FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor,stie cineva de unde se poate cumpara Gonal mai ieftin fata de farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci, Adi. Ai PM. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

[quote]citat din mesajul lui lyly_mar

Fetele ,eu maine am ET ,am 2 embrioni siguri si al 3 lea cu sperante celelate 2 ovocite nu le-au pus la fertilizat ca aveau probleme,nu stiu de care,am intrebat dc cele 2 ovocite erau imature si au zis ca nu.

Iti tin pumnii sa fie puternici si lipiciosi. Te astept cu vesti buneeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruto a fost superba luna mea de miere - a fost chiar de miere, iar korall-ul e de milioane, la fel si Robert si gradina cu tuia aia imensi de 18 ani si camerele si curatenia din camere si micul dejun...sa-ti mai spun ca am parcat masina la el in curte si omul avea bilete de vanzare pentru mijloacele de transport in comun?
gasii si merionale si suprefact la o treime din preturile din romanica...imi pare foarte rau ca n-am reusit sa iau si pentru o fata draga mie - asta a fost de fapt singurul inconvenient...in rest:soare, iubire, plimbari, poze cu voalul pe cap de ma pozau toti asiaticii, putintel cam mult alchooollll - inclusiv in curte la Robert, dar, deh, ne-am destrabalat si noi.

acum sunt pe baricade cu injectiile bine puse deoparte, in asteptarea unui bebe-strumf

Pup dulce timisoreanca si pe fetita ei cea scumpa

mama de bobo sunt cu pumnii stransi cu cu degetele de la picioare chirite in asteptarea unui fratior pentru pruncul meu favorit

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

tinuta78 si samira va multumesc de raspuns, sper sa pot sa controlez TSH-ul asta, ma gandesc ca 4.5 nu este asa de ridicat.
O zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Mi-a raspuns PK. Trebuie sa repet ecografia maine si sa fac estradiolul si progesteronul, dupa care hotaram ce e de facut.

Mergi la inceput

Aristica, merci! Te pup. Suna tare bine luna ta de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Aristica, bine ai revenit!
Daaa, si noua ne place mult la Korall, si micul dejun, si mirosul de "curat" din camere. Intre timp scria cineva ca s-au copt si ciresele de pe langa brazii aia de care spui, e un mic "paradis" in gradina din spate.
Iar Robert... jos palaria!
Deci s-a rezolvat cu medicamentele la intoarcere.
Va pupam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

tonirro tiam scris pe yahoo, ai primit?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele,

m-am intors:2 f buni(8A1 si 7A1 ) si al 3 lea mai putin bun,avea fragmentatii,dar i-a pus pe toti.mi-am facut si progesteronul,a iesit f bun.

fetele,dar l-ati uitat pe Thomas-motanul,mascota de la Korall
f bune ciresele,le-am tooot rarit

Mergi la inceput