Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Sunt de la odiseea vecina "Strugurasi de sept-oct 2011" - dar suntem acum in 28 saptamani ... si am citit cu emotie k s-a nascut primul strumf ... as vrea sa o felicitati pe aceasta fericita mamica (Pufi - parca o cheama) si din partea odiseei noastre .... si va dorim nastere usoara si bebelasi sanatosi la toate!!!!

27+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Off am postat la celalat capitol..

Wooooooooow Pufy !!!! Felicitari !!! Sa iti traiasca bebelusul sa fie sanatos si mancacios!!

Multa sanatate si recuperare rapida!!
Bineinteles ca m-a busit si pe mine plansul de emotie!!!
Asa putin mai e?????????!!!!!!!
Am intrat si eu un pic sa vad ce se mai intampla si wow...ma duc sa mai citesc...sper ca Pufi si Eduard Gabriel sunt bine!!

Bun venit Oana Irina!!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...sunt buimaca

35+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ce nastere rapida! ... Multumin Loredana pt vesti !

Aly bafta si tie la examene !.... Eu nu am nici un chef de invatat ! ...si e asa de muuult

Felicia ...si eu sunt la fel cu durerile ; azi noapte pe langa dureri, mi-a fost un cald, de simteam ca mor. Plus ca m-am dus la pitici de vreo 4 ori si de vreo 5 ori la pipi

Si mie mi-au zis mai multe persoane ca mi s-a lasat burta, dar sincer eu nu-mi dau seama....oricum ea este tzuguiata si jos...si da bebe la vezica

Apropo...am pus vreo 2 poze

Crema aia, a facut minuni la mine, in crizele cele mai cele de hemoroizi. Nu au trecut chiar in prima zi, imediat...dar a doua zi eram fresh

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

O idee: Sa punem pe prima pagina si programarile la cezariana/ nastere indusa. Ce ziceti?

Am pus si datele tehnice .. Sunt tare bune pentru statistica

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Cine modifica acum listutza sa se uite atent : BB a avut 2,400 kg, 47 de cm, Apgar 9. (conform mesajului lui lorin)

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Gheveronica eu voi naste cu dr ciprian pop began.
Salutam si noi odiseea vecina de sept-oct si va dorim in continuare o sarcina cat mai frumoasa si usoara, care sa se termine cu bebei sanatosi si voinici.

Pe mine fetelor chiar m-au luat emotiile rau de tot, sunt mai atenta parca la fiecare mica durere, mi-am sunat pana si sotzul si i-am spus de pufi

INCA O DATA FELICITARI PUFI, MA BUCUR ENORM DE MULT CA AI AVUT O NASTERE RAPIDA SPER CA SI PE ATAT DE USOARA!

35 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Felicia ...si eu sunt la fel cu durerile ; azi noapte pe langa dureri, mi-a fost un cald, de simteam ca mor. Plus ca m-am dus la pitici de vreo 4 ori si de vreo 5 ori la pipi

Si mie mi-au zis mai multe persoane ca mi s-a lasat burta, dar sincer eu nu-mi dau seama....oricum ea este tzuguiata si jos...si da bebe la vezica

Apropo...am pus vreo 2 poze

Crema aia, a facut minuni la mine, in crizele cele mai cele de hemoroizi. Nu au trecut chiar in prima zi, imediat...dar a doua zi eram fresh

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Adevar graiesti Anamaria. nu-mi vine sa cred cat de buna e crema...am incercat sa nu o folosesc prea curand, dar ajunsesem la capatul puterilor. Si acum ma intreb...de ce nu am folosit-o mai devreme????

Azi noapte si la noi a fost super cald(eu de ceva timp dorm numai cu lenjeria intima pe mine ca altfel mor de cald, simt ca ma sufoc)

Daca la primul bb nu stiam ce e tura la toaleta, acum....nici nu e nevoie sa beau prea multa apa, se misca bb pe acolo, ma face sa cred ca lui bb ii place doar sa ma chinuie

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Uau, acum am intrat si eu si am aflat vestea cea mare! Nu cred ca putea sa ne surprinda cineva mai tare!
Felicitari, Pufi, sa fii sanatoasa si sa-ti vezi baietelul crescand mare, destept si norocos!
Bine ai venit in lumea aceasta, Eduard-Gabriel!

Cu telefoanele si cautatul prin spitale... nu va suparati pe mine, eu zic sa o lasati in pace, ca are lucruri mai importante de facut prin spital... si tot acum petrece primele momente cu puiul ei. Sa o lasam sa se odihneasca si sa-si admire minunea.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Cu telefoanele si cautatul prin spitale... nu va suparati pe mine, eu zic sa o lasati in pace, ca are lucruri mai importante de facut prin spital... si tot acum petrece primele momente cu puiul ei. Sa o lasam sa se odihneasca si sa-si admire minunea.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Eu cred ca fetele s-au bucurat si au aratat un entuziasm absolut normal. Acum cate vor suna si o vor cauta prin spital ramane de vazut.

Eu una m-as bucura sa ma sune cineva sau sa imi lase un mesaj de felicitare...arata ca exista cineva caruia i-a pasat de mine.

Acum va pup ca vine o asistenta sa discut de al meu cupil sa vad cum sa il fac sa manance mai bine.

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Va pup, burtici!
Am intrat azi sa va citesc, ca in fiecare zi si ce sa vad..si mie, ca si celorlalte fete mi s-a facut pielea gaina...

BINE AI VENIT, BEBE EDUARD-GABRIEL!!!!!!

FELICITARI, PUFI!!!!!!!!!!

te asteptam cu mare drag sa ne povestesti!!

pupici tuturor burticilor!!

35+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput