o explicatie va rog

o explicatie va rog | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

nu inteleg de ce baietelul meu cel de 4 ani jumate iese f greu cu scaunul ,mai mereu constipt iar cel de 2 ani face moale si de 3 ori pe zi..intrebarea este daca manaca EXACT la fel de ce diferenta asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pt ca nu toti oamenii au tranzitul intestinal la fel, unii au un tranzit rapid, altii mai lent..nu are importanta ff mare alimentatia..Acum copilul tau cel de 2 ani face moale adica diaree??? Sau face obisnuit un sensul ca nu se chinuie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

in sensul ca nu se chinuie,mai exact face ca o placinta..pe cand cel mare gros ,tare...asa diferenta de tranzit la copii...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si la noi la fel. Mai mult decat atat, cel mare care nu e constipat face zilnic, cel mic la 4 zile si f tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Atentie la hidratare: apa, lapte. Poate fi o diferenta de aici.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

bea apa multa,mai mult decat cel mic iar lapte acelasi tip,de vaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cred ca necesitatile organismului sunt diferite, arderile sunt diferrte, poate nu mananca exact aceeasi cantitate de mancare, greutatea lor corporala e diferita. absorbtia lichidelor poate fi diferita in functie de rezervele de saruri din organism (sper sa nu spun prostii, ca nu-s medic, dar imi dau cu parerea).

ca sa nu zic ca emotiile/trairile influenteaza tranzitul (eu, de ex, daca am emotii f puternice - un examen important sau un eveniment deosebit, ma duc de 10 ori la buda pe zi. sau daca plec in calatorie 3 zile e foarte probabil sa nu am scaun in tot acest timp, desi alimentatia nu mi-o schimb prea mult).

eu nu cred ca poti sa aliniezi caracteristicile scaunului celor doi copii doar din alimentatie.

Mergi la inceput