Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Buna dimineata!

Cristelle multumim de cafea....si oauuuuu 37 saptamani..ce putin mai ai
Ramona bn ai venit din Palermo si imi pare tare rau prin ce ai trecut saracuta de tinesucces azi la doc si te asteptam numai cu vesti bune
Alexa Ada ai dreptate si pe mine caldura ma omoara...ajung la fac uda toata mi e si rusinenu o mai suport deloc
Eu saptamana asta am 6 examene si un concurssper sa fie totu bn
Tre sa o sun si eu pe doc sa mi fac o programare pt sapt asta...abia astept sa mi vad bb ca de la 28 sapt nu l am mai vazut
Pe mine ma supara arsurile astea care nu mai trec...si apoi mai am o senzatie de burta supra plina chiar daca mananc f putin..ieri am experimentat niste contractii cam dureroase si am intrat un pic in panica ..bn ca au trecut

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Gogoshica, tu pe unde umbli?????????

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+cum
DPN 04.07.2011

Wow! Doamne, ce de lucruri vi s-au mai intamplat!
Am citit si eu printre randuri aseara si am ramas masca. M-au luat tremuraturile, zau!
Roxy, ma bucur ca sunteti bine acum.
Pufy, sper ca si voi sunteti bine acum (n-am citit decat prima pg din cap. asta).
Noi am fost prinsi cu munca si mai ales cu mutatul din Codlea in Brasov si o perioada nu am avut posibilitatea sa intru sa vad ce mai faceti!
Vad ca zarurile sunt deja aruncate...
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate, fetelor.
Va pupacim cu drag - revenim cand mai putem. Azi mai am ceva curatenie de facut prin casa, asa usurel, ca suntem raciti si tusim ca un magar...Iar maine plecam spre Constanta pt. o saptamana.

Cristina G.
31+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata burtici!
Ma bucur sa citesc vesti bune! Florina, bine ai revenit, Cristelle, Doamne ajuta sa se intoarca bebe...Gogoshica, nu ne mai da emotii si tu cu curatenia
Babyblue si ai grija in spital ce faci!
Alexia, cred ca aerul conditionat va fi salvarea noastra! si eu sunt super rea de caldura...asha ca...
AlyMih, bafta multa saptamana asta! iese bebe un geniu la cat invata cu mami
Cory, las-o si tu mai ushor
Puuuup toata gasca

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Conform datelor de pe prima pagina, azi intru si eu in 7 luni ...cand ma gandesc ca mai am 2 luni si vin caldurile alea nasoale imi vine sa

Razvi e mai bine, nu a mai facut nici temperatura nici kk, a inceput sa si manance...poate ne da drumul acasa zilele astea.

Babyblue ai grija de tine ca nu e de glumit cu colicile astea renale.

In rest am citit asa pe diagonala, intre drumurile la si de la spital... toate burticile

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna dimineata burtici si mai nou si mamici!
Am trecut sa va salut, sa va urez o saptamana minunata, si cat de racoroasa v-o doriti. Din punctul asta de vedere sunt o fericita ca macar acasa e racoare si atat de bine. Cand trebuie sa ies in oras, e groaznic cu caldura. Oare cum va mai fi in iulie-august, cand vom naste noi.

Am o intrebare: stiu ca ati comandat de pe BEBE DESIGN. Astazi vreau sa comand si eu mobila pt fetita si mai multe accesorii. Va rog, dati-mi o parere si eventual daca aveti pozici ca sa le vad si eu. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Oana, si eu imi voi comanda tot de la bebedesign, si shtiu ca mai sunt cateva burtici pe aici care au facut aceeasi alegere! Mie mi se par f solide, le-am vazut de 2 ori la targ, si arata exact ca in imagini. atata tot shtiu ca sunt ceva probleme cu montajul, in sensul ca nu e f simplu, iar schitele de montaj sunt cam neclare. Eu astept sa deschida magazinul din bucuresti atunci imi voi cumpara ce vreau de la ei, ca poate vin sa mi le si monteze
Te pup si o saptamana buna si tie!

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Oana, si eu imi voi comanda tot de la bebedesign, si shtiu ca mai sunt cateva burtici pe aici care au facut aceeasi alegere! Mie mi se par f solide, le-am vazut de 2 ori la targ, si arata exact ca in imagini. atata tot shtiu ca sunt ceva probleme cu montajul, in sensul ca nu e f simplu, iar schitele de montaj sunt cam neclare. Eu astept sa deschida magazinul din bucuresti atunci imi voi cumpara ce vreau de la ei, ca poate vin sa mi le si monteze
Te pup si o saptamana buna si tie!

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Cand se deschide magazinul din Bucuresti?

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

La targ mi-au zis ca 1 iulie e termenul de predare al lucrarii(e vb de cele 2 etaje cu care se inalta prosper de pe 13 sept) dar depind de constructor. oricum, cand e gata deschid si ei!

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neata fetele,

Offf, lipsesc si eu 2 zile si ce vad pe-aici
Babyblue, imi pare rau de experienta de la Palermo. Cred ca a fost oribil!!Stiu ca am racit si eu odata la rinichi si m-am plans de ziceai ca acum se termina lumea...daramite cand elimini pietre... cah!
Sa te duci neaparat la tratament ca nu mai e demult de gluma.

Crisspy, sper sa ii dea drumul cat mai repede baiatului. Daca mananca e pe drumul cel bun!

Tare mult ma bucur ca Pufi&bebe sunt ok, abia astept sa le citesc povestea
Maine incheiem si noi 31 de sapt. si intram in sapt. 32, adica in luna a 8-a!! incepe sa mi se faca frica...
La capitolul caldura si noi stam prost, adica la noi in casa nu ai cum sa stai fara aer conditionat... ma gandesc cu groaza ce se va intampla dupa ce vine bebe, ca n-ai voie sa ii dai drumul...offf...

De sistemul medical mi-e frica. Mi-e frica pentru ca pana acum n-am avut de-a face cu spitalizari, boli nu-stiu-de-care, mite, asistente scarboase... si chiar mi-e frica ca nu stiu cum o sa reactionez, nu ma pricep sa dau spaga (sa nu radeti...), mi se pare scarbos sa vezi un "om" cum se schimba la fata si la comportament cum i-ai bagat 5 lei in buzunar.

Gata, ma duc la "birou"
Va pup pe toate! o saptamana excelenta sa avem

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza dragele mele!
Am dormit asa de bine azi-noapte , am recuperat nesomnul de noaptea trecuta, ma speriasem ca de acum nu o sa mai pot dormi , dar ma bucur ca noaptea asta a fost mai bine.
crisspy , ma bucur ca Razvi e mai bine.
Florina , bine ca a fost ok minivacanta , ca nu se stie ce ne asteapta dupa marele eveniment si .. adio vacante..
Babyblue , nu stiu daca imi trebuie bata pt tine sau sa te alint un pic , saracuta de tine , imi pare rau pt experienta urata avuta.
Eu sincer pana a fi insarcinata , nu am avut de aface cu spitalele pe aici , dar din ce am vazut in ultimele luni , nu este nici pe departe ce spui tu. Dar sa nu uitam ca sunt in capitala si macar aici sa aibe spitale mai bune nu?. Nu am auzit de spital fara sectie de ginecologie...Ecografiile facute la PRONTO SOCCORSO , ca banuiesc ca acolo ai mers , cam asa sunt , un minut doua..Poate ca sunt un pic superficiali , dar nu toti , ai avut tu ghinion. Si sincer , eu cred ca a fost si din cauza ca esti romanca , sa nu ma intelegi gresit , dar unii abordeaza o atitudine mai .... in fata conationalilor nostri .
poate nici nu e de condamnat , avand in vedere ce specimene sunt pe aici, si mai ales ce bravuri fac... In fine ma opresc aici ca o dau in alte alea.
Bine ca ai ajuns acasa cu bine si sa ai grija mare de tine
Cristelle , woow saptamana 37 , ma trec fiori , iti doresc ince 3 usoare si sa treaca repede.
Cereline in continuare nu raspunde la apel..

34+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput