Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Uau, acum am intrat si eu si am aflat vestea cea mare! Nu cred ca putea sa ne surprinda cineva mai tare!
Felicitari, Pufi, sa fii sanatoasa si sa-ti vezi baietelul crescand mare, destept si norocos!
Bine ai venit in lumea aceasta, Eduard-Gabriel!

Cu telefoanele si cautatul prin spitale... nu va suparati pe mine, eu zic sa o lasati in pace, ca are lucruri mai importante de facut prin spital... si tot acum petrece primele momente cu puiul ei. Sa o lasam sa se odihneasca si sa-si admire minunea.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Savvy eu cat am fost in spital am primit multe mesaje si telefoane de la fete si m-am bucurat foarte,foarte tare.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

ce putin mai este...off nu mai am rabdare!!!

35+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Savvy vroaim doar sa ne asigura ca este bine si ea si bebe , acum ca ne-a linistit Lorin a sa o asteptam personal pe pufi s vina ( cand o sa poata/sa aibe timp) sa ne povesteasca personal .
sustinerea si incurajarile celor din jur cred ca conteaza enorm, ptr mine una asa este .
m-am chinui sa adorm dar nu am nici o sansa, domnisoara are chef de joaca si cum ma pun in pat cum incepe, cand ma ridic se potoleste se joaca cu nervisorii mei
Oana bine ai venit si sa ai o nastere usoara si cat mai aproape de termen

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

fecian, tu ti-ai luat crema pt hemoroizi din tara sau ai gasit si in olanda? si pe mine ma deranjeaza doi si i-as spune mamei sa imi aduca si mie un tub cand vine la sfarsitul lunii dar vad ca pe site, la descrierea produsului spune ca nu se cunoaste daca substanta activa trece in laptele matern. Astfel, Procto-Glyvenol trebuie administrat doar daca beneficiile terapeutice ale mamei depasesc posibilele efecte adverse asupra fatului.

Oare o vom putea folosi si dupa ce nastem? pana atunci nu am de unde sa o cumpar.

35+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Wow, veste mare si emotionanta! Bravo Pufy, ne-ai luat pe toate prin surpindere! Felicitari din tot sufletul si bine ai venit pe lume bebe Eduard-Gabriel! Sa de Dzeu sa fie sanatos si tie refacere rapida si mult laptic!

M-am emotionat toata si nu mai stiu nimic din ce am citit. Eu intrasem sa va spun cum a fost ieri la eco: am venit cu vesti f linistitoare. Bebe e exact in graficul pt varsta, cantareste aprox. 1.350 g, e in prezentatie craniana, nu are circulara de cordon (deocamdata), lichid amniotic suficient, placenta maturare gr.II. Minunatul meu doctor s-a uitat cu rabdare la toate cele, organele, inima, creierul, toate par OK. A, si important - colul e inchis. S-a pronuntata ca pot sa zbor inapoi linistita si ca in principiu am sanse sa nasc la termen si natural fara probleme, desi cand i-am zis de fractura de coccis a zis ca sa ma astept totusi sa se intample din nou... Atata problema sa fie, desi asta si bebe sa se nasca sanatos, sunt singurele mele fobii legate de nastere.

Laura, imi pare bine ca ai venit cu vesti bune de la eco, mai putin circulara de cordon pt care imi pare rau... Bine ca bebe e mare si sanatos!

Oana.irina, bine ai venit si un sfarsit de sarcina usor. Te-am adaugat la listuta si pe tine.

Va las cu bine, pregatesc din pacate bagaje ca eu maine deja ma intorc acasa. A fost insa f frumos si relaxant... Voi sa aveti grija de voi si toti bebeii sa mai stea cuminti la caldurica! O sa urmaresc si eu azi mai tarziu sa vad daca avem vesti de la proaspata mamica.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

M-am emotionat toata si nu mai stiu nimic din ce am citit. Eu intrasem sa va spun cum a fost ieri la eco: am venit cu vesti f linistitoare. Bebe e exact in graficul pt varsta, cantareste aprox. 1.350 g, e in prezentatie craniana, nu are circulara de cordon (deocamdata), lichid amniotic suficient, placenta maturare gr.II. Minunatul meu doctor s-a uitat cu rabdare la toate cele, organele, inima, creierul, toate par OK. A, si important - colul e inchis. S-a pronuntata ca pot sa zbor inapoi linistita si ca in principiu am sanse sa nasc la termen si natural fara probleme, desi cand i-am zis de fractura de coccis a zis ca sa ma astept totusi sa se intample din nou... Atata problema sa fie, desi asta si bebe sa se nasca sanatos, sunt singurele mele fobii legate de nastere.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Bravo, Krissy!
Merg si eu luni, sa vad cu ce ma laud.....
Iti doresc drum bun

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Krissy sa ajungeti cu bine inapoi acasa ! Zbor lin !

Dya, crede-ma ca in durerile alea hemoroidale, nu m-am mai gandit la nimic altceva decat sa scap de durere....ca-mi venea sa ma dau cu capul de pereti...nu puteam sta pe nici o parte, in nici un fel. Simteam durerea pana in creier.

Cred ca as fi in stare sa suport durerile nasterii de 10 ori, in locul unei crize infernale de hemoroizi.(care dupa nasteri s-au manifestat in toata splendoarea )

Oricum nu pui o tona de crema si oricum in max 3 zile trec.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Oana bine ai venit!

p.s Krissy, felicitari pt eco 1

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

FELICITARI PUFI, SA VA TRAIASCA MINUNEA MICA, SA FIE CUMINTE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

intotdeauna e emotionant cand apare primul bebe, stiu cum a fost la prima odisee cand s-a nascut o bebelina de doar 700 de grame, cum stateam in fiecare zi sa primim vesti despre ea. acuma e mare si frumoasa

noi plecam astazi la tg mures, abia astept

eu m-am luat dupa lume, care imi tot zicea sa nu primesc vizite in spital si acasa, si acolo, cum nu aveam rooming in, jur ca as fi platit pe cineva sa vina in vizita, sau sa ma sune, ca era o plictiseala.... bine, nu in prima zi, dar in restul 6....

mama de Carol (29.12.2008) si 33+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

FELICITARI PUFI SI BUN VENIT bb GABRIEL!!!

Sa fiti sanatosi toti si bebe sa va aduca numai bucurii!

Va pe toate.

33+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput