva, deci sa fie hormonul de sarcina prezent .

Sa aveti o saptamana cu vesti (mai) bune !

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput