Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
NeataBianca Maria,Sara Maria,Sara Elena
Florin...sa fiti sanatosi si fericiti cu totii
Inca o noapte grea...a plans pe la 2 si apoi de la 4 la 5.30...cand a luat/o sotul si au dormit amandoi pana la 9
Victo am luat 2 pastilute de dostinex pt oprirea lactatiei,plus comprese reci,sanii legati si putine lichide...a durat cam 1 sapt sa se retraga laptele...bine acum daca strang tot mai curge cate o picatura
Mycya ne rugam sa nu aiba Andra nevoie de operatie
Racusor spor la invatat si bafata la ex
Cris ce cretulin frumos ai
Bumblebee,Michelle,Bambo f.frumoase pozele...delfinasii nu mai zic
Tina Antonia seara bea 220 ml LP iar spre dim 180ml...si mai baga si ziua 2 ture de cate 120/150ml
Rody ce scumpica e Isa...avem si noi cercuri din alea...numai ca in varf avem o ratusca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
bamboletta, te rog, dezvolta subiectul polipi. Si noua ni s-a zis ca tb sa-i scoatem la Elise. Mucii ei au intotdeauna culoeare gri-verzuie. Daca va hotarati si gasiti un dr bun sa ma anunti si pe mine. Sanatate Antoniei, sa-i treaca repede urechiusa.
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
PAULA asa face si ANdrei , arunca cu bilele pe gresie
am uitat sa zic ca si noi am avut o noapte ingrozitoare, cu plansete si tipete, care s-a lasat cu nurofen, ca nu stiam ce sa ii fac, deci va dati seara in ce forma sunt
si acum avem o mare problema, abia am pus papa la facut lui andrei dar pe scara se simte un puternic miros de gaz, nu stim de unde. am sunat la urgente, asteptam sa vina astia de la distrigaz sud si sigur ne opresc gazele si nu am in casa nici un borcanas nimic oricum ma duc eu sa cumpar repede ceva, numa doamne fereste sa nu se intample nimic!!!!
giorgia23 spune:
Paula esti mortala ....si Antonia ieri ziua la fel a fost...de abia ma intelegeam cu ea
...numai dupa mine s/a tinut
Eu chiar nu mai sper la nopti calme si dormite intregi...ieri in parc nu a stat deloc linistita...numai a mers tinuta de o mana
...ma durea spatele de numai
Azi parca cununa Ilinca...distractie placuta
giorgia23 spune:
Racusor doamne ajuta sa nu fie nimic grav
Tu fete de maine raman singura...ma apuca groaza...sper sa fac fata
Victo spune:
crissy, dar i-a vazut un orlist cu fibra optica polipii? ca asa avem si noi alte semne- diminuare a auzului, urechi congestionate, voce nazonata..dar ei inca nu obtureaza atat de mult. la cap. raceli suntem relativ k, zic eu.
alina si de la noi tb sa sughiti ieri, caci canta fi-miu al mre ceva cu little bumblebee..
bambo..vad ca si antonia e grasa de numa asa si matzu meu de copchil are vreo 15, 5 kg.
rodi, la multi ani pt sotior! am amanat invatatul pt luna iulie-aug.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
La multi ani sot de rody!
LML sarbatoritilor zilei!
crispro,
sa ajungeti in finala cu cazul lui Alex.
bumblebee, exclus?
Sa-mi zici daca ai primit noua parola prin email (serverul zice ca nu). Sanatate si tie!
Mycya,
Victo, asa a zis dr. ORL din GH (i-a bagat ceva luminos in urechiusa si a vazut pe calc), dar nu prea am incredere in el, e un mos ramolit. Singurul semnal la noi e ca raceste f repede si nu are niciodata muci limpezi.
saddie, ramonasin, ati primit parola?
crispro spune:
neata! sotul inca doarme. s-a chefuit bine aseara. copilul tot nu vrea sa manance. paine nu mai vrea de la mine din mana, deci nu il pot prosti sa ii pun ceva pe paine. vrea sa tina el painea. of, eu zic ca de aia face nazuri la papa, ca vrea sa manance el singurel. ma asteapta zile in care trebuie sa am muuuulta rabdare. la fructe a mancat cam 100ml. legume sper mai mult, gustarica de iaurt sau ce o fi cam tot 100 mananca.
La multi ani Sot de RODI!!! sa fie sanatos si sa va bucurati o viata impreuna de comorile voatre, si unul de altul!
La multi ani Sara Maria, Bianca Maria si Sara Elena!!! Sa cresteti mari si sanatoase!
Ramonasin, erai numai buna pt concurs!
Ce m-am distrat de Isa cum umbla da ce cap a mai dat draga de ea, de tot ce a prins.
Bumblebee, Am vazut pozele de la intalnirea din Iasi, ce mamici faine!!!
si nisten copilasi superbi!!! eram sigura ca Bianca sta cuminte si doarme!
As aspira si eu, as sterge praful, dar sotul inca doarme...
Giorgia, Bambo, Crissy, si pe voi.
Giorgia, suntem noi aici, nu iti fie groaza. Nu te duci sa mai stai si pe la ai tai, daca tot esti fara sot?
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
crissy, fibra optica nu se baga in ureche. este o chestie subtire si lunga care se baga in nas (bine, numa varful- luminos si el, se baga)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
carla_2008 spune:
Neata fete,
citesc pe sarite,raspund la fel.Mi-am dat seama,in veci nu o sa ajung la zi cu cititul mai ales de acum inainte ,ca de abia mai fac fata la energiile picilor!
Oanaaaaaaaa, ce iti duci la Cornelia?de abia astept sa vb sa vad ce a papat matei acolo,cum a fost. ca noi mergem in 17,asa rau imi pare ca nu ne intalnim acolo!!!!1
Mai fete,si eu vreau intalneala cu voi?dar eu din Oradea ajung mai greu pe la Cluj,sau stiu eu?cum a ramas cu muntele?
fETE Dar incetati odata cu supararile,nu suntem aici sa ne criticam,sa ne atacam sau sa ne certam, suntem aici sa ne ajutam virtual una pe alta cu un sfat,experienta,vorba buna,incurajare, cu o floare...Iar pe cele care nu mai vreti sa postati,va rog mai ganditi-va o data ca suntem cam 50 mamici pe aici.....deci....haideti la barfa....bine,nu cu mine neaparat ca intru mai rar ,sunt mai in urma,dar cris,andreea,alice,oana,racusor,tina,diana,paula,michelle,rody,victo,etc.....sunt non stop pe forum,si nu numai ele....
incerc sa vad vestitul filmulet
revin
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana