Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(46)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
ZUMZUUU, oi face tu poze bune, dar ai si model pe masura, mami!!! Sa-ti traiasca sanatos! Minunat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Zumzuuunu gasesc pozele cu Dariusu !
Gabi;acelea cu flori?.le-am si sters si am pus altele..m-am speriat ca am pus vreo poza in chiloti
Am fost la un popas si am luat masa cu niste prieteni..Sonic f cuminte..acu trage un pui de somn
Lori!!ce faceti ,cum sunt copilasiii???
In legatura cu casa...mda..as vrea Eu...Tot ne kknim de vreo 3 ani sa ne apucam de construit..inca suntem la 0..
Problema e ca ar fi o gramada de treaba de facut prin curte..cum spune si Gabi..Tati al nostru e un mare puturos..Ar ramane toata treaba pe capul miu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Mai...astazi se implineste un an de cand minunea s-a intamplat, de cand am vazut cele 2 liniute !!! Doamne ce repede trece timpul ... ma uit la el si nu imi vine sa cred ca cele 2 liniute s-au transformat in sufletelul asta mic care se intoarce pe burta si gangureste intr-una ... si e al meu !!!!
Pupa mami baiatul meu destept,frumos si cuminte ! [cra-cra]
vazut bebe Darius tot la fel de chipes tunde nu am apucat sa vad poza cu orhideea, dar am inteles ce sa fac, sa ii tai batul ala pe care creste flori...dar nu creste greu ?!
In schimb am vazut poze cu indragostitii la Paris ... neshte fromoshi !
gabivalceanu lasa ca e bine sa viziteze cat mai multe locuri, chiar daca nu sunt foarte educative...la gradina zoologica vede tot felul de vietati...se minuneaza pe acolo...la circ nu am mai fost de 100 de ani...dar banuiesc ca sunt spectacole destul de amuzante pt copii. eu abia astept sa creasca andrei mare sa il duc peste tot. deja am inceput cu muntele, dar ce sa tina el minte acum?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
gabivalceanu spune:
Da, mai TUNDE, niste poze frumoase-frumoase cu un Soniuc, un Mario, o tunde pustoiaca la Paris... si, da, si niste flori...
G
gabivalceanu spune:
Stiu, MISSMJ, dar Ioana a fost deja de nu stiu cite ori si colo si colo... Voiam ceva mai spectaculos.
Sa stii ca si eu car fetele cu mine peste-peste tot. Poate ca nu-si amintesc peste un timp, dar fiecare caramida contribuie la constructia aceasta minunata, copilul. Cu cit va vdea mai multe, cu tit orizontul lui se va largi...
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Zumzu, ce poze frumoase ai facut ! E tare frumos Darius !
Tunde, am vazut orhideea, e superba, nu am mai vazut asa o orhidee frumoasa, m-am hotarat sa-mi cumpar si eu una, prea arata bine....
Am vazut multe poze frumoase, toti copii sunt tare draguti, Eduard de Shines e febletea mea si i-l tot dau exemplu lui Alex pentru ca e foarte precoce, deja sta in fundulet singur. Noi nu putem sa stam, suntem pufosi si ne balanganim...
Si deja au aparut si dintisorii, nici aici nu avem realizari inca, ce-i drept nici nu ne dorim prea curand, la supt laptic nu avem nevoie.
Ce drag imi e de buburuzele diversificate, Darius si Patrick, Razvan si Robert si ceilalti cum papa ei, murdari pana la urechi ! Noi mai asteptam, inca mai e lapte la mami.
Eu va citesc zilnic dar nu prea am mai scris. Imi pare rau de copilasii bolnaviori, nu stiu ce sfaturi sa va dau, e primul bebe si pana acum n-am avut probleme, sper sa nu avem nici de acum incolo.
De rostogolit Alex reuseste doar pe partea stanga, asa-i place lui, pe dreapta nu vrea. Si noaptea doarme tot pe stanga, si mai nou uneori chiar pe burta. In schimb in carucior cand doarme isi intoarce capul doar spre partea dreapa, are el preferintele lui clare.
Vreau sa le spun mamelor cu doi copilasi ca le apreciez foarte mult. Weekendul trecut a trebuit sa stau singura cu trei copilasi pentru ca sora mea a fost la concert la Roxette si i-a lasat la noi iar sotul i-a dus cu masina. Deci Alex de 4 luni, o nepotica de 1 an si 2 luni si inca o nepotica de 6 ani. Am avut emotii, eram tot cu ochii pe ceas sa vad cat a mai ramas pana se intorc, la ora 21:30 dormeau toti ! Norocul meu cu fetita mai mare ca statea pe rand cu cel de care nu puteam sa ma ocup in acel moment. Fetita mica o tot cauta pe mami prin casa, e sora mea geamana si semanam mult dar eu am ochelari, tot tragea de ei sa-i dea jos, sigur s-a prins ca nu eram mami
. Ea fiind in Sibiu si eu in Brasov nu ne vedem prea des...Oricum, e greu cu doi mai ales daca e mic si cel mare, iti mananca nervii ! O
pentru toate mamicile cu doi copii, Mirela esti extraordinara.
Ce bine e in weekend, azi sotul a iesit de doua ori la plimbare cu bebe si asa am putut sa mai fac si eu una-alta acasa, altfel nu prea pot. Aveam in plan sa invat germana, o singura data am reusit sa citesc, in parc. Pai daca doarme ziua dooar cate 30 de minute, pana sa te apuci s-a trezit. Ce-as mai vrea si eu sa doarma cate 2 ore, dar nici gand....
Va doresc o saptamana placuta, se pare ca vremea o sa fie frumoasa.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Da, mai TUNDE, niste poze frumoase-frumoase cu un Soniuc, un Mario, o tunde pustoiaca la Paris... si, da, si niste flori... G |
acu doi ani am fost
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](rok.gif)
florintunde spune:
Carmen;nu tai batul..scuze..numai crengutele uscate..batul ramane..de acolo vor iesi noi ramurele si se umple de muguri!
uite-l..am pus-o inapoi
vasilasanita spune:
Lavinia, ce o sa vinzi in magazinele online? Cam cat ar fi investitia initiala pentru site si promovare? Si eu ma gandesc la asa ceva.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
ZUMZU- superb modelul, si mami foarte talentata, probabil si scula e super-performanta. Al meu sot si-a luat un intreg arsenal de lentile, aparat super profi si vreo 5 carti, si tot nu face nici o poza, ca zice ca pana nu studiaza subiectul in profunzime nu poate face poze.
GABI - carcotasa, hihihihihi, nici mie nu prea imi plac gradinile zoologice, sunt mai OK cu iesirile la ferme, unde sunt animalute acolo in tarcul lor. Avem una in program saptamana viitoare.
CATALINA - merci de compliment, as fi vrut eu sa fi fost psiholog de copii, dar uite ca nu mi-a iesit. Acum, daca as fi la inceput in Canada sigur m-as apuca de psihologie. Dar, cand am venit, m-am bagat repede in servici (sotul nu stia franceza, asa ca numai eu am muncit primul an, el a fost la scoala sa invete franceza) apoi mi-a fost greu sa ma las de servici sa ma duc la scoala la timp plin, asa ca am cautat un program scurt. Acum cu 2 copii mi-ar veni si mai greu. Dar nu-mi pierd speranta.
La sfaturi ma pricep, pentru ca am citit ceva ceva, inca de cand era Patrichina mic m-am tot documentat. Am inceput chiar cu carti grele, Psihologia copilului de Piaget, apoi am tot continuat cu tot felul de vulgarizari, ma pasioneaza subiectul mult. Eu in copilarie nu am avut un model de parenting prea corect, adica nu unul pe care l-as urma eu si am tot cautat alte modele, mai adaptate felului meu de-a fi.
Ups, cu zodia nu te-am nimerit... desi sa stii ca prima zodie ce mi-a venit in cap a fost Balanta, pentru ca cele mai bune prietene ale mele sunt Balante. Insa n-am zis-o ca mi le stiu si tare cochete, cu modele, cu parfumurile, etc. si parca nu-mi aduceam aminte sa te fi bagat in discutii de genul asta. Deci am gresit ca n-am avut prea multe date.
MIMO - metoda pavloviana cu rasplatit comportamentul pe care il dorim nu prea da rezultate si sa-ti zic si de ce. Pentru ca il invata sa faca ceva de suprafata si numai cu scopul de a primi rasplata. In lipsa mea probabil ca i-ar trage vreo 2 pumni in cap, insa de fata cu mine, cu scopul de a primi rasplata, ar fi cel mai bun fratior. Asta e in general consecinta educatiei pavloviene. Nu zic ca n-am aplicat-o niciodata, cand suntem in mare graba si trebuie sa iesim in 5 minute din casa si tocmai atunci Patrick o pune de-o criza, da, ii zic, hai ca daca vii iti da mami inghetata. Dar in ce priveste modul de comportament cu ceilalti - asta trebuie sa vina de la el, trebuie insistat pe sentimente si emotii si nu pe rasplata sau pedeapsa. Eu in general nu sunt de acord cu pedepsele si recompensele, ii comunic ca mami te iubeste cand ai un anume comportament si nu te iubeste cand ai altul. Pentru ei e foarte greu de inteles ca ii iubim neconditionat, chiar si cand ii pedepsim. Trebuie sa inteleaga ca nu facem anumite chestii pentru ca ii deranjam pe altii, ca suntem liberi sa facem ce dorim atata vreme cat nu incalcam dorintele si libertatea celorlalti. Ii zic mereu - tie ti-ar placea sa fii trezit din somn cand dormi? Nu, pai nici lui Kevin nu-i place. De multe ori e greu de inteles pentru el, dar repetam, repetam pana ajunge sa interiorizeze comportamentul de urmat. Pedeapsa sau recompensa e ceva exterior, noi ne dorim in general ca buna purtare sa vina din interior si nu pentru o chestie exterioara, pentru o jucarie sau bulina sau o inghetata.