Aspirante optimiste,Felicitari Mihaelafalt!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Bebelu multumesc pentru toate raspunsurile. Dupa felul in care ai raspuns la toate intrebarile fara sa omiti una (!!!) sincer esti de admirat cu modalitatea super organizata de care dai dovada!! Jos palaria!! Te admir. Imi plac persoanele care sunt foarte organizate, nu fac greseli in viata, parerea mea.

In legatura cu cei trei bebeii, asa sa fie iubita!! Sincer si eu vroiam ori 3 ori 4, dar sotul a zis clar, ca asta e primul si ultimul. Adevarul e cam si 33 de ani si plus de asta RH asta negativ ma cam sperie sa l am pe al doilea. Am facut injectia aia de 28 saptamani, dar am o verisoara care la a doua sarcina cu RH negatic a trebuit sa ia un pumn de pastile sa pastreze sarcina, plus ca a avut sangerari pana la 5 luni. Nu stiu daca as vrea asa ceva. asa eu am considerat ca mi a fost greu la sarcina asta. De aia, tu avand doar 24 ani, iti doresc multa multa bafta la 3!!! E o minunatie!!

Eu veau sa stau acasa 1 an si sa am grija de bebelina, deci o sa ma pregatesc moral pentru primele 4 luni cum ai zis tu!! Sincer, la cat am fost de stresata si confruntari cu sotul si probleme la servici, nu cred ca o sa am o bebelina cuminte. Am auzit si s a confirmat acest lucru, ca daca mama e stresata in timpul sarcinii, bebele va plange zi si noapte si nu i va mai tace gura. Am trei cazuri in care mamele au fost foarte calme si bebeii sunt cuminti cuminti. Am un caz cand mama a fost agitata si stresata si bebele ala te innebuneste de cap!! Si mama lui imi zice ca e tare greu!!

Ma bucur ca bebelina ta e bine si mai linistita acum si poate curand vei avea si tu mai mult timp de tine. Eu din ceea ce am vazut in poze NU AI BURTICA DELOC, in viziunea mea, dar tu te stii cel mai bine. Eu si asa te vad slabuta si cu un corp de manechin, atunci cum aratai inainte??? WOW!!!

Am sa te tin la curent cu nasterea, stiu ca mai sunt 45 zile, dar uite o fata de la odiseea noastra a nascut la 35 saptamani. Avea DNP pe 7 iulie si a nascut pe 2 iunie, deci ce sa mai zic de asta??

Pupici

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Lorena condoleante!! Ma gandeam ca daca depinzi asa de mult de injectiile alea (atunci cand ai afla ca esti insarcinata), oare nu poti trage o fuga pana la oras sa ti iei un test? Cand ar trebui sa ti vina CM?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna

Lore, condoleanate...

Miha H. ce bine iti sta cu burtica
Luiza, asa putin? wow... unde faci ceza? cu cine?

Gaby multumesc mult!!!!
Tre sa mai adaug una neaparat, acum la 33 saptamani si 5 zile!! Creste vazand cu ochii de la o zi la alta acum. Nu ma mai misc ca inainte si simt manute si picioruse care ba ma gadila pe la coaste, ba ma pocnesc pe la vezica!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Eu astept sa ma testez in 10 zile, pana atunci am plecat in vacanta la o statiune termala si mi-am luat o cura care "cica" ajuta pt bebe
Toata ziua imi da sa beau chestii ...partea misto sunt masajele si baile lungi

Gaby suna DIVIN!!!!! Enjoy it acum!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ceao fetele

miha, ma bucur tare pt tine
iti doresc tot binele din lume
sper sa fie ok testele ca au fost testate de noi in lab si erau bune
incearca un sure check

fetelor eu nu am mai intrat pt ca ieri eram tot in bucuresti si dimineata ma sunat sotul sa imi zica sa mm intorc repede ca a decedat socrul
ieri pe la 11 fara ceva dimineata
am plecat din bucuresti si sotul din sibiu si ne-am intalnit pe drum
am ajuns aseara, jale mare, toti sunt distrusi, plang intruna
e foarte trist
abia am reusit sa intru si eu sa-l vad
pare foarte calm si arata bine doar ca imi vine foarte greu sa-l stiu in sicriu chiar daca era bolnav si ne asteptam, parca tot nu ma pot obisnui cu ideea

offff si mama lui e distrusa si soacra la fel iar sotul incearca sa para puternic dar nu prea mai reuseste
e foarte tragic
eu sunt foarte slaba la chestii din astea si asa rau imi e cand sunt acolo
acum sunt la bunica mea ca noi asa ne-am cunoscut, eu in vacanta la bunici si el tot la bunici, deci bunicii nostrii sunt in aceiasi comuna si se cunosc

acum ma gandesc ca daca sunt gravi sa nu ii fac rau cu starile astea de jale si nu ma pot abtine sa nu plang, mai ales ca eu plang foarte usor si aproape din orice

fetelor noi o sa stam aici pana la sfarsitul saptamanii viitoare si nu i-am zis la al meu sa-mi aduca si teste ca imi era greu fata de el
si ma gandesc ca daca nu fac test si sunt sa nu fie rau ca dr asa mi-a zis sa fac injectii imediat ce am testul pozitiv

eu va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Lorena multumesc mult si sa stii ca am luat azi un sure chec caseta pe care o sa il fac dimineata.
Condoleante si multa putere sa treceti cu bine.Tu cand ar trebui sa te testezi?
MeAlex eu ceja sunt in intarziere, eu sunt in ziua 33 si luna trecuta a fost de 31.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Fetelor, eu sunt suparata si dezamagita ca sunt in z20 si nu mi-a crescut temp bazala . Ce ma fac? . Luna asta cred ca nu am ovulat. Off m-am saturat pana peste cap de ciclul asta neregulat si de ovarele astea micropolichistice.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Alina eu aveam ciclu neregulat ovare micropolichistice si chosturi am ajuns chiar si la ciclu de 50 de zile si cu naturiste sunt bine acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Lore, condoleante...stiu ca e greu sa te stapanesti din plans, mai ales cand ii vezi pe toti...
Miha....dar cum sunt liniutele? Pale pale am inteles, dar la grosime? Seamana cu aia de control? Dar daca zici ca ai si gust metalic, si un pic de greata...mai mult ca sigur este bb. Banuiesc ca azi nu o sa mai intri, dai ai musafiri, dar noi iti tinem pumnii

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Diana liniuta e pala dar groasa ca si lina de control.Musafirii au plecat pe la 3 si ceva si de atunci am tras si un puiut de somn.

Mergi la inceput

Citat:

Eu astept sa ma testez in 10 zile, pana atunci am plecat in vacanta la o statiune termala si mi-am luat o cura care "cica" ajuta pt bebe
Toata ziua imi da sa beau chestii ...partea misto sunt masajele si baile lungi

Distractie placuta si sa fie cu folos tratamentul,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, stie careva de dr. Epure Alexandru? Am programare la dansul miercuri, insa nu stiu daca mai e la vreun spital de stat dupa ce s-a inchis spitalul Caritas!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2784 spune:

si ce ai luat? si e am ovare polichistice si fara pastile nici nu imi vine.mi s-a intamplat chiar si cu pastile sa nu imi vina 5 luni . si cu toate ca am fost la endocrinolog si mi-a spus,dupa analize amanuntite ,ca totul este ok cu mine,ca imi voi reveni in timp,dupa o nastere. dar pana la nastere ...trebuie sa apara 2 liniute....liniute care nu apar deloc in ultimii 2 ani si jumatate.

Mergi la inceput