Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)
Raspunsuri - Pagina 4
lulusor77 spune:
Krissy, felicitari pentru rezultatele de la eco. Ma bucur ca totul e bine si te intorci linistita acasa. Iti durez drum bun si fara peripetii inapoi! Ce repede a trecut saptamana...
lulusor77 30+
sdcristian spune:
krissy drum bun, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem dar cred ca duminica numai de asta nu aveai chef si energie
mama de Carol (29.12.2008) si 33+ cu Patrick
blog
dya27 spune:
Anaemi, multumesc frumos pentru raspuns, pe mine pana acum nu m-au durut deloc hemoroizii, dar dupa cum mi-ai zis, cine stie dupa ce nasc ce ma asteapta..asa ca am rugat-o pe mama sa mi-o aduca din tara sa o am acolo pentru orice eventualitate.
35+ Ianis-Stefan
dya27 spune:
am adaugat si eu 2 pozici, una cu burtica de 34s si una cu, camera lui bebe care e aproape gata
35+ Ianis-Stefan
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dya27 Anaemi, multumesc frumos pentru raspuns, pe mine pana acum nu m-au durut deloc hemoroizii, dar dupa cum mi-ai zis, cine stie dupa ce nasc ce ma asteapta..asa ca am rugat-o pe mama sa mi-o aduca din tara sa o am acolo pentru orice eventualitate. 35+ Ianis-Stefan |
Dya eu din tzara am luat crema. Aici tot ce am incercat nu stiu, parca e apa de ploaie.
Krissy ma bucur sa aud ca ai vesti bune de la eco. Te asteptam cu drag sa te intorci si sa stai cu noi la taclale..
In alta ordine de idei, tocami am terminat meetingul cu asistenta si mi-a dat ceva sfaturi care sper sa imi ajute la facut matzul sa manance mancare. Acum vom incepe marea batalie a orgoliilor .
V-am pupat fug sa dorm, ca oricum noaptea nu reusesc, macar ziua sa prind o ora doua!!!
Pupici burtici si sa nu mai nasteti pana la termen, da ? (bine, hai...macar pana ma trezesc)
Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Victoria invinge cancerul!!!
_
Simply happy!
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dya27 am adaugat si eu 2 pozici, una cu burtica de 34s si una cu, camera lui bebe care e aproape gata 35+ Ianis-Stefan |
Super ambele!
33+
alexia_ada spune:
fetele o intrebare : ce este dopul gelatinos? cand are loc eliminarea lui ? eliminarea lui coincide cu ruperea apei ?
28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
sdcristian spune:
dopul gelatinos e o chestie cu mucus si sange, care iese fie treptat fie de-o data, poate iesi si cu o luna inaintea nasterii, desi de obicei anunta ca urmeaza nasterea si se deschide colul
unele nu il pierd deloc, altele il pierd fara sa isi dea seama
din ce poze am vazut e o chestie scarboasa cu maro si gelatina, greu de comfundat cu secretiile normale (sunt poze pe google)
nu are legatura cu apa - aia daca se rupe fuga direct la spital.
mama de Carol (29.12.2008) si 33+ cu Patrick
blog
lisssa_ana spune:
completare la ce a sccris sdcristian...si altele il pierd timp de 3 saptamani...adica IO
deci:
PUFI feliciatri mamico, ai spart gheata!!! Bun venit pe lume Eduard Gabriel! Sa te faci mare si frumos! Mami, sa ai parte de mult laptic si refacere rapida
Krissy, feliciatri pt eco. Drum bun si sa ne auzim cu bine
Multumesc pt raspunsuri. Deci ramane Ilinca sau Filip
Mama de Ana si 34+
Fashion
alexia_ada spune:
multumesc mult fetelor de lamuriri ...faceam in minte un rezumat cu ce stiu si ce nu stiu legat de ultimele 2 luni de sarcina
28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !