Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tudor Constantin de baby78
Denis Gabriel de princess

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tudor Constantin de baby78
Denis Gabriel de princess

Luna 10
POZNA - Luna 11

la multi ani si din partea noastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Tudor Constantin,Denis Gabriel

Ochidut mama ce sperietura

Victo da mai aveam lapte...initial am zis ca nu iau nimic,dar dupa o zi aveam niste sani imensi si durerosi si curgeau si am zis ca de cat sa patesc altceva mai bine iau pastilele

Diana felicitari pt cei 2 pasi...si Antonia cand e afara rupe iarba si vrea sa o pape

Rody Antonia face kk 1 data sau max de 2 ori pe zi

Ramonasin noi la 11 luni aveam 8.400...Michelle a dat sfaturti bune pt mofturosi...succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata mamici

a dat mandrul meu trezirea la 7.15, dar culmea ca nu ma simt obosita. am hranit puiul de zmeu, i-am trimis la plimbare pe baieti, eu am strans in urma (la noi dupa bucataria arata ca dupa razboi), am mancat, am facut cafea si acum o ora la invatat. nu inainte sa va citesc pe voi desigur

andrei nu are rabdare sa manance la masa cum trebuie, desi mananca bine, mereu trebuie sa aiba ceva de facut, nou daca se poate altfel se pune pe urlete, inchide gura....uneori mai fac instructie cu el , dar doar cand exagereaza si vrea toata bucataria pe masuta lui

mai nou mananca cu cutia de paine avem o cutie de tabla, primita la paine din aia feliaa, frech toast si isi baga tot felul de chestii in ea si apoi le cauta.

si ii mai place sa pun mana pe un fel de buton pe frigider si sa ma prefac ca ma curenteaza

jucam si cucu bau la masa, adica el isi pune mainile pline de mancare la ochi si se ascunde

AMR 4 zile pana la prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Laurika, 38,4 dupa ce i-ai administrat antitermicul? O fi febra asta pe seama dintisorilor? In orice caz, e bine sa-l vada un medic, ca sa primiti tratamentul potrivit. Daca totusi nu poti da de medicul tau azi, alterneaza-i siropel Nurofen cu supozitor Paracetamol. Noua asa ne-a dat pediatra sa facem. Impachetari ii faci daca trece de 38.5. Nu stiu ce sa mai zic..

Rodi, sa va fie de bine distractia!

Luna 10
POZNA - Luna 11

Avea febra asta inaite sa ii dau Panadol.Intr-o ora a scazut iar acum nu are nimic. e doar marait si baleste la greu.sper sa fi fost doar f cald la noi in camera. e drept ca noaptea sunt 29grd la noi :((.stam pe est si dimineata e teroare...si mai apoi toata ziua, ca de cand au venit caldurile numai cu 29-30grd am stat in camera.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ma tot plang eu ca e mofturoasa dar a luat bine in greutate, la 10 luni are 9300 g
Sper ca al doilea sa fie mai mancacios sa imi exersez si eu talentele mele culinare cu tot felul de budincute si sufleuri

Felicitari delfinasilor pt primii pasi!!

Ieri am lasat-o si eu pe a mea in premergator, de acum se descurca fff bine, o mai intorc eu cand mai ramane blocata pe undeva

ooana - concediu placut!

racusor - eu am luat costum de baie UV de pe ebay

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

La 6.45 a dat David trezirea..la 7 si Antonia ce sa mai dormi...i-am scos din dormitor sa poata dormi sotul dupa o noapte de munca sa vedem cat reuseste..ca ei s-au pus pe intors casa cu fundul in sus

Rodyka-ce petrecere frumoasa ati avut

Michelle-daca e asa cald de ce nu puneti AC?

Merg pe campul de lupta se cearta de la jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

la multi ani Tudor si Denis

Laurika- multa sanatate

Astazi e intalnirea delfinasilor de la Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Eladea, ce multivit si minerale luati?

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

nu au o denumire anume, sunt preparate de un medic din Bucuresti. iti dau detalii pe PM.

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

crissy,

lauri_ca, felicitari pentru umblareata Stefi

la kile de frati mai mari: avea Maria la 1 an jumate 14 kg (84 cm), la 3 ani 18.5 kg... la 10 ani are 46 kile si 146 cm!!! imediat ma ajunge!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

uauu rodi...da era bine facuta Mariuca ta...probabil seamana cu cineva din familia sotului, ca cu tine, sigur nu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput