Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanna81 spune:
la soare, la soare suntem!
da, kem, mama e din bucursti. sta la 30 de secunde de mers lejer de noi
laura78nico spune:
Ola!
Kemsy multumesc am pus poze pe mail.Asa ca astept impresii. Si distractie placuta la nunta! Se poate stai linistita!
Noi suntem bine doar Ramona mai tuseste, dar sper din suflet sa-i treaca repede.
Ioana la mai mare! Si piciul meu se intelege de minune cu bunicul, ca el este de baza.L-a culcat de multe ori cand eu aveam treaba si nu puteam ajunge acasa.
Monica
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
noi am avut azi un episod mai putin placut in parc (exceptand faptul ca niste tiganusi au vrut sa-i fure mingea lui carol - ce daca scrie mare pe ea a cui e!!!! - de a trebuit sa ma duc dupa ei s-o recuperez) deci, sa revin, l-a impins un baietel mai mare (si camn salbatic de altfel) carol se juca cu camionul baietelului pe o masa de ping-pong si proprietarul a venit si l-a impins, noroc cu nu l-a dat cu gura de marginea mesei va dati seama ca am vazut stele verzi si scoteam flacari pe nari. l-am certat pe baietel, a venit si bona-sa si l-a certat, Carol era contrariat si un pic speriat de situatie, se facuse una cu masa de joc. in fine...
monikus spune:
Buna tuturor,
Imi pare tare rau ca nu am mai intrat pe la voi dar trecem printr-o perioada plina de crize de personalitate. Mai nou urlam jumatate de noapte pt ca avem chef de joaca de la ora 3.30 noaptea. In fine...
Ioana oribil ce scrii tu acolo. Cred si eu ca era contrariat copilul. Pai ce era sa inteleaga de la niste tampiti. Eu una am ramas socata la cat de multe persoane proaste pot fi in parcuri. Poate ca gresesc, dar si de asta prefer sa il duc pe Rares in parcunri ne-aglomerate sau chiar pe stradute cu multe case unde trec mai putine masini.
Laura fug acum pe mail sa vad pozele.
Danuta sper ca ve simtiti bine la mare. Vedeti ca vine vijelia de azi.
Lali, cred ca Paul se simte minunat in aer liber. Si tu la fel.
Altceva nu mai imi aduc aminte sa zic. Am citit asa mai pe diagonala din urma dar cum sunt chiauna de cap..... mai mult nu am reusit sa ma adun.
Ioana la multi ani fericiti impreuna in continuare. Hai ca asta mi-am adus aminte.
Dammm....astazi o sa fie cam alergatura pt ca maine dimineata vrem sa plecam la tara. Speram sa stam pana luni dar daca vine vijelia cum anunta meteorologii ne intoarcem tot maine inapoi. Am decis ca e mai bine sa imi petrec ziua de nastere la un gratar in aer liber. I-am cumparat si o alta piscinuta mai mare lui Rares pt balaceala. Acum ramane de vazut daca vremea ne va lasa sa facem ce ne-am dori.
Nu stiu daca mai apuc sa intru maine pe la voi dar va multumesc de pe acum pt gandurile bune care vor exista si va servesc cu ce mai ramane de la gratar cand ma intorc. Glumesc. Beti o bere si mancati o prajitura in cinstea mea.
Weekend placut tuturor si multi .
Dau un edit pt ca o uitasem pe Kemsy. Sa stii ca si eu imi fac griji pt cate face Rares si cate zice. Din pacate, daca copilul este mai lenes, nu ai ce-i face. Sper totusi sa rezolvati problema cu cresa. Eu l-as mai lasa macar jum de an acasa dar nu se poate din pacate.
kemsy spune:
Seara buna!
ioana, departe mama ta, o sa piarda ceva timp cu transportul Cat priveste pe Carol si intamplarea din parc....trebuie sa ne asteptam la de astea . Eu nu o iau prea...personal, adica daca vad ca respectivul copil e certat, invatat cum sa se comporte, pe loc, sunt relativ multumita. Copiii sunt copii si fac si chestii de astea, imping, musca, pisca...Eu de asta sunt ca vulturul in parc, sa nu faca L ceva rau cuiva sau sa nu i se faca lui rau. Noi suntem..."gardienii" , dar drept sa-ti zic uneori L e prea rapid si tot mai scapa cate o piscatura cuiva...
laura78nico, abia astept sa vad pozele!Asta daca imi trimite cineva pe pm datele de mail ca le-am uitat
monikus, distractie placuta la tara! Imi pare rau de ce va face Rares...ramane doar speranta de mai bine...ca altfel ce se poate face...
Eu tot nu m-am hotarat ce sa fac din toamna...poate ma fac eu babysitter si in loc de minus 200 euro cat as "castiga" cu un part-time si platind cresa, castig 3-4-500 euro pe luna... Si uite asa mai stau un an cu L, ca de la anul nu mai are scapare si merge la gradi
Maine e zi de balaceala, la cursul de inot
WE placut!!!!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
monikus spune:
Kemsy ai PM. Balaceala placuta.
Acum am terminat pregatirea carnii pt maine. Bagajele sunt inca nefacute....uof....greu sa pleci la drum cu copil mic.
Pupici tuturor.
Lali_mete spune:
Unde e mesajul meeeeuuuu ,ca scrisesem unul luuung de dimineata si a disparut.
Acum sa ma adun.
Muuulti ani traiascaaaaa,muuulti ani traiascaaaa!
Laaaaa muuulti aaaaani!!!!
Monica,sa ne traiesti mami multi ani,sa fii fericita,sa ai parte numai de bine si de oameni buni pe langa tine ,Rares sa se faca baiat de comitet si sa te lase sa te odihnesti mai mult,ca ai nevoie .
Mie personal imi esti tare draga,cu tine am vorbit mutle la telefon ,si mi se pare ca te cunosc de o viata intreaga,si sper din tot sufletul sa ne intalnim si fata in fata macar o data. Distractie mare la tara.
Ioana,tare urat ce s-a intamplat in parc,eu nu prea stiu sa reactionez in astfel de cazuri,dar incerc sa dojenesc doar celalalt copil,nu sa il cert,pentru ca nu stiu cum ar reactiona insotitorul copilului. De obicei il duc mai departe pe PAul de copiii recalcitranti,ca sunt si in parcul nostru destui. Paul daca vede ca are cineva jucarii se baga si el acolo,isi pune jucariile jos,si de obicei se joaca cu una singura,a unuia dintre ceilalti copii.
[b]Kemsy v-ati luat alta pisicuta?
Ah ce ma oftic ca s-a pierdut mesajul ala ,acum nu mai am rabdare si nici timp sa il rescriu pe tot.
Revin mai tarziut,ca acum am ceva trebusoare de facut.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
La multi ani Monica! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce este frumos si numai bucurii. Sper din tot sufletul sa tina vremea cu voi , dar acum in Bucuresti ploua![flo]
Noi suntem binisor, de fapt Mihaita sta toata ziua cu mainile in gura, este foarte suparacios , Ramona inca mai tuseste, deci va dati seama.
Plec sa fac un pic de treaba...si revin.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007