Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Merci frumos, Anaemi!! Si tu esti slaaaaba, doar burtica e de tine!

Chiar era interesant de stiut chestia asta cu dopul gelationos, si eu incepusem zilele astea sa ma intreb oare cum o arata si daca vom simti cand il vom pierde.

Sunt asa curioasa de cum a nascut Pufi..deci la 1 i s-a rupt apa si la 5 a nascut..sa fi tinut travaliul doar 4 ore sau o fi inceput inainte de a i se rupe apa? Cred ca a fost norocoasa daca a tinut asa putin..pe mine ma inspaimanta gandul cand citesc ca la prima nastere tine undeva intre 14-18 ore

35+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Pufi felicitari si din partea mea! Sa ai un bebe voinic si sanatos si sa te refaci rapid!
Recunosc ca si pe mine m-au trecut emotiile cand am citit!

Asteptam vesti de la tine!

Pupici!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu la prima sarcina, habar nu aveam de dopul gelatinos ce este, cum este,cum arata...doar asa ce-mi trecuse pe langa urechi o vaaaaaga informatie (net nu aveam bagat, iar restul lumii era mai mult preocupata sa ma sperie ca ce groaznic este sa nasti , decat sa-mi dea informatii utile )

Si cu toate astea, cand am vazut chestia aia am stiut ca este dopul gelatinos.

Eu nici macar nu stiam ca poti sta si 2 saptamani pana sa nasti dupa ce iese dopul. Credeam ca ccc cum iese cum te apuca sa nasti. Bine ca a fost asa cum am crezut eu atunci

Doamne, ce chef am de invatat!...nu mai pot

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

BUNA FETELOR.SUNT DE LA URSULETII DE NOV-DEC2010.VREAU SA VA INTREB DACA AVETI CUMVA NEVOIE DE O POMPA DE SAN AVENT,ELECTRICA,FOLOSITA DE CATEVA ORI,CU GARANTIE SI PIESE DE SCHIMB.DACA SUNTETI INTERESATE,ASTEPT MAIL PE kokorinusha@yahoo.com, SAU PM.DACA NU,SCUZE DE DERANJ.O SEARA BUNA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

na ca am sosit si noi de la plaja. A fost f frumos.

Miha, nu am vrut noi sa aflam ce supriza aven in burtica

Cand se rupa apa nu doare deloc, dar simti ca si cum faci pipi pe tine, acum sa nu credeti ca pierdeti apa dintr-o data. Cu caty va dilatati mai tare cu atat se pierde mai multa apa. Cand incepe dilatatie , colul se desprinde si asfel apar fisuri in placenta , deci de aici apare si "ruperea apei". Cand se rupe apa, nu se mai sta acasa, se merge repejor la spital ca nu mai e mult pana vine bb..

Dopul gelatinos e ca si gelatina de bucatarie doar ca are firisoare de sange, este imposibil sa nu il recunoasteti

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna seara burticute frumoase! Va ca tot nici o veste de la Pufi! Abia astept sa vina sa ne zica tot!!
Krissy, drum bun inapoi!
Am pus si eu pozica aferenta saptamanii...e putin mai funny ca s-a distrat tati putin cu rujul
Babyblue in schimb a ajuns la spital la Palermo, cu colica renala! Se simte mai bine dupa perfuzii, dar ii pare rau ca a plecat!
Va pup pe toate si va urez un we placut!

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Fetelor care nasteti la municipal, daca va intereseaza acum o sapt a nascut sotia unui prieten prin cezariana la 40 sapt si cu dubla circulara de cordon o fetita de nota 10 si 3660 kg si il intrebam cam cat a dat pe acolo, si cica totul se aduna cam la 30 mil, mi se pare enorm, si inca o chestie care nu am mai auzit-o pe nicaieri, sa dai bani la pediatru.El a dat 200 euro la doctor, mi s-a parut putin aici, 300 ron anestezist, 50 asistenta care te pregateste, 200 ron neonatologie, si 300 de ron medic pediatru, voi ati mai auzit de bani la medic pediatru? si cica ti se spune direct si pe fatza cat trb sa dai... cel putin lui asa i-au facut...

Ah si zicea cineva de travaliu foarte lung, nu gasesc acum post-ul, cred ca tine maxim 12 ore dupa cum zice doc meu, deoarece eu mi-am cumparat epidurala trusa plus anestezic adica naropin si anestezic plefagan cica de dupa, si mi-a dat sa cumpar 2 flacoane de naropin, am intrebat de ce 2 si a zis ca calculeaza pt 12 ore, cat ar putea sa ma tina maxim travaliul...acum eu stiu...:-S

35 +

Mergi la inceput

Babyblue multa sanatate iti doresc...of of, nu se putea sa ai si tu cateva zile de relax???

Vreau si eu sa intelg ceva. Voua vi se trage din salar pt sanatate, nu? Pai si nu se acopera nasterea???
Eu am cunostinta in Cluj, care a nascut la Stanca si nu a dat nimic la nimeni, da la nimeni

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Hei, salutare gasca emotionata! Tocmai ce ma pusesem si eu in pat (dupa vreo 5 ore de mers prin magazine) si ia uite ce vesti aflu! Bravos natiune, ma bucur ca sunt vesti bune.

Felicitari Pufi pentru isprava, iti doresc refacere rapida, fara depresii si cu mult laptic pentru bebic! Bun venit lui Gabriel, sa ii dea Dumnezeu sanatate si noroc in viata!

M-au luat bineintels si pe mine toate frisoanele, offfff.

Lissa, banii de care vorbesc fetele sunt MITA ca sa fie bagate in seama si sa fie tratate cat de cat normal. Doctorii au salarii mici si li se pare normal ca pacientii sa plateasca de la ei ceea ce nu da statul. Daca nu dai nici nu se uita la tine! Nesimtirea a ajuns la un asa nivel incat iti cer fara nici o jena. Iar cazurile de malpraxis (desi exista cu duiumul!) sunt musamalizate intre doctori. Asa ca mai bine dai bani (uneori foarte multi) ca sa scazi sansele de a se intampla ceva rau. Pt ca daca nu le dai te lasa sa mori.
Culmea e ca pacientii uneori ajung sa spuna ca au dat de drag ca personalul/doctorii s-a purtat bine, ca o recunostinta. Dar de fapt asta le e meseria, au facut un juramant si nici ca le pasa de el.
Ce sa zic, asta e Romania noastra draga

31+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

hmmm, deci eu am in familie asa: mama, asistenta o viata intreaga si fratelo, medic chirurg plastic.
Daca va aduceti aminte de accidentul ala de la tg mures unde au fost 4-5 arsi, 2 au fost trimisi la Cj si restul la Bucuresti. Mai, nu ca e fratele meu, dar...el a avut grija de cei de la Cluj ca au fost trimisi la chirurgie reparatorie, asa... directorul fabricii din Tg Mures a venit si i-a dat un plic pe care el l-a refuzat. A zis cu jumatate de gura ca daca vrea sa ajute, sa doneze la spital. I-a fost frica sa ia mita. Si ca el sunt multi alti medici tineri. Avem in cealalta odisee medic pedi, Irina, care si prin telefon ne ajuta, dar cand esti fata in fata. E total diferita conceptia medicilor tineri.
Oricum, multe din noi prefera sa mearga la un medic mai in varsta, ca deh...e mai experimentat, cand colo astia tineri invata de nu mai pot, sunt la curent cu toate noutatile.

Medic ginecolog , generatia fratelui meu, nu are clienti in Cj si nu din cauza ca nu e bun ci din cauza ca e tanar si nu e cunoscut.
Merge saracu in Zalau, in fiecare zi ca acolo are. A facut rezi in Franta, a invatat de a rupt cartea, are post pe Cluj, dar n-are clienti... deci...

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput