Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Miha tiramisu se face si fara alcool, dar daca pui alcool oricum il amesteci cu galbenusurile care se bat la BM cu alcoolul respectiv (un vin dulce italienesc, in Romania inlocuit cu succes de Lacrima lui ovidiu). Asa ca nu vad de ce sa nu faci tiramisu.

Florina_g suna f relaxant excursia ta. Eu dorm inconjurata de perne de la 3 luni, inclusiv din aceea mare pt gravide, pe care o bag si intre picioare. Ma doare in momentul in care ma intorc.

Nu am mai putut sa ma epilez cu ceara inghinal, cabinetul cosmetic de langa mine s-a desfintat brusc, asa ca m-am dat cu lama. Nu m-am dat niciodata inainte si e groaznic acum cand creste parul. Mi-au iesit pe langa intrarea in vagin niste brobonele/basicute nu stiu exact si dor. Probabil din cauza ca firul de par creste mai gros si mai tepos. Si nici macar nu am dat in raspar, am dat in senul de creste ca sa evit indesirea. Pai.... Am dormit in fundul gol azi noapte.

Ramona bine ai revenit. Ce bataie iti trebuie!!! Ai grija cu hidratarea, ca daca nu bei apa suficienta si din cauza asta ai contractii, sa nu mai vb de rinichi. Dar stii tu mai bine. Si acum in trim III, hidratarea insuficienta este printre cauzele de nastere prematgura, asa ca sticluta cu apa dupa tine. Tie ti-a zis dr ca ai voie sa dormi pe burta? Eu am inteles ca nu e bine deloc pt bebe.

Alexia de la ce sa fie durerile de la uterul care apasa pe toate si bebe care e din ce in ce mai mare. Si pe mine ma doare, ba sus, ba pe laterale. Alcoolul nu e indicat nici in cantitati f mici, dar acum e treaba fiecaruia. Cine a zis ca placenta filtreaza alcoolul? Eu din cat m-am informat pana acum am aflat numai invers.

Sper ca nu va suparati de comentarii. Revin.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Nu am mai putut sa ma epilez cu ceara inghinal, cabinetul cosmetic de langa mine s-a desfintat brusc, asa ca m-am dat cu lama. Nu m-am dat niciodata inainte si e groaznic acum cand creste parul. Mi-au iesit pe langa intrarea in vagin niste brobonele/basicute nu stiu exact si dor. Probabil din cauza ca firul de par creste mai gros si mai tepos. Si nici macar nu am dat in raspar, am dat in senul de creste ca sa evit indesirea. Pai.... Am dormit in fundul gol azi noapte.

34+

Incearca sa te speli, sa te dezinfectezi si apoi poate gasesti ceva o crema sau o solutie hidratanta si calmanta...desi in zona X nu e prea indicat..

Eu nu pot sa ma epilez cu ceara...pur si simplu mor de durere... Asha ca prefer varianta lama... Sper sa iti treaca repede

Mai fetelor, cum stati cu durerile in zona X.. Astazi simt ca turbez, asha de rau doare...dupa controlul moashei (si n-a facut altceva decat sa verifice unde e capul lui bb) simt ca vrea sa iasa...
Aaa si tot la control cica, tot cand se uita sa vada cum e pozitionat, din cauza ca tot durea in anumite zone...Cica imi zice, aaa pai unde doare e foarte posibil ca bb sa fii dat foarte tare si sa iti fii facut vinatai! Voi ati auzit de asha ceva???

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 8 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Salut burtici!
azi intru in 32 de saptamani...si mi-e din ce in ce mai greu dar suport cu stoicism :)
Oana eu am primit joia trecuta mobila de la bebedesign...per anasamblu sunt multumita...arata exact ca in poza..in anasamblu e ok...sotul zice ca mai au mici defecte dar el l-a asamblat si a vazut mai multe...schitele sunt destul de neclare dar te descurcxi pana la urma...eu am fost foarte dezamagita aparatori si va sfatuiesc sa nu luati de la ei..eu am comandat un set de lenjerie cu tot cu aparatori in ideea ca au ei pe dimensiune si o sa fie bine...dar aparatorile sunt maaari, lungi, si uratele...
Sunt multumita de rezultat...poate diseara pun poze..
Legat de alcool si eu stiu acelasi lucru..nici macar un strop..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Noi ce a fost mai greu am cam facut. Mai am doar de sters praful, de spalat cateva hainutze pt.drum, ca altfel sunt doar la pupitrul de comanda si ii terorizez pe sotz si pe fratele meu
Abia astept sa mergem in concediu de maine si sa nu ma mai gandesc decat ce sa mai mananc bun si pe unde sa ne mai plimbam...

Cristina G.
31+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Concediu placut si be safe!!

Si sa ne aduci si noua ceva bun (virtual evident)

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Multumesc! Sigur ca va aduc, pentru toate-toate burticile. Ma pregatesc oricum si cu un mini-bagaj de maternitate-just in case...deh, sperieturi de gravidoaie.
Nu stiu inca daca vom avea net acolo, dar voi da semn cand ma intorc-peste vreo 10 zile.
Pana atunci sa fiti cumintele si la fel si bebelasii din burtica. Imi doresc tare mult sa va gasesc bine pe toate, iar Pufy sa fie acasa cu strumfuletzul, sanatosi si voiosi si mancaciosi Abia astept sa vad pozici cu bebelasul.
Va pupam pe toate si va dorim o saptamana frumoasa si fara sperieturi!

Cristina G.
31+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Fecian si eu am tot felul de dureri si intepaturi in zona x si mai nou ma ia niste dureri de spate ca la menstruatie.Asta de sambata cand am fost eu viteaza , am vrut sa fac ceva treaba si m-am dus sa iau ceva din garaj . Uitandu/ma dupa ce aveam nevoie , am trecut pe langa masina si m-am izbit cu burta in oglinda masinii. Ca de altfel ma tin de burta ca zici ca mi-e frica sa nu o pierd dar acu nu stiu unde ma gandeam . Noroc ca m-a prins mai dintr-o parte. Insa dupa m-au luat niste dureri de spate si contractii de nu am mai dormit noaptea de sambata spre duminica. Poate si de frica, insa dupa ce am citit toate acatistele care le aveam in casa am reusit sa adorm un pic ( pe la 6 dim) si vad ca treptat , treptat m-au lasat. Va spun de abia acum , dupa ce mi-a trecut , imi era frica sa-i spun si sotului ca stiam ce cearta ma asteapta.
Aaaa si vad ca obosesc asa de tare din orice , si cand vorbesc , trebuie sa stau numai in pat . Dar ce nu suportam noi pt bebeii nostri iubiti si muuult doriti

34+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Vai Fecian credeam ca sunt singura care mai foloseste lama, nici eu nu suport durerea de la ceara acolo jos, ba chiar vorbeam cu o tipa de asa ceva si mi-a aruncat o privire de parca veneam de pe alta lume, de atunci numai am curaj sa vb despre asta. Tie nu ti-e greu acum sa te epilezi? eu cel putin acum la 36 si ceva de sapt abia mi-o mai vad si e chinul lumii, ma tot gandesc ca daca nu ma fac calumea, si ajung la spital asa sunt mai rusinoasa de fel... mai foloseste cineva lama? Fecian sau alta viitoare mamica...poate aveti vreun pont cum sa o fac mai usor?

36 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna ziua, burtici!

Babyblue bine ai venit acasa, daca ar fi dupa mine eu tot ti-as da un pic de bataita dar..........te iert tura asta asa ca iti trimit un -ic dulce sa te faci bine

Gogosica chiar imi faceam griji ca s-a intamplat ceva. Ma bucur ca esti bine si iti doresc un concediu frumos si linistit

Felicitari la toate burticile care au mai implinit o saptamana

Eu sunt bine, asa de bine ca imi este frica sa ma bucur. Maine mergem la doctor sa ne verifice colul si sper sa fie ok

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Vai Fecian credeam ca sunt singura care mai foloseste lama, nici eu nu suport durerea de la ceara acolo jos, ba chiar vorbeam cu o tipa de asa ceva si mi-a aruncat o privire de parca veneam de pe alta lume, de atunci numai am curaj sa vb despre asta. Tie nu ti-e greu acum sa te epilezi? eu cel putin acum la 36 si ceva de sapt abia mi-o mai vad si e chinul lumii, ma tot gandesc ca daca nu ma fac calumea, si ajung la spital asa sunt mai rusinoasa de fel... mai foloseste cineva lama? Fecian sau alta viitoare mamica...poate aveti vreun pont cum sa o fac mai usor?

36 + Eduard Gabriel

Si eu folosesc inca lama, acelasi motiv ...nu suport durerea
Eu ma fac cu oglinda, am o oglinda pe picior si o pun pe cada, dar si asa este greu

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bre, pufi, pleaca omu'doua zile si tu ce faci????
felicitari, sa iti dea DD multa sanatate tie si lui bb Eduard, sa cresteti mari frumosi si norocosi!!!
felicitari din toata inima!

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

tot lama, nu suport nimic altceva, nici sa ma epilez pe picioare cu ceara/aparat, asa rea sunt de durere de cand cu sarcina...
o sa radeti, dar eu il pun pe alex sa ma epileze, inclusiv pe picioare, ca nu pot sa ma contorsionez calumea. pe el cica nu-l deranjeaza, ba din contra, se amuza.
asta e baiete, sufera si tu cateva luni ca eu sufar mai rau

30+

Mergi la inceput