Urgent am nevoie de parerea unui psiholog
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta ce aveti cu dobitoacele? alea sunt animale. ceea ce vedeti voi sunt oameni. doar oameni. alina |
Daca n-as avea de invatat as aplela la arhiva. Am asa un feeling ca bagi din top... :D.
Adela99 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
:))) Nu pot sa nu ma intreb daca am adus vreodata argumente de felul asta, doar fiindca cel pe care-l contraziceam nu-mi era tocmai simpatic. |
unde dai si unde crapa :)
a_alinta spune:
Am asa un feeling ca bagi din top... :D.
denizel, daca "top" inseamna din mintea mea , ai dreptate. dar ca bag din top ma depaseste deja. stiu ca nu suntem la cum se scrie corect, dar expresia ta chiar ma depaseste.
p.s. chiar te rog sa nu iti pierde vremea sa ne demonstrezi ceea ce crezi tu.
aici impartasim idei si pareri, nu vrem sa convingem pe nimeni.
a_alinta spune:
denizel, cand vei cobori de pe pedestalul pe care te-ai ridicat si pe langa care auzi cum aplauda unul si altul , vei intelege ca nimeni nu e perfect.
nici tu, nici cei care te aplauda.
a_alinta spune:
dincolo de dicutiile noastre sunt convinsa ca gabita a inteles ceea ce trebuia sa inteleaga.
claudia_a spune:
Parerea mea este ca nu iti duci copilul la gradi sa fie facut nesimtit si sa fie dat afara pe usa! Eu in primul rand as reclama educatoarea.
Copilul neaga ca ea este de vina si ca de fapt ea tipa... probabil a auzit de prea multe ori in clasa: "din cauza voastra tip, sunteti obraznici, nesimtiti..."; asa ca si copilul a ajuns sa creada ce spune doamna insa transmite acea stare de agitatie inconstienta sau constienta dar "refuzata".
Eu cred ca el s-a simtit abuzat psihic si de asta a reactionat asa...
Muta-l clar de la gradinita asta, dar inainte mergi si la directoare si spune cazul "doamnei"; nici un copil nu merita asa tratament!
Ce daca are 50 copii... asta este meseria, nu face fatza sa plece! Gradinita nu e inchisoare, sa fii abuzat! Rusine oamenilor care se descarca asa pe cei din jur... ce educatie primesc acesti copii acasa... ce ar fi ca atunci cand tu parinte tipi in casa sa vina copilul sa iti zica nesimtit si iesi afara... ca doar asa aude la gradinita...nu???!!
De asta ne afundam in mocirla in tzara asta si nu luam masuri... ni se pare normal sa fim agresati si batjocoriti si noi sa intoarcem gestul!
Ai grija de copilul tau si fa numai ce este bine pentru el!
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta dincolo de dicutiile noastre sunt convinsa ca gabita a inteles ceea ce trebuia sa inteleaga. alina |
da, si eu cred ca a inteles ca trebuie sa-si lase copilul cat mai mult printre dobitoci fiindca 1) poate iesi ceva foarte frumos de-acolo 2) sunt si ei oameni.
Luna1 spune:
Saracele fetite, saracul baietelul lui Gabitza!
Nu stiu daca voi aveti amintiri din copilarie, dar eu imi aduc aminte clar durerile de stomac care ma apucau la modul cel mai real cand ma ducea mama la gimnastica (pe vremea raposatului, cand gimnastica se facea cu bataie). Ma durea efectiv stomacul si aveam nevoie la wc. Dupa ani de zile, avand un prieten gimnast, am intrat iar in sala la Tineretului si am avut aceeasi reactie.
La fel, ma durea stomacul de cum iesea "tovarasa" din clasa cerandu-ne sa fim cuminti si sa nu facem galagie. Ma durea pt ca stiam ca invariabil, aceeasi copii vor face galagie, iar tovarasa ne va altoi pe toti la palma cu aratatorul.
Si nu, nu o invinovateam pe tovarasa, ea avea dreptate in ochii mei (desi eu stateam nemiscata, linistita, si le rugam cu lacrimi in ochi pe cele 2 fetite galagioase sa taca), le invinovateam pe cele doua. Mama nu cred ca stie nici acum ca primeam tratamentul asta aproape zilnic cand avea chef tovarasa sa mearga in cancelarie la o cafeluta in timpul orei.
Offf, nu nu mi-as dori sa se adapteze propriul copil la un astfel de comportament.
Gabitza ai incercat sa vorbesti si cu alti parinti sau macar cu ai fetitei in cauza?
Didididi spune:
Ce imi aduc aminte neplacut din copilarie, este ca la gradi cu program prelungit eu (4 ani) si fratele meu (3 ani) pt ca nu dormeam dn prima, ne ciufulea o infirmiera. Nu mai stiu daca mama stia sau nu, cert este ca de Pasti am vb cu fratele meu si imi zicea ca s-a intalnit cu femeia resp si i-a zis vreo cateva. Si asta dupa 30 ani, deci raman niste sechele.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)