Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)
Raspunsuri - Pagina 9
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Ilida, eu cred ca experienta din America ne va ajuta f mult. Eu una, sunt optimista ...din fire. Voi pe cand vreti sa va intoarceti? |
Da, asa este, eu deja imi influentez la greu apropiatii ca sa isi schimbe mentalitatea si sa stie ce trebuie sa ceara de la sistem.
Aici mi-am propus sa fac 2 copii in liniste si apoi ne intoarcem. Presupun ca inca 2-3 ani. Dar ... intai sa-l vad pe asta micul ca e bine, planurile nu mereu se nimeresc. Voi?
31+ voi avea un cavaler!
morenna spune:
oauuuuu acum am intrat si eu dupa o absenta de 4 zile si nu mi vine a crede,ce emotii .........BUN VENIT PE LUME BEBE EDUARD GABRIEL ,SA FII SANATOS SI SA AI DE LUCRURI BUNE IN VIATA ALATURI DE PARINTII TAI...
29+super fericita cu un
morenna spune:
doamne nu pot sa mi revin din emotii ,adevarat este proverbul ca SOCOTEALA DE ACASA NU SE POTRIVESTE CU CEA DE PE DRUM...dar bine ca sunt bine amandoi si o asteptam pe mamica cap de lista sa ne impartaseasca di trairile ei... gasca si aveti grija de voi mai ales cele cu probleme ,menajati va ,we placut va doresc
29+super fericita cu un
morenna spune:
am uitat sa spun si despre noi (emotiile sunt de vina)am fost marti la eco are 1300 g + _ 189g totul pare in regula este cu capul in jos cum sper ca o sa si ramana...acum ma gandeam sa ma apuc si eu de calcat hainutele ca vad ca nu se stie cand va dori sa vina pe lume eu sper ca macar peste vreo 8 sapt ,am luat si noi carutul este de la huck varianta 3 in 1 o sa i fac c ateva poze zilele astea si o sa l pun pe picassa,mai ne trebuie patutul si lucruri de igiena (scutece sampon sapun..etc)si suntem cam gata si noi cu pregatirile pt bebita
29+super fericita cu un
Babylicious spune:
Morena, bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca ai rezultate bune la eco! Vino mai des!
Chiar asha....
Michelle...pe unde esti??
33+ cu
Eliza Maria
roxybarbu spune:
Buna seara fetele
Acum am citit si eu ultimele vesti, nu am retinut mare lucru
Ma bucur foarte mult ca Puffi este bine si ca a ramas cu o impresie buna dupa nastere, sa dea Doamne Doamne sa povestim toate ca a fost asa de usor.
Babyblue sper ca te faci bine repede repejor si sa vi acasa sa putem sa-ti dam tanaca. sper sa nu te superi dar eu cred ca pe tine te-a mancat undeva sa pleci acum .........
Morena felicitqari si tie pentru bebelus si vestile bune
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui Babylicious Roxy, tu cum mai esti? Oana 33+ cu Eliza Maria |
Nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa merg, ma doare foarte,foarte,foarte tare in zona pelviana si spatele ma ucide ....in rest totul ok aaaaaaaaaaa, era sa uit contractiile continua, dar sunt in continuare nedureroase
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011
mihahegarty spune:
Multumesc Anaemi pentru numele cremei. Daca o sa am nevoie cu siguranta o voi cauta, daca zici ca a facut minuni!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 46 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui dya27 Merci frumos, Anaemi!! Si tu esti slaaaaba, doar burtica e de tine! Chiar era interesant de stiut chestia asta cu dopul gelationos, si eu incepusem zilele astea sa ma intreb oare cum o arata si daca vom simti cand il vom pierde. Sunt asa curioasa de cum a nascut Pufi..deci la 1 i s-a rupt apa si la 5 a nascut..sa fi tinut travaliul doar 4 ore sau o fi inceput inainte de a i se rupe apa? Cred ca a fost norocoasa daca a tinut asa putin..pe mine ma inspaimanta gandul cand citesc ca la prima nastere tine undeva intre 14-18 ore 35+ Ianis-Stefan |
Dya si pe mine ma inspaimanta ideea asta!! Si ti spun ca am avut 4 prietene care au nascut, una in august 2010 la care a durat 3 zile nasterea, bine cu tot cu contractii din alea dureroase. Una a nascut in decembrie 2010 si a durat doua nopti si o zi, alta a nascut in februarie 2011, la care a durat aproximativ 12 ore si ultima a nascut in aprilie 2011 la care a durat 16 ore!!! Deci la Pufi 4 ore e MIRACOL!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 46 ZILE!!!!!