Aspirante optimiste,Felicitari Mihaelafalt!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor eu va pe toate...
lore condoleante si ai grija de tine...
miha hai cu liniutele...
maine am sa incerc sa intru si eu mai mult...
saptamana asta am fost si la lucru mult si a fost sotul acasa pana vineri si am stat mai mult cu el...apropo,de marti e angajat...si pleaca si in delagatie,dar numai cate o zi,doua pe luna...
la noi totul e bine...a fost soacra cu socrul la noi si a fost chiar fain...
eu sunt z28...dar astept,ca eu sunt cu CM lungi...
imi pare rau de toate problemele care le aveti...
gaby ma bucur pt tine ca esti la spa,mai te relaxezi putin...
am reusit sa citesc tot ce ati scris saptamana asta...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina2784

si ce ai luat? si e am ovare polichistice si fara pastile nici nu imi vine.mi s-a intamplat chiar si cu pastile sa nu imi vina 5 luni . si cu toate ca am fost la endocrinolog si mi-a spus,dupa analize amanuntite ,ca totul este ok cu mine,ca imi voi reveni in timp,dupa o nastere. dar pana la nastere ...trebuie sa apara 2 liniute....liniute care nu apar deloc in ultimii 2 ani si jumatate.

Eu am fost la un doctor homeopat care mi-a dat sa iau 2 luni kamaiany, extract de coacaz si zmeur, ovaria ch7 si dupa 2 luni am luat fara kamayani iar urmatoarele 2 luni am luat vitex in loc de kamaiany si restul celelalte, ea a zis ca este diferit tratamentul de la persoana la persoana.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

elenush, fereste-te de el
eu am fost la prima sarcina si mi-a zis ca am extrauterina si nu a fost asa, mi-a zis sa ma internez sa ma operez ca e grav
ba chiar s-a comportat super urat cu mine
m-a intrebat asa in ras daca imi doresc sarcina si daca "macar" sunt casatorita

ai mare grija, eu una nu as mai merge niciodata la el
plus ca lucreaza si la medlife si eu in 2009 am platit 230 pe o eco

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor maine este inmormantarea si nu cred ca o sa intru deloc

sotul deja ma cam sperie, e foarte nervos, irascibil, are ochii mai mereu rosii de plans, imi e tare frica de ziua de maine, ce jale va fi

va multumesc mult pt incurajari
va pupic si va doresc numai bine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Da am confirmarea ca nu sunt insarcinata, am facut un sure check caseta si nu apare o a 2 liniuta, au trecut deja 18 minute, sigur sunt nebuna total.Azi nu o sa pot intra ca plec de acasa, dar inainte de a pleca ma duc la un laborator sa incerc totusi sa fac beta daca gasesc aici in oras .Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna si imi pare rau ca v-am dus in eroare, totusi de la ce am starile astea ca acum a venit sotul din bucatarie si mirosea a prajeala ca a facut ou si mie mi s-a intors stomacul pe dos.

Mergi la inceput

Ce bine imi pare ca nu ati intrat. A iesit si a 2 liniuta la testul meu si e pala dar e acolo, eu o vad deci sigur sunt insarcinata.Sunt la mama intru cand pot ca aici e slab semnalul.
Deci fetelor chiar daca liniuta a aparut tarziu si nu in alea 10 minute si e pala sunt gravida da?
Poate sa ma si piste cineva ca parca visez.
Va trimit multi de molipsire si imi cer mii de scuze ca v-am zapacit de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mihaela, eu iti zic felicitari. Nu stiu ce sa zic de teste...dar pot sa iti confirm ca vara-mea era insarcinata si cel putin in prima luna tot negative ii apareau testele. Eu cel putin de aia am mers sa imi fac test, ma apucase o senzatie de greata, mirosuri pe care le simti mai intens, pisu mai des.... Pentru linistea ta zic sa mergi sa iti faci un beta-hcg. La Zalau am gasit doar un laborator care recolta si facea analiza asta, dar sunt mai multe laboratoare (probabil si la tine sunt la fel), care recolteaza si trimit probele intr-un oras mai mare, la laboratoare cu care au contract. Si chiar daca nu iti da azi analiza ci de abia maine, tot e ceva.

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fetelor?
Lorena condoleante-sunt alaturi de tine.
Moni cum a fost la targ?
Gaby sa dea Dumnezeu ca dupa aceasta vacanta (pt care te invidiez sa sti ) sa vi cu un in burtica
Mihaela felicitari mamico!Sa ai o sarcina usoara si un sanatos si la termen
Mihacor ma bucur ca sotul s-a angajat atat de repede si ati rezolvat problemele
Oare ce am mai citit?
Ma scuzati da nu mai stiu dar va...
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Ce bine imi pare ca nu ati intrat. A iesit si a 2 liniuta la testul meu si e pala dar e acolo, eu o vad deci sigur sunt insarcinata.Sunt la mama intru cand pot ca aici e slab semnalul.
Deci fetelor chiar daca liniuta a aparut tarziu si nu in alea 10 minute si e pala sunt gravida da?
Poate sa ma si piste cineva ca parca visez.
Va trimit multi de molipsire si imi cer mii de scuze ca v-am zapacit de cap.

mihaela esti gravidutaaaaa

fix asa mi-a iesit si mie la sure check....in primele 5-10 min nimic si dupa cred 30 de min cand m-am dus la baie sa il arunc l-am mai deschis o data si ce sa vezi surpriza 2 liniute
asa ca stai calma ca esti gravida

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
Mihaela FELICITARI!!!
Iti doresc sa ai o parte de sarcina usoara si dupa cele 9 luni minunate sa ti-i in brate bebelushul sanatos,cuminte si mancacios

pe toate si va doresc o zii super

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput